Heidi Klum private og profesjonelle bilder

En super glad skilsmisse i 40 -årene

Hun er 41, skilt og har fire barn. Hun er superglad. Dette er alle grunner til at Heidi Klum kan bli anerkjent som et forbilde for mange moderne kvinner. Hun ser bare flott ut og utstråler joie de vivre og harmoni.

Heidi Klum utstråler alltid positiv energi

Heidi Klum Seal skilte seg lykkelig

 Trygg og vellykket

Heidi Klum toppmodell og toppmamma

Hun liker å vise kroppen sin

Heidi Klum liker å vise sin stramme kropp og provosere med den. Det er også utvilsomt deres største ressurs. Heidi ga nylig ut nye innspillinger. De ble laget av vennen din Martin Kristen. Men hun la det personlig ut på Twitter. De to ble sammen omtrent et halvt år etter at de skilte seg fra Seal.

 Backstage fra Tyskland Neste toppmodell

Heidi Klum backstage Tysklands neste toppmodell

 Skillene

De skandaløse oppbruddene og dramaet rundt dem utgjør en stor del av Heidi Klums image. Flavio Briatore er far til et av barna dine. Men han forlater henne mens hun er gravid. Seal møter henne før barnet blir født og bestemmer at dette er kvinnen i hans liv. I 2005 giftet han seg med Heidi Klum i Mexico. De fornyet sine løfter hvert år, og de har fortsatt tre barn. Men kanskje det var en grunn til alt dette: kanskje begge ikke følte seg helt trygge i stabiliteten i ekteskapet og ønsket å skjule det…. De ble skilt etter noen år. Det hele endte raskt og uventet. De eksakte årsakene er fremdeles ikke kjent.

Heidi og Seal før separasjonen

Heidi Klum Seal fortsatt forelsket bilde

Av noen utsagn kan man imidlertid konkludere med at Seal foretrakk å tilbringe tid med venner på barer og diskoteker enn med Heidi Klum.

Drømmen har sprengt

Heidi Klum og Seal som ektepar

Som i en film

… og som i en film, etter bruddet, fant hun raskt kjærligheten på et uventet sted. Hun er nå sammen med livvakten deres, Martin. De har vært sammen i mer enn et år. Men modellen kunngjør at hun ikke ville like å gifte seg igjen. For i tillegg til skuffelsen med Seal og Briatore, har hun hatt et ødelagt ekteskap bak seg – dette med stylisten og designeren Ric Pipino.

Ric Pipino var Heidi Klums første ektemann

Heidi Klum og Ric Pipino

Da var Heidi kort sammen med Flavio Briatore

Heidi Klum og flavio briatore

Brudekjolen

Som Heidi Klum selv kunngjorde, var hun bare 23 da deres første ekteskap ble avsluttet. Hun drømte om et bryllup og en hvit kjole. Men en tredje gang ville være for mye for henne. Hun føler seg så glad og fornøyd. Du ser det tydelig på henne. Det finner du også?

Heidi med sine to døtre og venn Martin Kristen

Heidi Klum og ny venn Martin Kristen

Supermamma med de fire barna på farten

Heidi Klum med sine fire barn

Heidi og datteren Lina koser seg ved sjøen

Heidi Klum privat med lille datter

Med sønnen din Johan

      Heidi Klum og sønnen Johann

 Heidi Klum annonserer wix.com