Mote 70 -talls menn passer herreklær herre antrekk

70 -tallsmote for menn – slik så det veldig kult ut den gangen!

I mange andre aspekter av livet kunne 70 -tallet ha vært litt kjedelig. Men dette gjelder absolutt ikke stil og klær.

Det ville 70 -tallet

Mote 70 -talls herreklær den ville 70 -tallet

Massens mening er ledende på 70 -tallet mote for menn

Det kan sies at dette var vendepunktet der man begynte å bli ledet av massenes oppfatning i utgangspunktet. På den tiden ble gatemote så å si til. En større differensiering observeres mellom de sosiale gruppene i de samme klassene. Kjoler spilte en ledende rolle i dette, og herremote på 1970 -tallet var intet unntak.

Herremote på 1970 -tallet

Mote 70 -tallet herreklær svart -hvitt foto

Gatestil og sportsmote

På 70-tallet mote for menn og kvinner kan du se at trendene av høy klasse som ble skapt av toppdesignere ikke lenger spilte en så stor rolle. Mengden ble ikke diktert i denne forbindelse, tvert imot – de begynte å bestemme selv hva som ville tiltrekke seg dem eller ikke.

Nye tendenser – casual og casual

Mote motejakke for menn fra 70 -tallet

Videre kom uttrykket for personlige egenskaper i forgrunnen og ikke visningen av en lavere eller høyere sosial status. Hvem var mest sannsynlig å føle disse tendensene da? Det ser ut til å være Benetton -merket. På den tiden ble han ledende innen mote- og sportsindustrien.

Kjærlighet! Ikke mer krig

Dette mottoet gjorde seg spesielt bemerket på herremoten på 70 -tallet. For hos damene var de lystige nyansene og de smale, kroppsaktiverende formene allerede kjent. Men at representantene for det sterkere kjønn også kler seg på denne vanvittige måten? Dette er en prestasjon på 70 -tallet mote for menn. Helt klart.

John Lennon

Mote 70 -tall herreklær john lennon peace

Hvis du vil forstå nøyaktig hva vi mener, så ta en titt på musikkscenen. Se hvordan herremote hos Abba og de populære musikkgruppene så ut i tiårene før dem!

Smarte dame- og herremote

Mote fra 70 -tallet passer for svart -hvitt foto for kvinner

Stoffer med blomstermønster

Mote 70 -talls herreklær uformelt par

Musikken skaper mote

Vi har nettopp berørt et spesielt viktig aspekt. 70 -tallets mote for menn og kvinner ble bestemt av de berømte musikerne og skuespillerne. De var helt klart datidens moteikon. John Travolta og “Sunday Night Fever” er navnet og begrepet som fortsatt er veldig særegent for utviklingen av mote den gangen.

Plakat av “Sunday Night Fever”

Mote 70 -talls herreklær musikkulturplakat

Gatekulturen

Mote 70 -tallet menn herreklær menn passer streetwear

Et tilbakeblikk på 1970 -tallet og ekkoet fra 2015

Både mennenes 70 -tallsmote og alle aspekter ved den ser ut til å ha inspirert mange nåværende designere til sine kolleksjoner. Denne tendensen har blitt observert hos det sterkere kjønn i en årrekke. Dette gikk så langt at 70 -tallet til og med ble plukket opp i bryllupstrendene.

Musikkens rolle

Mote 70s menn herreklær sears soul

I 2015 ser designere på 70 -tallet mote blant menn gjennom de dempede nyanser av brunt, grønt, blått og rødt. Om sommeren, takket være denne tendensen, har alle – kvinner og menn – råd til å bruke superkule og morsomme nyanser..

Rutete stoffer i sterke farger 

Mote 70 -talls herremote casual

Uformelle herrebukser

   Mote 70s herreklær skjorte og bukser rutete stoffer

Geometriske mønstre og lyse farger

     Mote 70s menn herreklær herre skjorter tilbehør

Ikke bare moderne, men også futuristisk

Mote fra 70 -tallet herreklær for menn