Vi har allerede publisert en artikkel om de kommende høstspikertrendene. Like etterpå kom vi på andre utrolig elegante ideer. Vi kunne ikke motstå fristelsen til å presentere disse for deg. Hvorfor skulle vi? Vi utvider dermed oversikten over de heteste trendene med noen få nyanser. Rull ned og nyt våre spesielt kunstneriske bilder om temaet “Vakre negler om høsten”!

Disse høstspikerne 2021 er så fargerike og stilige på samme tid

Høstnegler mørke nyanser

Grønn og lilla

Vi påpekte deg i vår forrige artikkel den økende populariteten til tannkjøttrosa. Det ble også snakket om den forfriskende mintgrønnen. Kompletter paletten med alternativene dine med elegante dempede greener og syriner. Noen merker bruker dem som undertoner av grått og beige i sine nye kolleksjoner.

På bildet ovenfor kan du se en kombinasjon av alle disse fargene for en unik stilig effekt!

Visste du at grå negler kunne se så levende ut?

Fall negler trender i tråd med sesongen

Enda flere høstspiker i fargen grå

De fascinerende høstspikerne i år viser den muntre siden av den grå fargen. En liten glans og sammenkobling med de livlige nåværende nyanser som nettopp ble nevnt, forvandler hennes mørke karakter til en ganske ungdommelig. Grå negler er det ideelle valget for kontoret om høsten. Hjemme står de i kontrast med høstdekorasjonene dine og skaper dermed en enda mer munter atmosfære.

Grå, oransje, svarte mønstre – en så kunstnerisk kombinasjon for høstspiker!

Høstspiker to forskjellige farger

Negletrender 2021 – høstfarger med moderne mønstre

“Lysende gult” og oransje er de ledende fargene blant negletrendene for den kommende høstsesongen. Vær kreativ når du styler neglene dine med disse nyansene. Ta inspirasjon fra vårt kunstneriske eksempel på bildet ovenfor! Oransje og naken tjener som grunnlag. Subtile høstmønstre er brukt i gult og svart. Utførlig, men så stilig og elegant, ikke sant?

Nautiske høstspiker i blått med tyggegummi rosa! Så overraskende og så vellykket!

Lilla blå høstspikerull

Uventede fargekombinasjoner

Her har vi tannkjøttet rosa og blått igjen. Sammen utgjør de en overraskende vakker, nautisk negldesign. Uventet harmonisk, tror du ikke? Merker du noe felles mellom dette og det forrige eksemplet? De svarte, subtile mønstrene er slående i begge. I dette tilfellet ble det malt prikker som gir manikyren en fullstendig elegant karakter.

Stilig i høstens hverdag! Du kan gjøre det med flotte negledesign!

Lilla ideer faller negler

Litt mer om rollen som svart farge!

de svart farge vi savnet på en eller annen måte. Føler du det samme? De siste årene har folk prøvd å erstatte svart med grått, beige og brunt i design. Høstspikerne 2021 bringer denne fargen tilbake til oss. Det spiller en balanserende rolle i kombinasjonene av mange farger. Noen ganger kommer det til sin rett i stilige kontraster, for eksempel med høstens appelsin.

Svart er tilbake i høst!

Negler til høsten - trenderideer

Høstmønster

Høstblader og andre naturlige mønstre av sesongen brukes allerede i år, men de setter aksenter. De enkle designene uten forseggjorte dekorasjoner dominerer. De vakre høstelementene er der for subtilt å understreke denne elegansen. Bruk dem også riktig for å få negledesignet ditt til å se moderne ut!

Sett flotte høstmønstre som aksenter!

Negletrender grå design

Elegante blanke nyanser

Noen av oss trenger bare litt mer følelser og glamour for å komme gjennom høstsesongen. Tilhører du denne gruppen mennesker? Glitter og metallics i kombinasjon med de nåværende fargene på negltrender vil fungere godt for deg. Du kan se hvor stilig noe slikt kan se ut på vår vakre illustrasjon nedenfor!

Du har sikkert nok inspirasjon til stilige høstspiker, ikke sant? La oss se om vi kan finne på noe flott med negledesign snart!

Svinger humøret ditt om høsten? Underhold deg selv med skinnende negledesign!

Nøytrale farger for høstspiker

Kombinasjoner av forskjellige naken nyanser og dempede neglefarger er i!

Negletrender gylne farger

Utsmykkede kontraster av oransje og svart ville være ideelle for denne høsten!

Oransje skygge negletrender