Kreftstjernetegn horoskop ernæringstips

Spesifikasjoner for et sunt kosthold i stjernetegnet Kreft

Kreft er et av stjernetegnene som liker å leve i sin egen verden. De slapper skikkelig av bare når de er i et kjent miljø, blant venner og bekjente. En annen egenskap som kjennetegner dem er deres villighet til å hjelpe.

Du er under sterk påvirkning av månen, og du har alltid behov for å bli beskyttet av noen.

 Hva avslører stjernene??

Kreft dyrekretsen horoskop sunn mat

De tar ikke veldig lett avgjørelser. Men når de først gjør det, er de i alle slags situasjoner. Vi skal under ingen omstendigheter nevne deres dype og veldig sårbare sjel.

stjernetegn Kreft

Kreft dyrekretsen horoskop ernæring sunn

Magen

Alle disse egenskapene, som er forbundet med høy følsomhet, har en sterk innflytelse på magen. På grunn av dette har kreft ofte store helseproblemer i dette området. Syre i magen er en typisk klage på stjernetegnet Kreft.

Svakt punkt: mage

Kreft -stjernetegn sunt å spise mageproblemer

Det er ikke så mye produktene du spiser i denne situasjonen, men heller måten du gjør dem på, som spiller en veldig viktig rolle. De må konsumeres rolig og med gode følelser. Eksperter råder deg stadig mer til å stå sulten enn å spise når du er nervøs. Maten må også være lett. Det må vare lenge og være en anledning til lengre pauser. Fordi sistnevnte er av mer grunnleggende betydning i henhold til horoskopene til stjernetegnet Kreft. Du bør ikke spise maten for sent på kvelden, fordi den er tung i magen. Det er av avgjørende betydning for kreften at de sover godt.

God søvn fører til fullstendig avslapning

Kreft -stjernetegnet sunt liv sover godt

Balansen må finnes her. På grunn av stress har mennesker under stjernetegnet Kreft en tendens til å spise for mye eller for uregelmessig. Begge disse vil forverre magesmerter og er derfor best ikke tillatt.

Frustrasjon å spise

Kreft -stjernetegnet sunt å spise under arbeidspress

Mer grønnsaker og vitaminer

Det er typisk for stjernetegnet Kreft at du nesten bare kan leve av lette matvarer. Fordi kreft trenger mer vitaminer enn kalorier. Preparatet bør helst være friskt. De må vises på damp og i form av salater.

Kok under damp

Stjernetegn Kreft sunn mat grønnsaker

Frisk salat på menyen

Stjernetegn kreft sunn mat spise fersk salat

De mest egnede fruktsortene

Blant fruktene er det noen varianter som er sunnere enn andre for mennesker med stjernetegnet Kreft. Dette er fersken, epler, sitroner, meloner. Med denne stjernebildet er det best å tillate deg iskrem blant søtsakene. Det er bedre å unngå sukker nesten helt og konsumere mer honning.

Frukt og grønnsaker er rike på vitaminer

Zodiac Cancer Healthy Eating Vitamins

Spise sunt

Stjernetegn Kreft sunn mat spiser mer frukt

Hvilke frukttyper bør du spise – melon

Stjernetegn kreft sunt å spise spise mer fruktmelon

Epler og sitroner

Stjernetegn Kreft sunn mat å spise frukt epler sitron

Saftige fersken

Stjernetegn Kreft sunn mat frukt fersken

Dessert – iskrem

Stjernetegn Kreft sunn mat godteri iskrem

 Honning og honning produkter

Zodiac Cancer Healthy Eating Honey Products