joachim löw landslagstrener avslapning tilfredshet

Nyheter om Joachim Löw

Joachim Löw er ikke bare den mest populære landstreneren, men også en av de mest populære kjendisene i Tyskland. I følge en undersøkelse av “Der Spiegel”, da han ble spurt: “Hvilken kjendis legemliggjør et Tyskland som du ønsker det for deg?”, Viste det seg at Jogi inntar tredjeplassen, rett etter Günter Jauch og tidligere kansler Helmut Schmidt.

Vår landstrener ser ikke bare elegant og raffinert ut, men har også en sterk, positiv karisma som ikke bare erobrer kvinnens hjerter. Joachim Löw finner en plass i tyskernes hjerter av forskjellige generasjoner. Hans engasjement, utholdenhet og besluttsomhet har ofte blitt belønnet av de mange seirene til det tyske laget. Vi opplevde alle toppmøtet med glade tårer i øynene ved VM 2014. Tyskland er den nye verdensmesteren.

I et intervju for Badische Zeitung sa landslagstreneren: “Hvis noen fortjener det, så vil dette laget” og “Denne dype følelsen av lykke vare evig”. Utrolig lagånd, perfekt dyktighet og profesjonalitet samt enorm viljestyrke er etter hans mening noen av de viktigste ingrediensene i verdensmesteroppskriften. Alle gjorde sitt beste. Den velfortjente seieren fikk alle hjerter i Tyskland til å slå raskere.

Treneren er alltid der

joachim löw nasjonal trener jogi seriøst ansikt

Joachim Löw er også en mann med samfunnsansvar. I sin aksepttale i Baden-Baden, da han vant den tyske medieprisen, sa han: “Vi bør også representere verdier som integrasjon med all overbevisning-mot rasisme og antisemittisme, mot vold og fremmedfrykt.” Han også kalte de tyske landsspillerne “utenriksministre i fotball”. Teamet er et forbilde i sin flerkulturelle sammensetning. “Vi fokuserer på mennesker, ikke deres opprinnelse,” understreket Löw.

Gi viktige instruksjoner

joachim löw nederland tyskland europamesterskap 2012

Tyskland feirer VM -seieren 2014

joachim löw landslagstrener verdensmester

Verdensmester med stil

joachim löw landstrener verdensmester med stil

Har du noen gang lurt på hva slags privatperson som ligger bak denne stolte skikkelsen??

Landstreneren snakker sjelden om sitt privatliv. Likevel fant vi noen ting på stortbild.de. I et intervju snakker han om sine motepreferanser og sine vaner. Löw elsker spaghetti og rødvin, spesielt Rioja, thrillere og beige toner mellom dine fire egne vegger. Hjemmet hans er en oase av ro, avslapning og fritid. Han leser en god bok og inviterer venner. Han vil bare føle harmoni og nyte det sammen med kona. Han liker å lytte til tysk musikk – Grönemeyer, Udo Jürgens, men også kubansk musikk og latinamerikansk musikk generelt. Hans favoritt parfymer er fra Lagerfeld og Armani. Löw beskriver seg selv som en som spiser mye søtsaker – kaker, sjokolade, is, desserter.

Maskulinitet og besluttsomhet

joachim löw nasjonal trener elegant klesstil

Trygg og bestemt

joachim löw nasjonal trener jogi ærlighet maskulinitet

Vi kan bare glede oss over at kontrakten hans ble forlenget til 2018, og at vi vil fortsette å ha en flott landstrener. Vi gleder oss allerede til EM 2016 og krysser fingrene for landslaget.

 Den spennende semifinalen i Brasil 2014

joachim löw semifinaler brazil tyskland

Alvorlig spenning

joachim löw landstrener jogi tenker på det

Elegant observatør

joachim löw landstrener gjennomtenkt jogi

Presentere av hele mitt hjerte

joachim löw verdensmesterskap 2014 mot USA

Alle feirer den velfortjente verdenstittelen

joachim Löw feirer verdensmesterskapet i Brasil 2014

Landstreneren i aksjon

joachim löw budnestrainer verdensmester

Jogi gjorde det

joachim löw jogi er fortsatt landstrener

Siste tanker før det viktige spillet

joachim Löw grublet på landslagstrener

Fornøyd og stolt

joachim löw jogi begeistret populær kjendis

Se trygt på fremtiden

joachim löw jogi snill seriøs landstrener

Tegn ny styrke gjennom avslapning

joachim löw nasjonal trener jogi ferie avslapning