Leo Messi er en av vår tids største fotballlegender, og det er klart at han vil bli en viktig del av fotballhistorien. Men han fascinerer fansen ikke bare med sitt talentfulle utseende på fotballbanen, men også med noen trendy hobbyer. Dette inkluderer blant annet lidenskapen for tatoveringer på kroppen, som hver har sin egen betydning. De ble alle nøye vurdert, han valgte temaene og motivene selv, og selv deres posisjonering er på ingen måte tilfeldig. For tatoveringsfansene – et skikkelig forbilde og flott inspirasjon.

Leo Messis høyre hånd har uten tvil flest tatoveringer

håndtatovering idé leo messi

Hva avslørte Leo Messis tatovør?

Roberto López er navnet på Leo Messis tatovør. Han delte personlig noen hemmeligheter om den berømte fotballspillerens tatoveringer. Det aller første bildet på Messis kropp var av hans mor, og ansiktet hennes kan sees på ryggen hans. På albuen har han Sagrada Familia -monumentet, som er symbolet på byen der han vokste opp – Barcelona.

På innsiden er det en rosenkrans i representasjonen av en kjede, hvorfra man kan kjenne igjen byens form. Bakgrunnen for denne illustrasjonen er de geografiske kartene over Amerika og Europa. Leo Messi har uttrykt sin kjærlighet til Barcelona flere ganger. “Barcelona er mitt favorittsted i hele verden,” sa han blant annet. “Det er mitt liv. Jeg kunne bo og spille hvor jeg vil, men jeg blir her. “

Håndtatoveringene kan også sees på de fleste bildene

leo messi hånd med tatoveringer

Ideer fra flere kulturer

Leo Messis tatoveringer viser også hans fascinasjon for forskjellige kulturer. Ett av bildene viser en klokke som symboliserer guden Kronos og også en lotusblomst, som er en referanse til japansk kultur. Betydningen: Du kan blomstre uansett hvor du er. Messi lot også tatovere en blomsterknopp på ham, men dette er ikke et kultursymbol, det refererer til sønnen Thiago. Han har en tatovering av Jesus Kristus på høyre arm.

Gjennom tatoveringene bekjenner Messi sin religion

leo messi jesus christ tattoo

Tatoveringer på beina

Leo Messi har også en tatovering på beina. På venstre ben kan du se hendene på hans lille sønn og navnet hans – Thiago. Tatoveringen ble deretter optimalisert, med Messi som valgte et hjerte rundt sønnens navn. På den annen side har han en ball (symboliserer fotball, selvfølgelig), i tillegg til favoritt nummer 10 og et sverd.

Nå har Leonel Messi sin andre sønn Mateo og babyen Ciro. Kanskje han får tatoveret navnene deres også? Alle er glade for å se om han vil fortsette å dekorere kroppen med nye symboler og bilder.

Messis mor – hans første tatovering noensinne

leo messi mor illustrasjon

Navnet på Messis første sønn på beinet

leo messi navn på sønnen

Nummer 10 og andre tatoveringer – på benet til Leo Messi

leo messi tatovering på foten