Året 2020 er snart over. Det var utmattende nok til at vi sa farvel uten å angre. De siste 12 månedene har vi vært vitne til uventede og uforutsette hendelser. Blant annet har koronaviruset forandret hverdagen vår totalt og presset karrierer, økonomi og til og med kjærlighetsforhold til millioner av mennesker over hele verden i nye retninger. Kanskje det er nettopp derfor vi ønsker å se på den nærmeste fremtiden full av nye forventninger. Det kinesiske horoskopet for 2021 forteller oss om ting går til det bedre. I det følgende vil vi finne ut hva året har i vente for oss ifølge kinesisk astrologi. Hvis du ikke har lest ditt kinesiske horoskop for det kommende året ennå, må du holde deg til det og finne ut om det kort. Fordi vi står på terskelen til et nytt spennende år, som i Kina kalles Metal Oxs år. Hva betyr det, vil du finne ut om et øyeblikk!

 Vet du at 2021 blir året for den metallhvite oksen ifølge det kinesiske horoskopet?

Kinesisk horoskop 2021 året for hvitmetalloksen kinesisk astrologi

Kinesisk horoskop 2021 – året for metalloksen

I følge den kinesiske kalenderen begynner det nye året 12. februar 2021 og slutter 31. januar 2022. De neste 12 månedene er under Oxens tegn. Du vet sikkert at det kinesiske horoskopet inneholder 12 tegn på dyrekretsen. Buffelen er faktisk den andre av dem.

Hvis du ikke kjenner ditt kinesiske stjernetegn, kan du her  å beregne. I følge kinesisk astrologi tilskrives oksen flid, tålmodighet, takt og kjærlighet til rettferdighet. Han er sterk og overvinner alle vanskeligheter. Kineserne tror at yin -energien er iboende i stjernetegnet Ox. Det er derfor året 2021 er knyttet til yinmetallet, og det er kjent som året for den hvite metallbøffelen. Yin -elementet står for utvikling og evolusjon, som er viktig for verdensøkonomien så vel som for vår økonomi og privatliv. For å tiltrekke seg lykke på alle måter, er det viktig å bruke mer metalltilbehør. I tillegg er hvit definitivt trendfargen for 2021!

Kinesisk horoskop 2021 året for white metal Ox nye forventninger gode muligheter for suksess

Hvordan hvitmetallbøffelen påvirker din økonomi og arbeidskarriere?

Det kinesiske horoskopet anbefaler å være mye oppmerksom på elementmetallet i 2021. Det vil si at økonomiske spørsmål vil være av største betydning på nyåret. I tillegg vil det bli søkt mer sikkerhet for fremtiden. Avhengig av det kinesiske horoskopet, bringer nyttår karrierefremgang og velstand til alle tegn på dyrekretsen. De som jobber mer vil bli belønnet for det. Mange mennesker vil oppdage nye karrieremuligheter og nyte forretningssuksess. Prognosene for en bratt karriere er virkelig gode. Med den kan du også forbedre din økonomiske situasjon og tjene enorme fortjenester. Det er imidlertid en god idé å lagre noe som ikke skal kastes. I tillegg er tegnet på oksen preget av sin praktiske teft og store interesse for materialkomfort. Disse to egenskapene vil i stor grad påvirke hverdagen vår. Vi vil sannsynligvis jobbe hardere og smartere i 2021, og tjene mer penger for å sikre en høyere levestandard.

Uavhengige og egensinnige mennesker vil ha stor suksess i Metal Oxs år.

Kinesisk horoskop 2021, året for white metal Ox, oppnår mer profesjonell suksess uavhengige sta mennesker

Kinesisk horoskop 2021 – et fantastisk år for kjærlighet!

Kinesisk horoskop 2021 året for den hvite metalloksen - et fantastisk år for kjærlighet

Kinesisk horoskop 2021 og vårt personlige liv

Kinesiske astrologer anbefaler å være mer romantiske, kjærlige og ta mer hensyn til våre kjære i 2021. Singelenes sjanser til et langsiktig forhold er gode. Du kan nå finne stor kjærlighet og starte en familie sammen. De som gifter seg i 2021 vil se frem til et permanent og lykkelig ekteskap, avhengig av det kinesiske horoskopet. Siden Oxen er lojal, kan hvert par utvikle dype følelser og nyte mer gjensidig intimitet og nærhet.

 Det perfekte året for å gifte seg!

2021 året for det hvite metalloksen kinesisk horoskop perfekt for å gifte seg finne kjærligheten nært lykkelig ekteskap

Singler kan finne kjærligheten og gifte seg i 2021.

Kinesisk horoskop 2021 året for det hvite metallet Ox Singles finner stor kjærlighet til å gifte seg

Fokuser mer på familieforholdene dine og tilbring mye tid med dine kjære.

Kinesisk horoskop 2021 året for white metal Ox, tilbringer mye tid med familien, utvikler lykkelige familieforhold

 Kinesisk horoskop 2021: En liten gest og et fint ord er nok til å fremkalle dype følelser!

Kinesisk horoskop 2021 året for det hvite metallet Ox i kjærlighet hans lille gest, fint ord utvikle dype følelser

Ta vare på helsen din. I året for hvitmetallbøffelen kan det oppstå forkjølelse og mindre helseproblemer, men de kan lett overvinnes. Rådet til kinesiske astrologer er: Unngå overtid og søvnløse netter. Fokuser på kjærligheten og familieforholdene, og du er sikker på å bli lykkelig.

 Metalltilbehør vil være spesielt trendy i 2021!

Kinesisk horoskop 2021 året for den hvite metalloksen med tilbehør på hvitt metall

Elementene i lykke i året for den hvite metalloksen

Årstallet for den hvite metallbøffelen kan også påvirke moteverdenen. I tillegg til hvitt, lilla, blått og grått, som kalles heldige farger avhengig av det kinesiske horoskopet, er nå etterspurt. Ikke glem imidlertid at gult og grønt tiltrekker velstand og suksess ifølge Feng Shui. Du kan også satse på gult og oransje, fordi disse lyse nyanser kan styrke kjærlighetsforhold, mens lilla står for romantikk og sosial harmoni. I tillegg aktiveres metalltilbehør av alle slag i 2021. Du kan bruke dem i hverdagen, men også til offisielle arrangementer. Nyttårs edelstener er koraller, jade og smaragd. Rosene fortjener en spesiell plass blant alle blomster i 2021 fordi de alltid gir oss lykke til. Og året for white metal Ox skal være glad for alle!

 Bli kvitt negative tanker og vær optimistisk om fremtiden!

Kinesisk horoskop 2021 året for det hvite metallet Ox, ser ingen negative tanker optimistisk om fremtiden

 I oksens år er personlige forhold av største betydning.

Kinesisk horoskop 2021 året for white metal Ox personlige forhold topp prioritet

Kinesisk horoskop 2021 året for white metal Ox personlige forhold dype følelser være lykkelig

 De som jobber mye oppnår også mye faglig suksess!

Kinesisk horoskop 2021 året for det hvite metallet Ox arbeid mye har profesjonell suksess

Kinesisk horoskop 2021 året for den hvite metalloksen. Lykke i yrkeslivet, jobbe mye, få store fortjenester

Familien kommer først i 2021!

Kinesisk horoskop 2021, året for den hvite metalloksen, det viktigste er familien

 Vi ønsker alle et godt nytt år med White Metal Ox!

Kinesisk horoskop 2021 året for den hvite metalloksen, og ønsker alle lykke til

Kinesisk horoskop 2021 året for det hvite metallet Ox, krysser fingrene, ønsker lykke til