spise sunt hvilken type hud er jeg passende ernæring

Hvilken hudtype er jeg? Hvilket kosthold er bra for meg avhengig av det?

Du kan forbedre skjønnheten i ansiktet ditt betydelig hvis du spiser riktig. For at dette skal fungere så godt som mulig, må du alltid svare på følgende spørsmål: “Hvilken Hudtype er Jeg!

“. Vi gir deg noen tips om hvordan du gjør dette. Vær imidlertid oppmerksom på at alt kan endres gjennom sesonger og alder.

Normal hud

Du har normal hud hvis du ikke har flekker og kviser. Den er elastisk og sunn på samme tid. Å ha en slik hud er ren flaks, men du skal i hvert fall ikke tro at den ikke trenger pleie. Du bør spise rikelig med vitaminer og ferske produkter, slik at du kan beholde skjønnheten din. I tillegg til hudpleie, bør du også bruke andre beskyttende produkter slik at normal hud ikke mister sine fantastiske egenskaper med alderen.

Ta vare på ansiktshuden din

spise sunt hvilken type hud er jeg bekymret vakkert ansikt

Tørr hud

Er spørsmålet, “Hvilken Hudtype er Jeg?”Å svare med” tørt “? Denne huden er stram, blek, uten glans. Slik hud er ikke elastisk og tegn på aldring er mye mer synlige. Du trenger mange hydrogeneringsprodukter: agurk, kokosmelk, spinat, epler og selleri. Ekstrakter og masker laget av disse produktene opprettholder fuktighetsbalansen i huden din.

Drikk kokosmelk

spise sunn drikke kokosmelk tørr hud

Agurker er spesielt sunne hvis du har tørr hud

hva slags hud spiser jeg agurk tørr hud

Spis mer spinat hvis du har tørr hud

spise sunn tørr hud spise spinat

Spis epler

hva slags hud spiser jeg epler tørr hud

Å spise mer selleri vil være bra for din tørre ansiktshud

hva slags hud spiser jeg tørr hud av selleri

Ansiktsmasker er også bra for ansiktet

hva slags hud er jeg ansiktsmaske vakkert ansikt

Fet hud

På grunn av den store produksjonen av talg, kan tegn på fet hud sees på avstand. Områdene rundt T-sonen er spesielt utstyrt med mye snakk: hake, nese, panne. Du har mange sorte flekker og kviser.

Personer med fet hud bør spise mye gulrøtter og andre produkter med vitamin A. Sitrusfrukter, og spesielt appelsiner og kiwifrukt, er veldig sunne og nyttige for å bekjempe kviser.

Kvinner med fet hud kunne spise flere gulrøtter

spis sunt hvilken hudtype jeg spiser gulrøtter fet hud

Det ville være bra hvis du satser på appelsiner når huden din er fet

hva slags hud spiser jeg appelsiner fet hud

Kiwi er deilig og sunt for fet ansiktshud

spise sunt hvilken type hud spiser jeg fet kiwifrukt

Sensitiv hud

Hudtypen kan også være sensitiv. Betennelse, rødhet og stimuli er bare noen av de ubehagelige symptomene. De er ofte allergiske, og for hver sesong er det et “nytt program”, ifølge de nye bakteriene.

I dette tilfellet må du konsumere så mange antioksidanter som mulig. Koriander, selleri og agurk er slike, som en rekke andre produkter.

Visste du om de sunne effektene av koriander på sensitiv hud??

spis sunt hvilken hudtype jeg spiser korianderfølsom hud

Agurker er også egnet ernæring for kvinner med sensitiv ansiktshud

spise sunn agurk spise sensitiv hud tips

Selleri kan også fungere godt på sensitiv hud

spise sunn sensitiv hud selleri spise

Blandet hud

Hvilken Hudtype er Jeg“Kan også besvares med” blandet “. I dette tilfellet kan noen områder være ømme og tørre, og andre – fettete. Nå må du følge reglene som nettopp er beskrevet i kombinasjon.

test

Vanligvis kan man stille spørsmålet “Hvilken Min hudtype er meg?”Bestem ganske enkelt ved å observere symptomene som nettopp er beskrevet. Men noen ganger er du ikke sikker. Andre mennesker, derimot, elsker testene med klare kriterier.

Hvilken hudtype er du egentlig?

hva slags hud er jeg vakre ansiktstips

For dere som tilhører den siste gruppen, har vi et forslag. Du kan ta en test i morgen etter at du står opp. Du kan kjøre en tørr klut eller serviett gjennom ansiktet ditt. Hvis det ikke er merker, har du normal hud. Hvis ingenting blir igjen på stoffet, men det er flass i ansiktet, så har du tørr hud. Den fete huden setter spor. Hvis symptomene er forskjellige på forskjellige områder, blandes hudtypen din.