knust hjerte loveick har tips

Leksjonene fra det knuste hjertet

Det knuste hjertet er ikke en metafor. Det er en ekte fysiologisk prosess. Nivået av adrenalin hos slike mennesker er over 30 ganger høyere enn hos andre. Stresshormonene er giftige for hjertet, pulsen øker og kan føre til at blodårene kollapser.

Verken trening eller noe annet vil hjelpe deg i et slikt tilfelle. Alt du kan gjøre er å forstå at alt har en hensikt og at det er mye å lære av slike situasjoner.

Knust hjerte

knust hjerte loveick tips

Forstå ditt ødelagte hjerte

Men hvordan klarer du denne store oppgaven med å komme fysisk ut av situasjonen? Selvkunnskap er måten å overvinne. Grunnen til at kjærligheten holder seg borte fra oss er alltid hos deg. Analyser omstendighetene og prøv å være ærlig om dem. Gå ut av komfortsonen, se hvorfor de ble forlatt og hvorfor de ble til. Selvkritikk kan også være bra i dette tilfellet, men prøv å vurdere din egen situasjon på avstand. Det kan være at den mest passende personen ikke er der for deg ennå.

Forstå og overvinne kjærlighetssorg

knust hjerte kjærlighetssorg og sorgtips

Vennene som forstår deg

Gamle eller nye venner – det spiller ingen rolle! Det viktigste er at du føler deg forstått. Fordi bare det hjelper for øyeblikket. Det gir ingen mening å dele alt foran folk som uansett ikke liker å høre om det. Ikke velg heller de du kjenner av erfaring som er diskret og vil deretter fortelle historien.

Finn støtte fra din beste venn

knust hjerte kjærlig støtte fra venner

Du trenger ikke snakke om det heller. Kanskje er det ganske enkelt nok at du føler deg trygg og fri blant folk du kjenner. Gå ut, møt nye flotte mennesker, eller kos deg. Kanskje du bør reise alene og gå ut å spise et sted.

Ta så mye tid du trenger

knust hjerte kjærlighetssorg og ensomhet

Kjærlighet som ikke deles

Spesielt er det derfor vi tiltrekkes av mennesker som ikke liker oss. Ifølge psykologer betyr dette at vi ikke tror at vi fortjener kjærlighet inni oss. I barndommen mottok slike mennesker liten kjærlighet, eller foreldrene trivdes ikke som partnere. Uansett, hvorfor hjertet ditt ble knust den gangen, er ting annerledes nå. Tro deg selv at du fortjener kjærlighet, og det vil komme til deg.

Gjør den negative energien til positive tanker eller kunst

knust hjerte graffitti art

Slutt å kontrollere

Udelt kjærlighet er forbundet med mye stress fordi vi hele tiden tenker på hvordan og når vi kan møte den rette personen. Det vil også komme en tid da det er klart sunt å ta avstand fra temaet. Hvis du ikke klarer å gjøre disse tingene på lenge, er det et tegn på et alvorlig psykologisk problem. Du må finne en måte å komme utover det ved å søke spesialisert hjelp! Mesteparten av tiden fører et slikt patologisk tilfelle av besettelse med seg mange grunnleggende erkjennelser som kan forandre livet ditt.

Bare la det gå!

knust hjerte overvinne kjærlighetssorg

Favoritt ting å gjøre

Noen ganger merker vi ikke at vi har neglisjert oss selv på ruten på grunn av en annen person. Det knuste hjertet betyr at vi tror noen er viktigere enn oss selv. Det er ikke sunt. Vi må føle oss like med andre mennesker.

Finn en ny kjærlighet, kjærlighet til deg selv

knust hjerte loveick farvel

Kom tilbake til hobbyene dine og ha det gøy i livet

Har du kanskje forlatt en hobby eller et yrke fordi det ikke gikk bra med partnerforholdet ditt? Men det du liker, trenger du nå igjen veldig raskt.

Nå har du endelig tid til hobbyen din 

knust hjerte loveick tips hobby

Les, dans, svøm, gjør kreative ting selv. Så mange flotte arbeider på alle områder ble skapt i slike situasjoner!

La gammel kjærlighet ligge der den hører hjemme

knust hjerte kjærlighetssyk udelt kjærlighet