Det berømte Victoria Secret Show har blitt organisert siden 1995. Slanke, misunnelsesverdige elegante og populære modeller går på catwalken i spektakulært undertøy prydet med juveler og fjær. De har ofte englevinger, og derfor kalles de også VS engler. Men i noen år har populariteten til dette showet falt kraftig. Det går så langt at showet forventes avlyst i 2019. Det har det allerede Shanina Shaik som først traff catwalken for Victoria Secret i 2011. Det skjedde nylig i et intervju for Daily Telegraph.

Shanina Shaik har opptrådt for Victoria Secret i flere år

15. årlige CFDA Vogue Fashion Fund -arrangement

Shanina Shaik på Vicoria Secret Show

Modellens ord uttrykte beklagelse over at Victoria’s Secret Show neppe kommer til å skje i år. “Jeg er ikke vant til det,” fortsatte hun, “for i år går jeg vanligvis rundt scenen som en engel på dette tidspunktet”.

  Den 28 år gamle modellen la også til: “Jeg er sikker på at noe vil skje i fremtiden, jeg er mer enn overbevist om det.” Hennes overraskende uttalelse har fremdeles ikke blitt bekreftet av en offisiell pressemelding fra selskapet. Denne nyheten om showets fiasko regnes fortsatt som et rykte.

Mange modeller ble berømte takket være Victoria Secret Show

victoria secret - asiatisk skjønnhet

Annen informasjon om emnet

Allerede i mai i år var det de første uoffisielle ryktene om at fortsettelsen av denne hendelsen fortsatt ble vurdert. Man kan tenke seg et annet prosjekt eller format for presentasjonen av Victoria Secret -produktene for øyeblikket. La oss nå bli overrasket om det er sant og hvordan den nye forestillingen vil se ut.

Englevinger i forskjellige farger er typiske for showet

røde klær victoria secret

Historien om Victoria’s Secret Show

Victoria Secret Show ble første gang arrangert på Plaza Hotel i New York i 1995. Den første store mediedekningen var i 1999, og flere TV -kanaler deltok. I 2001 slo mer enn 12 millioner mennesker på fjernsynet for dette showet, og tallene var like frem til 2017. Siden ser det ut til at serien har mistet sin popularitet, med bare 3,3 millioner i 2018. Disse dårlige resultatene har ført til et ønske om å oppdatere alle aspekter av Victoria Secret -virksomheten. Det handler om bedre markedsføring, merkeposisjonering og kostnadsplanlegging. I følge lederen og butikksjefen var dette lave seertallet ikke det første tegnet i det hele tatt på at ting ikke gikk etter planen. Imidlertid kunne disse dårlige resultatene ikke lenger ignoreres, og de viser tydelig at noe må gjøres.

Victoria Secret-ledere må komme med en mer kvinnelig tilnærming

victoria secret - gigi hadid

En rettferdig holdning til kvinner

En mulig forklaring på denne utviklingen på Victoria Secret Show er økt følsomhet for oppfatningen av kvinner. Modellenes utseende i sexy undertøy må under ingen omstendigheter gjøre det kvinnelige kjønnet til gjenstand for sexisme og diskriminering. Individualitet, karisma og personlighet må komme i forgrunnen slik at kvinner føler seg verdige. La oss se om disse verdiene er bedre til stede i det nye Victoria Secret Show -formatet.

Nok et klassisk bilde med vinger 

victoria secret - engel idé

Hvordan vil de neste formatene i Victoria Secret Show se ut??

bak scenen til victoria secret