kjedsomhet hva gjør barn

Kjedsomhet hva jeg skal gjøre Eller lære å nyte kjedsomhet

Det moderne mennesket må underholdes hele tiden. “Jeg kjeder meg” er et ordtak som blir hørt altfor ofte. Uttrykkene “kjedsomhet!” “Hva skal jeg gjøre?” Oppfattes av mange som synonymer til fortvilelse.

Hva ligger bak?

Er det virkelig ille å bli lei? Har dette virkelig å gjøre med at vi ikke har noe yrke eller er det uttrykk for en spesiell holdning som oppfattes som et hinder for vår lykke??

La oss nå diskutere disse og lignende spørsmål.

Gjør kjedsomhet til en avslappet feriefølelse

kjedsomhet hva du skal gjøre ferie strand avslapning

Her er utfordringen vår til deg: Still deg selv spørsmålet: kjedsomhet – hva du skal gjøre eller hva du skal glede deg over?

Gjør det igjen på slutten av denne artikkelen.

Noen flere spørsmål

La oss fortsette med noen flere spørsmål. Etter vår mening bør dette stå overfor alle mennesker som altfor ofte kjeder seg. Hvorfor er kjedsomhet så skummelt? Hva er så forferdelig med de vakre øyeblikkene når sansene våre kan slappe av? Gjør de små intellektuelle syslene som vi fyller vår tid med virkelig mer mening enn kjedsomhet?

Lær noen avslapningsteknikker!

kjedsomhet hva du skal gjøre lytte til musikk slappe av

Er det virkelig kjedsomhet eller manglende evne til å være stille og komme seg??

Vi vet at det ikke er så lett å finne svar på alle disse spørsmålene raskt. Men når du begynner å håndtere det, vil du sannsynligvis bli klar over følgende: Den kritiske undersøkelsen av ordtaket “Jeg kjeder meg” kan føre til en grundig revurdering av din egen tankefilosofi. Spesielt kan de negative tankemønstrene avsløres. Det ville også være begynnelsen på måten å overvinne dem.

Kjedsomhet kan lure hvor som helst

kjedsomhet hva du skal gjøre på kontoret på arbeidsplassen

Kjedsomhet og ensomhet

Mange ønsker å gjøre noe med kjedsomhet fordi de frykter at de ellers ville føle seg alene og forlatt. Prøv å forstå. Å bringe de to begrepene sammen er et valg som alle tar for seg selv. Det forstår seg ikke på noen måte. Du kan faktisk fylle kjedsomhetens tid med mange flotte aktiviteter som du ikke kunne ha gjort med andre mennesker.

Frykt for å tenke

“Jeg kjeder meg” er også et slags rop om hjelp for noen mennesker. Så du mener å si at det er i slike perioder at forferdelige eksistensielle spørsmål invaderer deg. Hvis du vil gjøre noe med kjedsomhet, uttrykker du faktisk på en sløret måte at du vil beskytte deg selv mot slike tanker. Men må det være det? Ville det ikke vært smartere å håndtere de kritiske spørsmålene og finne et passende svar på dem?

Hold en personlig dagbok

kjedsomhet hva holder barn tenåringer dagbok

Manglende evne til å organisere sin egen hverdag

La oss nå være ærlige: kan det virkelig være kjedelig for en hardtarbeidende person? Det er så mye å gjøre i dette livet! Du kan rydde opp, lage mat, lese, spille sport, gjøre veldedig arbeid. Men ikke alle kan mønstre disiplinen og innsatsen for å organisere alt selv. Hvis depresjon ikke er involvert (det er et spesielt tilfelle av panikkangst for kjedsomhet), handler det sannsynligvis om å jobbe flittig med vår egen utvikling og ikke vente på at noen andre skal lede oss på denne veien.

Å male er ikke bare bra for barn

kjedsomhet hva maler barn aktiviteter

Barn og kjedsomhet

Du kan også bruke alt som har blitt sagt så langt når du skal oppdra barna dine. Prøv å forstå igjen og igjen hva som ligger bak uttrykket “jeg kjeder meg”. Hvilken av innstillingene som nettopp ble beskrevet, ville være årsaken til denne setningen?

Mens du hjelper barna dine til å gjøre noe med kjedsomhetsfølelsen, støtter du dem i utviklingen.

Noen få sysler som hjelper universelt

Uansett om du strukturerer hverdagen din på en vanskelig måte eller er virkelig melankolsk og misunnelig på depresjon, kan følgende aktiviteter være universelt nyttige mot kjedsomhet.

Brettspill er nesten alltid en perfekt idé mot kjedsomhet

kjedsomhet hva gjør brettspill

Sport og fritidsaktiviteter

Som regel er sport og friluftsliv alltid en bedre måte å bli “lei”. Når du sykler, jogger eller tar en tur, er dårlige tanker vanligvis ikke så alvorlige heller. Prøv å se på naturen eller solnedgangen. Dette kan gi deg så mye! Det vil også holde deg i form og se bra ut når de “bedre tider” kommer.

Lek sammen utendørs

kjedsomhet hva spiller barn familie fotball

Hagen byr alltid på noe spennende

kjedsomhet hva gjør barnehagen natur

Bare la barna slippe damp ute

kjedsomhet hva gjør barn utenom spill regn

Hula bøyle for store og små

kjedsomhet hva du skal gjøre hula hoop barn eng

Liker du kunst?

Er du interessert i kunst? Dediker deg selv til det så snart du føler “jeg kjeder meg”. Hun vil få dem ut av denne tilstanden. Samtidig vil du jobbe med din intellektuelle og åndelige utvikling.

Tenk om livet ditt

Og hvis du synes kjedsomhet er så ille, tenk på hva som fikk deg til å føle det slik i livet ditt. Hva kan du endre slik at du ikke fortsetter å gjøre det? Hvem vet om du ikke vil skape en bærekraftig positiv vending som vil gi deg ekte lykke …

Så kjedsomhet er vanligvis ikke så ille. Tingene som skjer med oss ​​i løpet av dette er skremmende. For med det kommer det negative innenfra. Vi har et valg mellom å fortsette å undertrykke det eller overvinne det.

Prøv å bake informasjonskapsler!

kjedsomhet hva baker barn informasjonskapsler

Hvorfor ikke bekymre deg for alt som har blitt sagt her. Svar på spørsmålet nå og da igjen etter en viss tid: “Kjedsomhet? Gjør hva eller nyt! ”. Behandle det igjen og igjen etter en viss periode. I beste fall vil du da kunne måle fremdriften i din egen personlige utvikling.

Hunder kan også kjede seg – gå en tur sammen

kjedsomhet hva du skal gjøre kjæledyrhund gå en tur

Gjør ditt daglige arbeid litt mer spennende

kjedsomhet hva du skal gjøre drikke kaffe laptop arbeid

Lær av katter!

kjedsomhet hva du skal gjøre katter sove slappe av