Kinesisk dyrekretsår horoskop 2015 sau av tre

Skjebnen til de kinesiske stjernetegnene for 2015

Er du interessert i de kinesiske stjernetegnene? Jeg tror vi alle gjør det minst i begynnelsen av året, ikke sant?

Vet du faktisk hvilket av de kinesiske stjernetegnene som var dominerende på det tidspunktet du ble født?

De kinesiske stjernetegnene endres som de andre i 12 faser. Den første er kursen og den siste var denne på topposisjonen i 1997 -syklusen.

Kinesiske stjernetegn

Kinesisk dyrekretshoroskop 2015 sauer

Men du må vite at det kinesiske året ikke starter samtidig med vårt. For eksempel begynte kursåret 19. desember 1996. Men det starter vanligvis litt senere, i januar eller februar. Det er mange informasjonstabeller på Internett. Du kan alltid enkelt kontrollere hvilket kinesisk stjernetegn du har.

2015 – året for geita eller tresauene

Kinesisk dyrekretsens horoskop 2015 geit

Geitår for de andre kinesiske stjernetegnene

I år er geitens år. I det følgende vil vi gi et inntrykk av hvordan skjebnen til de andre kinesiske stjernetegnene påvirkes av særegenheten til geita eller trefeet, som det også kalles.

gris

Kinesisk dyrekretsen horoskop gris

Personer født i det kinesiske stjernetegnet til gris bør forvente emosjonelle utfordringer. Men det kan få dem til å gjøre mange dype endringer i deres liv. Hvis de ser spenninger og risiko som muligheter, kan de starte vellykkede prosjekter av enhver kompleksitet i år.

 bøffel

Kinesisk dyrekrets horoskop bøffel

På et personlig plan har bøffelen sjansen til å starte en helt annen fase i livet. Du vil være mye mer kresne om den personlige situasjonen. Dette kan være veldig nyttig ikke bare i familien, men også på jobben. Du vil forstå at menneskelige relasjoner må spille en ledende rolle i alt.

Hare

Kinesisk horoskop kanin i dyrekretsen

I følge det kinesiske stjernehoroskopet venter endringer og ustabilitet samt flukt fra den ene ekstrem til den andre kaninen. I vanskelige øyeblikk skal de derfor ikke glemme mottoet: Hvis alt ser veldig kaotisk ut, prøver noe fantastisk å finne veien til deg.

Drage

Kinesisk dyrekretsens horoskop drage

Kardinalendringer i vanene som dominerer hverdagen er utfordringen for folket i stjernetegnet Dragons. Hvis de klarer dette, vil de virkelig ha store suksesser.

linje

Kinesisk dyrekretsens horoskop slange

Folk som står under det kinesiske stjernetegnet på slangen, blir litt hale. Du vil se på de andre og prøve å la toget bære deg. På et tidspunkt blir de imidlertid utfordret til å iverksette avgjørende handlinger av geitens styrke. Konsentrasjon og aktivitet er nøklene til suksess.

hest

Kinesisk dyrekretsen horoskop hest

Hestene har de høyeste forventningene i begynnelsen av året sammenlignet med andre stjernetegn. Det har de rett i, fordi energien de trenger for dette er i overkant. Men du bør være forsiktig så du ikke forårsaker irreversibel skade i ditt personlige liv.

ape

Kinesisk dyrekretsens horoskop ape

Av alle de kinesiske stjernetegnene vil apene være mest opptatt av sitt eget velvære. Det handler om huset, bilen og ferien. Du bør bruke den positive energien slik at du har styrke til mange andre “større” gjerninger etterpå.

kran

Kinesisk dyrekretsen horoskop hane

I likhet med apene er det det samme med hanene. Ikke bare velvære, men også en superhøy standard på alle måter vil være deres ledende mål.

hund

Kinesisk dyrekretsen horoskop hund

Av alle kinesiske dødstegn overgår de gode forventningene mest hos hunder. De vil i stor grad forbedre sine mellommenneskelige forhold og føle en utrolig energi generert av harmoni.

tiger

Kinesisk dyrekretsen horoskop tiger

Personer født i stjernetegnet Tiger vil stå overfor mange hindringer, men de vil ikke i noe tilfelle støte på uløselige problemer. Men du vil overvinne utfordringene en etter en og komme ut med mange suksesser og en sterkere karakter på slutten av året.

rotte

Horoskophastighet for kinesisk dyrekretsen

Av alle de kinesiske stjernetegnene er det minst mulig at rotter kjeder seg. Men så gjøres fremskritt litt mer forsiktig og vanskeligere. Vær våken og lær av utfordringene!

Vi anbefaler faktisk dette til alle kinesiske stjernetegn!

Vi ønsker deg et fantastisk nytt år!

Kinesisk dyrekretshoroskop 2015 sau av tre