Lag pudding selv fruktsirup

Hvordan lage en lett, deilig pudding selv

Den fantastiske sommeren har lenge vært med oss ​​og presenterer varme solstråler, frisk luft, delikate aromaer og deilig frukt. Det er sesongen med avslapning og velvære, men også med hagefester og reiser. Som alle andre sesonger har sommeren også sin egen spesifikke smak.

Den smaker av friske jordbær, velduftende skogsfrukter og kremaktig krem. En himmelsk sødme hersker rundt oss og får oss til å drømme om uendelig lykke. Alt ser ut til å være oppnåelig, ingenting er umulig! Ja, sommeren byr på mange fristelser og eventyr av alle slag. Det er opp til oss hvilken av disse vi vil godta.

I dag handler vi igjen om deilige fristelser. Vi vil gjerne presentere deg en smart idé for en deilig sommerpudding. Du kan også bare bruke dette som grunnlag og implementere din egen tolkning. Se hvordan det er gjort.

Lag enkel sommerpudding selv

Lag pudding til deg selv frisk skogsfruktkrem

Ingredienser:

  • 300 g jordbær
  • 250 g blåbær
  • 100 g rips
  • 500 g bringebær
  • 175 g fint sukker
  • 7 skiver gammelt brød

Hvordan gjøres det:

Første trinn:

Forbered fruktene ved å rengjøre dem og skylle dem lett. La jordbærene stå på siden.

2. trinn:

Ha fruktene (unntatt jordbær) i en stor kjele og kok på middels flamme i ca 3-5 minutter. Rør kontinuerlig. Vær forsiktig så du ikke overkoker frukten. De skal fortsatt smake og lukte friskt.

Du kan også lage flere mindre puddinger hvis du ønsker det

Lag pudding til deg selv med fersk frukt jordbærsyltetøy

3. trinn:

Ta kjelen av komfyren. Legg brødskivene i puddingskålen og overlapp dem ved å trykke kantene på brødet sammen. Prøv å fylle hvert spor fint med små brødstykker, slik at det ikke renner ut fruktjuice.

Trinn 4: Hell deretter fruktblandingen og saften (opptil 2/3 kopp) i vaniljesausen på toppen av brødet. Fordel jordbærene her og der. Dekk puddingen med en annen brødskive. Legg en liten tallerken eller dalbane på toppen. Det beste du kan gjøre er å legge en vekt på ca 2 kilo på toppen. La deretter puddingen avkjøles i kjøleskapet over natten. Trinn 5: Rett før servering, snu puddingen over på en bred serveringsfat og fordel resten av fruktjuicen på toppen med en skje. Pynt med frukt eller syltetøy og fersk krem.

god appetitt!

Himmelsk pudding biter

lag pudding til deg selv med fersk fruktgelé

Sunn idé i en krukke – chiafrø, nøtter, banan og kiwi Lag pudding selv chia kiwi banan nøtter Eksotisk nytelse med mango og mynte Lag pudding selv chia mango kokos Frokostskjemmelse med bringebær, gresskarfrø og chia Lag dine egne pudding chiafrø bringebær gresskarfrø Oppdag mirakelmaten Spirulina Lag dine egne pudding chia spirulina jordbær blåbær Kremet dragefruktpudding med pistasjenøtter Lag pudding selv drage frukt vanilje nøtter God smak og masse vitaminer lag pudding selv lys krem ​​ferske bringebær jordbær

For ekte bringebærfanatikere

pudding selv for å lage bringebær enkelt

Sunn sommerdessert med fruktkjøtt, nøtter og vanilje

Lag pudding selv nøtter vaniljemasse

En drøm om flassende krem ​​og sukkersøt mango

Lag pudding selv mango vaniljekrem

Supergodt kan også bety supersunt

Lag pudding selv quinoa jordbær avokado vanilje

Dekorer sommerpudding etter din egen smak

Gjør pudding selv sommeroppskrift deilig