Kampen mot innbruddstyvene

Økningen i kriminalitet er en stor bekymring for mange mennesker i disse dager. Fremfor alt er det økende antallet innbrudd i leiligheter og hus alarmerende, bortsett fra den lave ryddingen. Politiet er maktesløs i mange saker. Forebyggende arbeid er neppe mulig, etterforskningen av mange saker faller ut. Borgere tyr derfor i økende grad til selvbeskyttelse for å forsvare seg mot tyvenes gjeng. Sikkerhetsselskapene blomstrer for tiden, og nettselskaper som Camseller.de selger også sikkerhetsutstyr i stort antall. Men innbyggerne kan allerede gjøre mye for å beskytte seg mot innbruddstyver.

Organiser selvbeskyttelse

Enten det er i urbane områder eller på landsbygda – antallet innbrudd har økt dramatisk de siste årene, og de berørte innbyggerne blir presset til randen av eksistens. I tillegg er det traumer som er vanskelige å helbrede igjen. Dessverre må politiet ofte kapitulere, klareringsgraden for innbrudd er i underkant av 15 prosent på landsbasis. Dessverre ser et stort antall av de berørte aldri eiendommen sin igjen. Borgeren må derfor selv ta vare på beskyttelsen av hjemmet sitt for å forhindre at innbruddstyver kommer inn. Mulighetene er mangfoldige.

kjempe-mot-innbruddstyv-selvbeskyttelse

Finn sikkerhetsrisiko

Det trenger ikke nødvendigvis å være massive pansrede dører, skuddsikkert glass for vinduene og integrerte panikkrom for å føle seg trygg hjemme og beskytte eiendommen din. Visst, profesjonell beskyttelse er alltid den sikreste, men det er noen tiltak du kan ta selv uten å måtte kontakte profesjonelle. Selv om du er på en lengre ferie, kan din egen leilighet eller hus sikres uten at det blir lagt merke til. Først og fremst er det viktig å lokalisere sikkerhetsrisikoen som finnes rundt huset. Disse går langt utover ulåste dører og vippede vinduer, spesielt når du reiser.

Et godt forhold til nabolaget er gull verdt

Innbruddstyver kommer vanligvis ikke bare spontant inn i hus og leiligheter, men observerer dem en stund for å utelukke mulige farer ved brudd. Hvis postkassen fylles opp etter noen dager, slik at aviser og brev titter ut av postsporet, er dette et sikkert tegn på at ingen er i huset på lenge. En slik postkasse ser ut som en invitasjon for innbruddstyver. Hvis det er et godt forhold til nabolaget, kan dette endres hvis hjelpsomme naboer går med på å tømme postkassen regelmessig, ha posten hos deg og generelt kontrollere at alt er i orden fra tid til annen. Ellers vil Swiss Posts lagertjeneste hjelpe. Et godt forhold til nabolaget veier imidlertid ikke gull, for ingenting skremmer innbruddstyver mer enn nysgjerrige naboer.

Elektroniske hjelpere for lys og fjernsyn

En annen invitasjon er hvis det ikke er lys i huset i noen dager, eller hvis skodder har blitt senket i løpet av dagen eller er åpne om natten. Disse er ikke et hinder for erfarne innbruddstyver. Det er bedre å la skodder stå åpne om dagen og be en nabo om å lukke dem om natten. For å få huset til å se livligere ut, kan en tidtaker sørge for at lysene tennes i de enkelte rommene av og til. Det er enda mer effektivt hvis enheter som et fjernsyn som kjører kan sees gjennom vinduet og dermed simulere beboernes tilstedeværelse. Fjernsynet trenger egentlig ikke å være slått på. Med en TV -simulator fra Camseller.de, for eksempel, sørger husboerne for at den typiske flimringen av et fjernsyn som kjøres simuleres. Takket være de fargede LED -lysene bruker disse enhetene knapt strøm, og en tidtaker sørger for at TV -simulatorene ikke er permanent aktive, noe som igjen vil være merkbart.

Sikkerhet for erfarne gjør-det-selv-folk

Dyktige håndverkere kan gjøre litt mer for å beskytte hjemmet sitt mot innbruddstyver. Alle som kan bruke hammeren litt, vil kunne sikre huset sitt, for eksempel med stenger foran vinduene i første etasje. Alarmsystemer, for eksempel de fra Camseller.de, tilbyr også beskyttelse. Alarmsystemer som avgir en piercinglyd er spesielt egnet her, spesielt for leiligheter og hus med et stort antall nabolag, da de også avskrekker innbruddstyver, som allerede er under tidspress. I fjerntliggende regioner gir stille alarmer mer mening, ettersom de varsler sikkerhetstjenesten eller politiet via radio, der gjerningsmannen føler seg trygg fordi han ikke merker alarmen.

Videoovervåkningen

For å rydde opp i et innbrudd er det også fornuftig å installere videoovervåkning, som er tilgjengelig i butikker som Camseller.de. Dette er heller ikke et problem for erfarne håndverkere. Kameraene installeres ganske enkelt i følsomme områder, hvis det er utilgjengelig, hvorved man må passe på at enhetene ikke gjenkjennes ved første øyekast, da dette kan være et tegn for innbruddstyver på at spesielt verdifullt bytte skal sikres. Mange moderne enheter sender opptakene til PC -en i sanntid, slik at følsomme steder alltid er synlige, selv på kontoret. Når du installerer videokameraene, bør de juridiske kravene imidlertid overholdes for hvilke områder som kan filmes og overvåkes privat. Butikker som Camseller.de tilby passende produkter.