Riktig tannpleie tannbørste tannkrem unngå karies

 Tannråte symptomer – oppretthold riktig tannpleie

Tannråte er noe som er lett å kurere i disse dager. Dette fenomenet er imidlertid ekstremt ubehagelig. Og nå skal vi være ærlige! Med så mange fremskritt innen medisin og munnpleie, må du kunne gjøre noe for å forhindre at det skjer.

Det er noen mennesker som er genetisk tilbøyelige til å gjøre det, men selv da er det mye som kan gjøres for å sikre at det er så få tannråteproblemer som mulig.

Riktig tannpleie er også viktig for barn

karies symptomer barn riktig tannpleie

God munnhygiene er grunnleggende for å ha et vakkert smil

karies symptomer karies unngå årsaker

Hvordan oppstår tannråte?

Før vi får Karies Symptomer forklar, la oss først diskutere hvordan du kan unngå at disse oppstår i utgangspunktet. La oss se på en del av tannstrukturen. Den ene har et beskyttende deksel, emaljen på tennene, som beskytter innsiden av tennene. Dette kan ikke lett bli skadet. Over det er det et stort dekke laget av fosfor og mineraler. Den støtter tannemaljen.

Jo tidligere du kjenner karies -symptomene, jo bedre

Riktig tannpleie unngå kariesårsaker

Men det er også mikrober i munnen. De lever av karbohydrater i menyen vår. I prosessen separeres syrer, som skader de beskyttende tannlagene og sakte ødelegger strukturen. Den høye forsinkelsen ødelegger også pH -verdien. Dette ødelegger også beskyttelseslaget veldig dårlig.

Hvordan utvikler tannråte seg egentlig??

Riktig tannpleie karies symptomer tannpine

Vi har herved beskrevet det første stadiet i utviklingen av tannråte. Hvis du går til tannlegen din på dette stadiet, kan du raskt gjøre opp for mye. For øyeblikket er helbredelse bare mulig med geler og løsninger som inneholder fosfor, kalsium og fluor. Du føler ingen smerter og tennene dine er ikke skadet.

Tannpine er spesielt ubehagelig

Riktig tannpleie karies symptomer medisinsk behandling

Profylaksen

Hvis vi imidlertid på det tidspunktet bare nevnte, vi Tannråte symptomer oversett, så fortsetter prosessen å utvikle seg. Snart kan du se en synlig endring i emaljen. Et veldig høyt sensitivitetsnivå er også typisk for scenen. Men selv med disse karies -symptomene er helbredelsen ikke spesielt dramatisk.

Medisinsk råd anbefales

karies symptomer profylakse livsstil

Undersøk tennene dine regelmessig

karies symptomer riktig tannpleie livsstil

Skader på tannstrukturen

De neste stadiene av symptomer på tannråte er forbundet med skade på tannstrukturen. Denne delen av tennene har en mye tynnere struktur. Det bryter mye lettere og raskere. Her har vi det som er kjent som gjennomsnittlig karies. Symptomer som smerte er typiske for dette stadiet.

De fleste av oss er først nå på vei til tannlegen vår

riktig tannpleie karies tannpine kvinne

Du har også tid til en profylaktisk undersøkelse?

 Ta vare på ditt vakre smil

karies symptomer riktig tannpleie vakkert smil

Unngå ubehagelig tannpine

karies symptomer tannpine livsstil

Lære barn riktig tannpleie

riktig tannpleie far og sønn pusser tennene