stjernetegn skorpionen horoskop høsten 2015 horoskop skorpionen

Høsthoroskop for Skorpionen stjernetegn

Som regel er høsten en sterk sesong for stjernetegnet Skorpionen. Men det er ikke helt sant i år. Forvent problemer som er vanskelig å komme under kontroll. Økonomiske tap er også mulig. Behold dine lojale venner rundt deg.

Du trenger din støtte snart.

Skorpionen horoskop

horoskop skorpionen horoskop høst 2015 symbol

Mangelen på motivasjon og det svake immunsystemet er typisk for Skorpioner denne sesongen, ifølge høsthoroskopet. Du bør være oppmerksom på dette og ikke ta for mye på deg selv. Du må ta det med ro for å gjøre mensen mer utholdelig.

Hva skal skorpionene forvente i høst?

horoskop skorpionen høst 2015 dyrekretsen skorpionen

Gode ​​nyheter fra en kvinne

Du har gode nyheter fra en ung slektning eller et familiemedlem. Det vil sannsynligvis være forbundet med fødselen av en jente. Mange kvinner blir gravide.

Nytt liv!

stjernetegn skorpionen høsten 2015 graviditet horoskop skorpionen

Emosjonell ustabilitet

Andre unge kvinner vil være litt mer ustabile følelsesmessig. Det er normalt fordi de venter på at det skal skje noe hyggelig med dem. Av denne grunn bør kvinner fra Skorpionen prioritere indre harmoni.

Mange følelser

dyrekretsen horoskop skorpionen høsten 2015 følelser

tur

Mange Skorpioner står overfor viktige reiser. De kan tilbys i form av en invitasjon, overraskelse, belønning. Flytting, besøksgjester og forretningsreiser er også mulig.

Reise, flytting og gjester

horoskop skorpionen høsthoroskop 2015 reiser

Nye boliger eller biler

Noen mennesker under stjernetegnet Skorpionen kunne oppfylle drømmen om et hus eller en bil i høst. Den nye eiendommen vil være utenfor stedet du bor.

Drømmebilen 

horoskop skorpionen høsten 2015 ny bil

Eldre kvinner og menn kommer nærmere yngre døtre eller kvinner fra familien.

Sjalusi scener på grunn av ondsinnede kommentarer fra en yngre dame er mulig.

Nytt hus

horoskop skorpionen høsten 2015 nytt hus

Kvintessens

Skorpioner blir følelsesmessig næret. Dette gjelder spesielt for kvinner. Imidlertid kan du også bli belønnet med store personlige overraskelser for din tålmodighet. Skorpioner lærer viktigheten av familien i løpet av denne høstperioden. Mest av alt holder de seg til familien i vanskelige øyeblikk. Dette vil også vise seg å være riktig på sikt.

Familien kommer først

horoskop skorpionen høst 2015 familie og privatliv