japansk dyrekretshoroskop

Japanske stjernetegn – bli bedre kjent med hverandre

Vi er fortsatt i begynnelsen av året og prognosene for utviklingen er veldig oppdaterte. Astrologer og metafysikere mener alle at man bør vurdere så mange informasjonskilder som mulig for å få et objektivt bilde av 2015.

Kjenner du de japanske stjernetegnene? Vil du vite hvilket symbol du bør identifisere deg med og hva slags flaks du vil ha i henhold til spådommen til det japanske horoskopet? I så fall trenger du ikke lete lenger etter en passende kilde. Vi vil nå oppsummere alt for deg.

Fantastisk panorama i Japan

japansk dyrekretsen pagode våren blomstre fjell

De 12 japanske stjernetegnene

De japanske stjernetegnene er akkurat som våre i antall. Så du er tolv. Men de har forskjellige navn, men skiller seg fra vårt i perioden. Egenskapene er også ganske forskjellige fra de vi kjenner bedre.

Kirsebærblomst (02/15 – 03/20)

Du er spontan, lidenskapelig, entusiastisk, full av positiv energi, har et rent hjerte. Det ville ikke vært ille hvis du var mer bestemt og stolte mer på venner og familie.

Delikat lidenskap i rosa

japansk stjernetegn kirsebærblomst

Søndag (03/21 – 04/29)

De er idealistene for alle de japanske stjernetegnene. Visdom og skjønnhet er dine bevegelseskrefter i livet. De lengter etter rettferdighet hele tiden. Hvis du alltid fulgte din intuisjon, er det ingen måte du tar feil.

Å være brennende og rettferdig

japansk dyrekretsen sun sea

Bambus (04/30 – 06/04)

De er lette og fleksible. De tilhører de japanske stjernetegnene, som lettest tilpasser seg forskjellige mennesker og omstendigheter. De er gode for lagarbeid. Men du må stole mer på din indre følelse.

Fleksibel og balansert

japanske dyrekretsen bambus runde steiner

Okse fra rismarkene (05.06 – 06.07)

Du jobber hele tiden og overdriver det stort sett i de fleste tilfeller. De klager ikke, og de seiret perfekt. Når du har en familie, kan du stole på dine slektninger.

Sterk og lojal

japansk stjernetegn okse risfelt

Lotusblomst (07/07 – 01/08)

Dette er veldig følsomme, milde og litt ufokuserte mennesker. Medfølelse er en annen veldig typisk egenskap for dem: Folk i dette japanske stjernetegnet elsker liv, familie og barn. Med litt mer døende bevissthet kan de få alt de har drømt om.

Hengiven og medfølende

japansk stjernetegn lotusblomst lilla

Japansk bro (02-27.08)

De skaper forbindelsen mellom to verdener, to kyster … Du kan til og med si mellom to universer. Du ble født for å hjelpe andre. Du føler deg tiltrukket av de spennende fenomenene, de mystiske reisene og kunsten. På sin side har du en tendens til å gi opp formålet ditt midt på veien. Lær å kontrollere denne kvaliteten.

Nyttig og eventyrlystne

japansk dyrekretsebro

Hagestener (28.08-10.10)

Nysgjerrig, sjarmerende og veldig godmodig. Med denne tilnærmingen er det enkelt for deg å påvirke andres meninger. Men du blir stadig trist fordi du innser at du ikke kan være perfekt. Tenk på om dette ikke er et relativt begrep og ikke er avhengig av betrakterens øyne.

Karismatisk og selvsikker

japanske dyrekretsen hage steiner fargerike

Keiser (10/11 – 11/18)

De ser på livet som et uendelig eventyr. Du støter stadig på mange hindringer. Men du er fortsatt overbevist om suksessen din. Kvaliteten du bør overvinne er din noe grove karakter.

Positiv og pragmatisk

japansk zodiac imperator

Imperator (19.11 – 26.12)

Du vet hva du vil, og du vil løpe etter målene dine for enhver pris. Men du leter også etter sterk støtte. Mesteparten av tiden gjør du dette med en mann – din venn, bror, ektemann.

Besluttsom og kommunikativ

japansk stjernetegn imperator imperator

Månen (27.12 – 18.01)

Månen spiller en spesiell rolle i de japanske stjernetegnene. De er magiske, rolige, mystiske mennesker. Men du har en tendens til å gi avkall på din personlige utvikling på grunn av din store kjærlighet. Tenk nøye over om det virkelig er verdt det.

Stille og gåtefull

japansk stjernetegn månenatt

Den hellige skilpadde (19.01-14.02)

Dette japanske stjernetegnet angir mennesker som vanligvis er skjøre, kloke og veldig forsiktige. Kvinner tar vanligvis på seg masken til en “isdronning”. Men under deg oppdager du en person med fri vilje som er veldig lidenskapelig og klar til å kjempe på samme tid. Lær å alltid uttrykke din mening fritt.

Sensitiv og klok på samme tid

japansk dyrekrets hellig skilpadde

Vennligst les informasjonen i det japanske årlige horoskopet nøye, og ikke bland det sammen med de kinesiske stjernetegnene. Disse er ikke oppkalt etter dyr, men etter planter. Ofte er disse forvirret, og det er synd. Fordi det er ganske berikende å kjenne de japanske stjernetegnene, som du sikkert allerede har lagt merke til selv.