intervju rolig selvsikker

Tips for et vellykket jobbintervju

Det er mennesker som umiddelbart vinner vår sympati. Vi må tilpasse oss andre lenge. Det motsatte er også sant. Noen gir umiddelbart signaler om at de liker oss. Andre, derimot, tar lang tid å slippe oss inn.

Uansett vet vi alle av erfaring hvor viktig det er å gjøre et godt førsteinntrykk.

Samtidig bør du ikke sette deg selv under stress. For det første er det umulig å glede alle. Pluss, hvis du tok problemet altfor seriøst, ville du se veldig stresset ut hele tiden. Hvorfor kan dette være fint igjen?

Bare gjør ditt beste. Det er visse aspekter som er avgjørende. Gjør det til en vane å observere alt dette. Du kan bruke disse som tips for et jobbintervju, så vel som for bedre kommunikasjon i livet. Er du nysgjerrig? Så fortsetter vi med en gang!

Tenk og handle internasjonalt og mobilt

internasjonalt intervju multikulturelt globalt

Møt noen vanlige positive fordommer?

Det er fordommer som er positive. Du kan også utlede dette fra din egen oppførsel. Når en person er godt kledd og velstelt, stoler du bedre på ham umiddelbart, ikke sant? Vi gjør alle dette automatisk, selv om vi vet at andre mennesker kan ha flere kvaliteter. Så gjør deg selv en tjeneste og oppfyll disse grunnleggende kravene så mye som mulig. Godt preparert utseende, god oppførsel, matchende sminke, smil … Alt som ville imponere deg selv.

Forbered deg oppmerksomt

jobbintervju ser ut som forberedelse

Matchende antrekk for kvinner

jobbintervju damer ser klær ut

Matchende herreantrekk

tips til jobbintervju

Anta en oppreist holdning

jobbintervju oppriktig holdning

Pust skikkelig

På det ubevisste nivået oppfatter vi noen signaler, for eksempel rolig eller anspent pust. Slik vurderer vi intuitivt den andre siden. Visste du også: det er bevist at setningene som sies på pusten generelt møter mer motstand?

Bruk avslapningsteknikker og meditasjon

jobbintervju avslapningsteknikker yoga meditasjon

Overvinn sceneskrekken din

jobbintervju sceneskrekk avslapning

Få mest mulig ut av ventetiden

jobbintervju forberedelse egenskaper utseende

Etterlign den andre parten

Du kan vinne samtalepartneren på likhetsprinsippet. Hvis du skulle forvandle ordene hans og innlemme dem i uttalelsene dine, ville du vært mer sympatisk. For et stort selskap eller en organisasjon er det mye skriving på nettsiden. Prøv å tilegne deg ordforråd og uttrykk før intervjuet. Jo flere ting du har til felles, jo mer vellykket vil kommunikasjonen være for deg.

Se etter målt interaktivitet

dialog med jobbintervjuintervju

Se den andre personen i øynene

Når du svarer på et spørsmål, ser du personen i øynene. Men bytt til de andre i god tid. Igjen er stirring ikke så bra. Det direkte synet oppfattes generelt som et tegn på åpenhet og ærlighet.

Hold deg trygg og humoristisk med måte

jobbintervjuintervju humoristisk

Kjenn kroppsspråket ditt?

Det er forskjellige positurer i kroppsspråk, og de sier alle mye om deg. Folk som gjennomfører intervjuer er vanligvis enda mer kjent med dem enn de andre. Vennligst ta stillingene beskrevet der som åpne. Forresten, hvis du gjør dette oftere i hverdagen, ifølge forskere, ville du endre din faktiske indre holdning.

Vær åpen og snill

intervju åpenhetsbevegelse

Ikke glem å smile

søknadsintervju telefonintervjujobb

Det må være bevegelse

Med dette tipset ønsker vi å avslutte intervju -tipsene for i dag. Prøv å løsne situasjonen ved å bevege deg mer. Dette vil få de andre til å føle seg bedre rundt deg.

Du må ikke gjøre det …

Ah, her har vi noe annet … Det er ting vi tar for gitt at det ikke ville være ille å gjenta igjen. Du skal under ingen omstendigheter bruke klisjeer i et intervju. Videre må du ikke snakke for raskt. Hvis du uttrykker deg saktere, ville du også ha mer tid til å tenke nøye. Ikke flørt heller … Med seriøse tilbud hjelper ikke dette.

Erobre din indre frykt

jobbintervju frykt stress

Det avslappede utseendet skaper mer respekt

jobbintervju avslapning slappe av selvtillit

Still deg selv de riktige spørsmålene

intervjuspørsmål passende svar

Forbered deg i fred

jobbintervju god forberedelse

Ha den rette ideen til rett tid

jobbintervju nye ideer

La konkurransen ligge bak ryggen din

vinner jobbintervju lykkes