Lego spill preasident

Legospill som et bærekraftig alternativ for barna våre

Å oppdra barn er et veldig viktig element i overgangen til grønn tenkning. Produsentene av Lego -spill har forstått det. Du har bestemt deg for å avstå fra plast i produksjonen av de populære byggeklossene. For å ha råd til dette investerte de mer enn 150 millioner dollar i å utvikle innovative, bærekraftige materialer.

Etter eksempel fra store selskaper investerer Lego nå også i behandling

Lego spill søppelhaug

Lego samarbeider med organisasjonen WWF

Lego spill samarbeid wwf lego

Hva er pengene investert i??

Det danske selskapet investerer denne store summen i et senter for bærekraftige materialer. Rundt 100 personer er ansatt i dette. Du er hovedsakelig opptatt av forskning på dette området.

Perspektivet for å oppnå de ønskede resultatene fremstår som realistisk. Mest sannsynlig vil det i 2030 være mulig å begynne å lage legobiter bare av bærekraftige materialer.

Fra 2030 vil Lego -klossene være laget av bedre materialer

Lego spill for barn

Nå vil resirkulering ikke bare skje i spillet

Lego spillbehandling i spillet

Samarbeid med mange andre selskaper

Lego -produsentenes bærekraftige holdning ser ut til å bli tatt veldig alvorlig på alle måter. Dette støttes av de mange samarbeidet som Lego -produsentene er villige til å støtte.

Samarbeidet mellom Lego -selskapet og WWF er absolutt slående. Det ble sikkerhetskopiert med et offisielt dokument i 2013. Den nye produksjonen av Lego -spill med bærekraftige materialer er også et resultat av selskapets samarbeid med WWF. Dette ble valgt etter at de to signerte en ny kontrakt i år.

For øyeblikket legges det stor vekt på forskning med resirkulerbare materialer

Lego Games behandler plast

Mest sannsynlig vil Lego -klossene ikke se annerledes ut i fremtiden

Lego spill murstein grunnleggende farger

Hva representerer de bærekraftige materialene?

Jørgen Vig Knudstorp er administrerende direktør i Lego. I sine uttalelser viser han en dyp forståelse av hva bærekraftige materialer er. Mange er faktorene som kan vise seg å være negative for miljøet på sikt. Det som er viktig er ingrediensene i et materiale, måten det er fremskaffet på, og alternativene for behandling av det etter bruk. Alle disse stadiene av produksjon og resirkulering må finne en bærekraftig løsning. Ellers kan ikke et produkt kalles miljøvennlig med god samvittighet.

Produsentene av Lego -spill mener bestemt at miljøvennlig produksjon er mulig. Det bekrefter også deres betydelige investering.

Etter overproduksjon blir mer og mer tenkt på miljøet 

Sporing av lego -spill

Høye priser og stadig billigere produksjon er ikke uten konsekvenser

Lego spill murstein fargerike

Den komplette håndteringen av resirkulerbare materialer må raskt vurderes på nytt

Lego spill bearbeiding tre

Flere selskaper bør følge eksemplet på Lego

Lego spillbehandlingsbro