De fleste kvinner over 40 er av den oppfatning at ungdom nå er over for godt. Kort tid etter 40-årsdagen, lager mange en liste som inneholder “alderssvarende tanker og oppførsel” og ønsker å følge dette som en guide fra nå av. Kvinner over 40 år er ofte skuffet over seg selv og hele verden og vil gjøre seg hjemme og vente på overgangsalderen. Men det er helt feil! Selvfølgelig er dette bare negative tanker som bør overvinnes. De uskrevne reglene for denne alderen er ganske meningsløse og har i de fleste tilfeller blitt tilbakevist av vitenskap. Det er også visse klisjeer som er lette å bryte. Ja, mye endrer seg etter fylte 40 år, men det er ikke verdens ende. Vi ønsker å vise de energiske og ressurssterke kvinnene over 40 hvilke tanker de må forvise fra hodet for å kunne nyte livet igjen!

 Hilsen hver nye dag med et uimotståelig smil

Aldri si: “Det er for sent for meg nå”!

La aldri en slik tanke gå deg inn fordi det ikke er for sent å begynne på nytt. Vil du bytte jobb eller bare starte en annen jobb? Vær trygg fordi det ikke er aldersgrenser på et profesjonelt nivå.

Kanskje du vil endre noe i ditt personlige liv. Ja, det er ikke for sent for det heller! Det eneste viktige er at du føler deg bra og at du enkelt kan finne din indre balanse. Meditasjon og yoga hjelper mye på å finne indre balanse.

Meditasjon og yogaøvelser er flotte fritidsaktiviteter for kvinner over 40 år

“Jeg er for gammel til å endre”

Denne tanken fører bare til depresjon, og det er ingen måte du skal la det skje. For det første er du fortsatt i beste velgående, og for det andre har du definitivt muligheten til å gjøre endringer i måten du lever og deg selv på. For eksempel kan du nyte fritiden din med en hobby, gå på danseskole eller bare jogge i parken. Bare ikke tro at du er for gammel og feit, og alle disse flotte tidsfordrivene er ikke noe for deg. Men tvert imot! Hvis du fremdeles ikke har en hobby, er det nå på tide å hente en. Gå oftere ut og møt venner og slektninger. Bare blant mennesker kan du oppdage de hittil ukjente sidene av livet. Dette vil motivere deg i tillegg og gi deg nye impulser.

Gå ofte ut med venner og ha det gøy

“Jeg må virkelig gå ned noen kilo”

Det er en god oppløsning for alle aldre. Ikke bekymre deg hvis figuren din ikke ser ganske ungdommelig ut og du har gått opp litt i vekt. Lær kunsten å godta alt som det er. Sikkert ser figuren din nøyaktig ut hvordan den skal se ut fra 40 og utover. Alvorlig vekttap i denne alderen kan være farlig for kvinners helse. Velg heller et detox -regime som du utfører under medisinsk tilsyn. Vet du at du også kan gå ned i vekt med te? Så du får drømmefiguren tilbake en gang og får en ekstra dose selvfølelse. Begge to positive ting, ikke sant??

 En detox er bra for kroppen din

Detox fersk juice

“Ingen vil gå ut med en kvinne på min alder”

Igjen, det er ikke sant, sier sexlivseksperter. Kvinner over 40 er vakre, intelligente, fri til å tenke og vite nøyaktig hva de vil. Du utstråler ren femininitet, mye sjarm og ånd. Smarte menn setter pris på disse egenskapene. Når det er sagt, hvis du er singel, ikke bli overrasket hvis du får en invitasjon til en middag med levende lys. Nå smiler solen igjen og nye porter åpnes foran deg. Bare ha mot til å gå videre.

Glem alle negative tanker og oppdag at livet etter 40 -årsdagen kan være fargerikt og vakkert. Det ønsker vi deg også.

 Nyt hver nye dag i ditt 40+ liv!

Kvinne over 40 som spiser is

Få ny styrke fra naturen!

Kvinne over 40 natur

 I din egen hage kan du lese en bok og nyte full avslapning i solen

Kvinne over 40 hageslesning Slapp av

Med vanlig trening vil du få tilbake drømmeskikkelsen din

Kvinne fra 40 trening drømmefigur

Gå ut så ofte som mulig!

Kvinne over 40 år som går utendørs

Drikk 2 liter vann om dagen og slipp kiloene

Kvinne over 40 drikkevann går ned i vekt

 En lang tur er bra for kropp og sjel

Kvinne over 40 går god helse