Kinesisk dyrekrets geitår 2015

Det kinesiske stjernetegnet for 2015 og din utvikling

Flere og flere oppdager at det er “noen sannhet” i de kinesiske stjernetegnene. I motsetning til de vanlige kjente, er disse relatert til året.

Geit kinesisk stjernetegn

Geit Chinese Zodiac Horoscope 2015

Kinesisk horoskop for kinesisk dyrekretsen 2015

  Kinesisk dyrekretsen

Kinesisk dyrekrets geit kinesisk horoskop

Hvert år har sitt kinesiske stjernetegn tilsvarende, og dette påvirker karakteren til menneskene som er født i det året. 2015 er under tegnet av trefårene, bedre kjent i Vesten som geita. Det er godt å vite at det nye året og dermed også det kinesiske stjernetegnet starter 21. januar 2015.

Geitåret

Kinesisk dyrekretsens horoskop 2015 geit

Syklusen med kineserne, som med de andre stjernetegnene, består av tolv faser. Geita er det åttende kinesiske stjernetegnet i den rekkefølgen.

Tre sauene

Kinesisk dyrekretshoroskop 2015 geit sau

Fargen og det kinesiske stjernetegnet for 2015

Farge er veldig viktig når du bestemmer karakteren til det kinesiske stjernetegnet. Nyansene som vil prege det neste året er blå og grønn. Det er best å satse på kombinasjonen av begge, slik at du kan tiltrekke deg den tilsvarende positive energien.

Trendfarger – blått og grønt

Kinesisk dyrekretshoroskop 2015 farger blå grønt

Geita og egenskapene til dette kinesiske stjernetegnet

Ifølge kineserne er bukken veldig elegant og sjarmerende. Hun er feminin og sjenert på samme tid. Disse egenskapene kommer imidlertid til sin rett når man overvinner de negative egenskapene. Disse er vanligvis følgende: usikkerhet, pessimisme, mangel på disiplin og en tendens til høye forventninger. Personer med et høyt utdanningsnivå og veldig elegant oppførsel vil ha størst suksess i 2015 hvis de på riktig måte overvinner de negative trekkene som er oppført.

Geitens positive egenskaper

Kinesisk dyrekrets geithoroskop 2015 funksjoner

Den “vestlige” astrologien og det kinesiske stjernetegnet fra 2015

Den “vestlige” astrologien er selvfølgelig ikke akkurat korrekt uttrykt. Fordi dette er mer utbredt og populært i Vesten, men det er velkjent at astrologi som sådan ikke er en vestlig oppfinnelse. Flere og flere eksperter på dette området skaper broer mellom de forskjellige tradisjonene, det vil si mellom det “europeiske” og det kinesiske stjernetegnet. De kombinerer kunnskapen og prøver å best bestemme de spesielle egenskapene til en bestemt karakter.

Eleganse og sjarm

Kinesisk dyrekrets geit horoskop 2015

Fem av “våre” stjernetegn vil ha størst hell i året med det kinesiske stjernetegnet på geiten. Dette er stjernetegnene: Vannmannen, Vekten, Væren, Tvillingene og Leo.

Hvilke stjernetegn er heldige i geitens år

kina stjernetegn geit horoskop 2015

Tyr, kreft og Steinbukken har en tendens til å skape store problemer for seg selv. Du må slappe av, og det vil gjøre det lettere for deg å komme videre.

Problemer står i veien for følgende stjernetegn

Stjernetegn geit 2015 kinesisk horoskop

Skytten, Fiskene, Skorpionen og Jomfruen må kjempe for lykke i år med den kinesiske stjernetegnet geit. Men hvis de virkelig gjør det, er det veldig sannsynlig at de faktisk vil oppnå ganske mye.

Disse stjernetegnene kjemper for lykken

Zodiac kinesisk horoskop 2015

Den kinesiske stjernetegnet geit og verdens utvikling

I politikken vil året for det kinesiske dødstegnet, bukken, se slutten på mange finansielle kriser rundt om i verden. Fra et globalt synspunkt vil vi gjøre det litt bedre i år (fra 4. januar 2015).

Hva kan vi forvente i året for det kinesiske dødstegnet, bukken?

Kinesisk dyrekretshoroskop 2015 geit tre sau