Tilhører du de motebevisste og dynamiske mennene, eller er du en kvinne som ønsker å overraske en slik mann med en stilig gave? I begge tilfeller er du i gode hender med Otto Kern. Fordi der finner du alt i antrekk som hjertet til en mann med stil ønsker. Fra drakter, bukser, jeans og skjorter til undertøy, slips og sko til vesker, skjerf og parfymer. Mer enn 40 år har gått siden designeren skapte sin første egen blusekolleksjon. I løpet av denne tiden har motemerket Otto Kern utviklet seg ganske bra og står i dag for 100 prosent maskulin eleganse og inspirerende dynamikk, som allerede kan gjenkjennes av varemerket: en løve og et stilisert K -stativ for majestetisk kraft og energi.

herreklær signatur speed parfyme otto kern

Det er derfor ikke rart at bevisstheten om dette motemerket stadig vokser og at det blir mer og mer populært. Du kan se selv om du vil og bla gjennom Otto Kern nettbutikk. Du vil sikkert finne det rette for enhver anledning og enhver klesstil. Uansett om du går en avslappet spasertur i gatestil eller stranddagsutseende, skynder deg til et forretningsmøte i et elegant, seriøst antrekk eller tilbringer fritiden din med venner i helgen, kan du alltid stole på klær og flott tilbehør fra Otto Kern. Motemerket imponerer umiddelbart med et utmerket pris-ytelsesforhold og imponerer med stoffer og materialer av høy kvalitet, samt med et perfekt snitt og førsteklasses design.

menns mote forretnings elegante antrekk

Hvert antrekk kan selvfølgelig også matches med det riktige Otto Kern parfyme avrunde. For eksempel er Speed ​​Eau de Toilette en veldig diskret, sporty herreduft med en behagelig toppnote av sort pepper og ingefær. Change er navnet på den sensuelle, maskuline duften i en stilig, svart flaske. Supreme er et kraftig uttrykk for suksess og eleganse i ett og er til og med tilgjengelig som et duosett sammen med en dusjgel – den perfekte gaveideen for den selvsikre forretningsmannen.

herreklær signatur supreme otto kern parfyme

Bare velg den riktige parfymen for riktig anledning og antrekk, og nyt gleden av å se stilig og elegant og lukte himmelsk ut i hvert øyeblikk!

herremote bærbar veske ekte skinn brun amareo

herremote nåværende sports snørebånd blå skinn

herreklær street style antrekk ser lederjake svart ut