sosiale nettverk menn twitter

Hva om menn ble stylet som sosiale nettverk?

Denne uvanlige ideen falt på fotografen Viktorija Pashuta. Hun lurte på hvordan menn ville se ut som sosiale nettverk. Som Viktorija selv rapporterer, er sosiale nettverk en levende ting. Virtuelle steder hvor vi kommuniserer og utveksler ideer eller bare forteller våre tanker eller erfaringer.

Fotografen prøvde å fremstille de viktigste sosiale nettverkene som mennesker. Hun brukte ikke bare logoene og de tilsvarende fargene, men presenterte også de viktige sammenhengene, eller rettere sagt, karaktertrekkene i hvert enkelt nettverk.

Selv om sosiale nettverk har en lignende logikk og rolle, har de en bestemt karakter og stil. Mennene er også stylet annerledes og individuelt. Facebook -mannen ser for eksempel uformell og uformell ut, Twitter -mannen er klassisk og tidløs, Pinterest -mannen er kreativ, Linkedin -mannen er en forretningsmann, Instagram -mannen er vintage -stil, Flickr -mannen er en artistype, Tumblr mannen er hip og kul og Google Plus -mannen regnes som nyskapende. Så modellene ble valgt og stylet deretter. Stylisten heter Jordan Anthony Swain, frisøren og kosmetologen er Barbara Yniguez og modellene selv heter: Vu, Jordan, Mazlow, Taejung, Daniel, Adam, Kenny og Skyler.

 Sosiale nettverk – Facebook -mannen

sosiale nettverk menn facebook

Flickr -mannen

sosiale nettverk menn flickr

Google Plus -mannen

sosiale nettverk menn google plus

Instagram -mannen

sosiale nettverk menn instagram

Linkedin -mannen

sosiale nettverk menn linkedin

Pinterest -mannen

sosiale nettverk menn pinterest

Tumblr -mannen

sosiale nettverk menn tumblr