Tro meg, alle som har drevet med horoskop i mange år kan si det med full overbevisning. Noen stjernetegn tror på evig kjærlighet og streber etter varmen og tryggheten til en lang sameksistens med sin kjære. Men andre kan ikke bygge langsiktige relasjoner. Litt mer, de foretrekker å forbli singler! Det er seks stjernetegn i dyrekretsen som bare foretrekker et kortsiktig forhold. Dette kan vare fra en uke til et år. Kjærlighetsbrannen knitrer ikke veldig lenge med dem. Ofte føler de seg innsnevret og bundet i et stabilt partnerskap og tåler det knapt. I det følgende viser vi hvilke stjernetegn som svinger mellom ekte kjærlighet og overfladisk flørt.

Ifølge stjernene, kan du bygge og opprettholde et langsiktig forhold??

Ingen langsiktig forhold stjernetegn to unge mennesker på sofaen godt forhold

Hvert stjernetegn er annerledes og har en annen holdning til kjærlighet.

Ingen langsiktig relasjon stjernetegn to unge mennesker på kjøkkenet problemer forskjellige holdninger til kjærlighet

Men hvis du eller partneren din er et av disse stjernetegnene, ikke bekymre deg. Ikke glem at det alltid er unntak i horoskopet. Dette er bare en statistisk fremstilling av lengden på kjærlighetsforhold, avhengig av stjernetegnet. Om kjærligheten og lidenskapen din varer evig eller bare varer i kort tid, avhenger til slutt også av mange andre faktorer og er ikke bare “kodet” i stjernene.

I noen stjernetegn svinger kjærlighetsforhold mellom øm kjærlighet og kort flørt.

Ingen langsiktig relasjon stjernetegn et par i kjærlighet gjør sport gå i naturen

For tre stjernetegn varer forholdet bare noen få uker

Nummer 1 på vår liste er dette Skytten (22. november – 22. desember). Med dette stjernetegnet varer et forhold omtrent en uke. Skytten vet hvordan han verdsetter sin frihet og uavhengighet, så han inngår ikke et seriøst forhold i det hele tatt. Han er sjarmerende og sosialiserer ofte. Dette stjernetegnet liker å få nye venner og foretrekker uforpliktende flørter. Han vil ikke og kan ikke kontrollere partneren sin. Når et forhold blir dypere, blir Skytten redd for at partneren klamrer seg for mye til dem. Da vil han heller bryte opp og fortsette å nyte singellivet.

 Skytten får kalde føtter når forholdet blir dypere og foretrekker å bryte opp.

Ingen langsiktig relasjon. Skytten stjernetegn bryter opp to unge mennesker på en kafé

Akkurat som Skytten kan tvillinger (22. mai – 21. juni) har ikke et langsiktig forhold. I gjennomsnitt varer det omtrent to uker for dette stjernetegnet. Tvillingen føler seg lykkeligere i å være alene enn i et fast partnerskap. Han vil gjøre det han har lyst til å gjøre i stedet for å være begrenset og ta ansvar for en annen person. Kort sagt, Gemini trenger sin plass, så de blir vanligvis ikke involvert i et langsiktig forhold.

Tvillingene føler seg lykkelige som singler!

Ingen langsiktig forhold stjernetegn ung kvinne skuffet ansikt mann i bakgrunnen

I hvilken Vannmannen (20. januar – 18. februar) Sommerfuglene i magen forsvinner også veldig raskt. I et fast forhold kan dette stjernetegnet vare i gjennomsnitt fire uker. Da blir forpliktelsene til partnerskapet for vanskelig for ham. Det er viktig for representantene for dette stjernetegnet å ha sin frihet. Han trenger også mer frihet til å forfølge sine drømmende, fantasifulle ideer og til å være absolutt kreativ. Han er veldig uavhengig og elsker frihet. Vannmannen er veldig egensinnig og derfor ikke en forholdsmann i det hele tatt.

 Vannmannen er en født singel.

Ingen langsiktig relasjon Stjernetegn Vannmannen bryter opp den fødte singelen

Disse tre stjernetegnene tar litt lengre tid å skille

Det er tre andre stjernetegn der et langsiktig forhold sjelden oppstår, kanskje bare i de tilfellene når partneren er nøyaktig sta og sta som dem. Et kjærlighetsforhold til disse menneskene varer vanligvis fra 6 måneder til halvannet år.

Den forelskede Væren (21. mars – 19. april) har en tendens til å se forholdet sitt gjennom rosa briller. Så er han klar til å gi partneren mye kjærlighet, lidenskap, hengivenhet og oppmerksomhet. Denne sinnstilstanden varer imidlertid ikke veldig lenge. Hverdagen er ødeleggende for hans følelser av kjærlighet. Væren har vanligvis høye mål, som de hardnakket forfølger. Han er veldig engasjert i jobben sin og føler seg snart lei av partnerskapet. Forholdet til ham varer omtrent 6 måneder, da trenger han mer variasjon. Væren vil bytte bakgrunnsbilder igjen for å føle seg lykkelig.

Utsiktene for et langsiktig forhold er ikke spesielt gode med Væren stjernetegn.

Ingen langsiktig relasjon Stjernetegn to unge mennesker hjemme på sofaen ser i forskjellige retninger

For Skorpionen (24. oktober – 22. november) Et forhold varer vanligvis omtrent et år. Problemet med dette stjernetegnet er at det er veldig vanskelig å stole på en person. Vanligvis er Skorpionen distansert og trenger mye tid for å bli godt kjent med hverandre. Han har en mistillit i seg som snart vil ødelegge kjærligheten. Ofte er det krangel og sjalusi mellom partnerne, så logisk sett er separasjonen i sikte.

Skorpionen har problemer med å finne personlig lykke i kjærlighet.

Ingen langsiktig forhold stjernetegn ung kvinne mann desperat ansikt når du flytter

Også Steinbukken (23. desember – 20. januar) sliter med å opprettholde et langsiktig forhold. Han er utvilsomt et av de mest intelligente stjernetegnene i dyrekretsen, men samtidig arrogant! Ofte er dette stjernetegnet reservert og vanskelig å komme inn i et forhold. Men hvis Skorpionen -damen finner Mr. Perfect, så vil hun forbli lojal mot ham for livet. Hun er kjærlig, samvittighetsfull og godt organisert. Disse egenskapene gjør henne foretrukket som kone, mor og kjærestepartner.

 Steinbukken -kvinnen er veldig smart og intelligent, men for det meste distansert til andre.

Ingen langsiktig forhold stjernetegn ung jente mann i bakgrunnen på kjøkkenet fortvilelse

 Er et langsiktig forhold et mysterium for deg, eller rettere sagt en drøm som går i oppfyllelse?

Ingen langsiktig relasjon Stjernetegn mysterium eller drøm går i oppfyllelse unge mennesker som sitter ved vannet forelsket

 Er ditt stjernetegn på denne listen??

Ingen langsiktig relasjon. Stjernetegn krangler hjemme. Separasjon i sikte

 Kan du være enig i at alt som er skrevet her er sant?

Ingen langsiktig forhold stjernetegn et ungt forelsket par balansert på sofaen hjemme laptop fornøyd