Kim Kardashian og Kanye Wests forhold varer i litt over 6 år, og deres første barn er bare litt yngre. Tre er allerede barn av familien og de stolte foreldrene venter sitt fjerde barn. Kardashian delte denne overraskende nyheten for mange i sitt eget skjønnhetsprogram – KKB Beauty. Kim Kardashian utførte de to første selv. Paret overlot den tredje babyen til en surrogatmor av helsemessige årsaker. Det er det samme med det fjerde barnet til kjendisparet, som forresten, ganske overraskende for mange, allerede er på vei. Den samme surrogatmoren vil føre dette til termin, bare 11 måneder etter fødselen av Baby chicago.

Kimye – det er det fansen kaller paret

Kim Kardashian sammen med Kanye West svart gull og brun

Et par som har blitt et kjent navn

Kim Kardashian og Kanye West er absolutt et av de mest populære parene i Hollywood. Forholdet mellom de to er til og med referert til med et morsomt begrep som ble oppfunnet av fansen deres, og det er “Kimye”. Det er vanskelig å tro at de bare har vært sammen i 6 år fordi det føles som et helt liv.

Det hele startet med et vennskap i 2003, da Kim Kardashian datet rapperen Ray-J. I 2009 dedikerte Kanye de første versene til Kim. Det tok til 2012 for de to å faktisk komme sammen og i mellom Kim Kardashian giftet seg til og med med noen andre – Kris Humphries. Det skjedde på et super populært amerikansk TV -program. Etter 72 dager avsluttet Kim og Humphries ekteskapet, og i 2012 ble Kim Kardashian og Kanye West sammen. Det var i ferd med å bli veldig alvorlig fordi de begge dro på ferie sammen flere ganger.

 Kris Humphries er Kim Kardashians første ektemann

Kim Kardashian kyss med eksmannen

Det du allerede vet om den nye babyen

En kjærlighetshistorie som innledes med et langt vennskap – dette er absolutt et veldig godt grunnlag for neste generasjon av familien. Snart er det seks av dem – det er helt klart. På den ene siden kom barnet overraskende raskt, men liksom ikke helt samtidig. Tross alt har de begge uttalt flere ganger at de absolutt vil ha en veldig stor familie. Imidlertid kunngjorde de to også at dette barnet skulle være det siste tilskuddet til familien.

Kim Kardashian er kjent for sin enestående skjønnhet

Kim Kardashian og Kanye West typisk utseende

Kanye West var forelsket i Kim lenge før forholdet

Kim Kardashians ektemann Kanye West på bildet

Ikke ennå datter av Kim Kardashian

den lille og Kim Kardashian

Kjendisparet presenterer gjerne kjente motetrender

Gul og hvit Kim Kardashian og Kanye West

Kjendisparet er alltid veldig stilig

Kim Kardashian og Kanye West topp antrekk

… og fremdeles lykkelige sammen etter mange år

foran et stort tre Kim Kardashian og Kanye West