Moderne herrebukse 2016

2016 tilbyr et bredt utvalg av moderne bukser, både for kvinner og menn. Vi dedikerer denne artikkelen til herretrender. Gjør deg klar for tonnevis med vakre mønstre og farger!

Tro oss, det er virkelig vanskelig å sette alt dette i en ryddig form. Men vi tror at vi kan gi deg en god oversikt over buksemote for menn.

Nåværende herremote

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn bilder

Moderne bukser for motebevisste menn

Menns buksetrender striper moderne bukser nåværende herremote

Klassiske modeller i nåværende farger

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn

Moderne blyantbukser for menn

De moderne blyantbuksene for menn er ideelt sett en del av den nåværende “smart casual” -trenden. De ser elegante nok ut til formelle anledninger, men er også ganske passende for et mer uformelt utseende. Det er best å velge mellom monokrome modeller og de med moderne utskrifter.

Romantiske modeller med vertikale striper er spesielt populære

Menns buksetrender moderne bukser nåværende herremote

Skinnbukse for menn

I 2016 vil den tynne herrebuksen forbli aktuell. De understreker de vakre kroppslinjene til slanke menn. Tynne modeller finnes også i mange forskjellige utskrifter.

Skinny herrebukse med trykk

Menns buksetrender moderne bukser nåværende herremote fra catwalken

Eleganse med et moderne preg

Herrebukser 2016 trender moderne bukser menn tette med glidelås

Lyse herrebukser med mønstre

For de modige mennene som liker å trekke oppmerksomhet, tilbyr mote for tiden mye. Herrebuksen er for tiden i lyse nyanser med mange mønstre. De ser vakre ut, men representerer samtidig en stor utfordring.Hovedproblemet med disse er å kombinere dem med andre klesplagg.

Herrebukser i lyse nyanser

Menns buksetrender moderne bukser nåværende menns mote street look

Modeller med revet jeans

Den nåværende 2016 er jeansmodellene med rifter. De inkluderer ofte stoffstykker i forskjellige nyanser. Revne modeller vises i 2016 i fargeblokkstil. Motedesignere fortsetter å gi råd om å kjøpe blyantskårne jeans.

Jeans fra catwalken

Herre bukser trender moderne bukser nåværende herre mote jeans bukser

Suede og fløyel

Bukser laget av semsket skinn og fløyel er en skikkelig hit i 2016. De er parret med lyse nyanser i de fleste motekolleksjoner. Kombiner med en jakke eller jakke laget av et passende stoff. Du bør også velge interessante, men samtidig beherskete farger.

Det perfekte resultatet er interessant og stilig

Menns buksetrender varme farger moderne bukser

Bukser for menn

Bukser for menn er for tiden veldig godt i tråd med dagens trender. Motedesignere har tolket disse på en utrolig variert måte. Det finnes matchende herrebukser til praktisk talt alle anledninger – til jobb, på kontoret og til fritiden.

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn vintermote

Militære herrebukser

Den militære stilen er fremdeles godt representert på motepodiene i 2016. En nyskapning i forhold til tidligere sesonger er det store antallet bukselommer, og det er vanskelig å si noe om dagens symønstre. På en eller annen måte har motehusene alle en annen oppfatning i år.

Moderne herrebukse i militær stil

Menns buksetrender moderne bukser herremote svarte menns buksetrender moderne bukser nåværende herremoteMenns buksetrender, moderne bukser herremote

Skinnbukse for menn

Å bruke herrebukser i skinn er en veldig dristig beslutning. Av denne grunn er de veldig sjeldne i motekolleksjoner.

Lederhosen for menn

Herre bukser kutt og farger moderne bukser menn

Robust, maskulin stil

På alle områder av herremote ser vi en tilbakevending til den meget robuste, grove og veldig maskuline stilen i 2016. Denne tendensen er slående i sporty mote og menns frisyrer. Hvis du ser nærmere på, ville du imidlertid også oppdage dette i den elegante herrebuksen. De viser en klassiker, ikke for bred og ikke for stram kutt. De er også laget av stoffer som ser ganske grove ut.

Maskulin herremote fra catwalken

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser herremote

2016 viser oss en rekke vellykkede tolkninger av allerede kjente herrebuksemodeller. På den ene siden fremstår de som tradisjonelle og universelle. Samtidig understreker små detaljer i mønsteret og nøye utvalgte stoffer kroppens naturlige og individuelle skjønnhet. Så skaff deg noen nye modeller med god samvittighet! De vil sikkert være oppdatert i lang tid og vil tjene deg godt!

Blå er en maskulin farge

Herrebukser, trender, moderne bukser, nåværende catwalk -mote

Uformell blazer og bukse med brett

elegante herrebuksetrender moderne bukser menn

Uformelt, men fortsatt veldig elegant

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn rullebane mote

Ankellange herrebukser i rødt

Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn røde bukserMenns buksetrender 2106 moderne bukser menn Herrebukser 2016 trender farger moderne bukser menn sommermoteHerrebukser 2016 trender moderne bukser mennMenns buksetrender, moderne bukser, nåværende herremoteHerrebukser 2016 trender pastellfarger moderne bukser mennHerrebukser 2016 trender moderne bukser menn Herrebukser korte og lange moderne bukser mennMenns buksetrender, moderne bukser, nåværende uformell herremote Menns bukser moderne bukser nåværende mote trender for menn Menns buksetrender moderne bukser nåværende herremote rosa herrebukserHerrebukser Trender moderne bukser med brett