motsi mabuse varme bilder av kjendiser

Spennende fakta om Motsi Mabuse og de nærmeste i livet ditt

Motsi Mabuse ble født i Sør -Afrika 11. april 1981. Foreldrene hennes flyttet til Pretoria, hvor hun ble uteksaminert fra videregående skole. Hun hadde alltid en lidenskap for dans. Men hun studerte jus slik at hun senere kunne overta farens advokatfirma.

Motsi Mabuse

kjendiser Motsi Mabuse dansende diva

Da spilte skjebnen inn og bestemte den annerledes. Dans forandret livet til Motsi Mabuse. Hun ga opp sin juridiske utdannelse til fordel for dansekarrieren.

En dansende diva

motsi mabuse hot i en gul minikjole

Hun ble visemester i sitt land i 1998. Et år senere møtte hun sin fremtidige ektemann. Det var Timo Kulczak. Det skjedde under arrangementet Blackpool Dance Festival. Så hun kom til Tyskland i en alder av 18 år.

Jurymedlem Motsi Mabuse danser med Evgenij Voznyuk i TV -show “La oss danse”

Jurymedlem Motsi Mabuse danser med Evgenij Voznyuk

Kjærlighetshistorien

Timo og Motsi Mabuse elsker å fortelle om sin kjærlighetshistorie og spesielt hvordan de ble kjent med hverandre. Ton Greten fra Nederland var utenfor og hadde bråket mye. Begge så ut av vinduene sine for å se hva som foregikk.

Det forelskede paret elsker å fortelle om sin kjærlighetshistorie

Motsi Mabuse dessingstars kjendiser

De så hverandre umiddelbart og snakket i 3 minutter. Men så klaget andre mennesker på hotellet over at de skulle være stille. Det hele er litt barnslig og inngrodd, antyder begge når de snakker om det. Det som skjedde til slutt er at de byttet telefonnummer.

Den tapte flyturen 

Det ble avtalt at de to skulle se hverandre klokken 18.00 den 18. desember kl. Timo var veldig nervøs og ventet på avtalt tidspunkt. Men Motsi savnet flyet. Så ringte hun og sa at hun savnet flyet. De ble begge forelsket og bestemte seg for å danse sammen. Det var der de begynte å danse sosialt. De likte det, og de ble et par i livet også.

Timo Kulczak og Motsi Mabuse

kjendiser timo kulczak og motsi mabuse hot

Dette var faktisk et skjebnesvangert møte for Motsi på alle måter. Hun var nesten bestemt på det tidspunktet for å slutte å danse for alltid. Hun var ikke fornøyd med sin forrige partner. Videre ønsket hun å konsentrere seg mer om studiene. Men sammen med Timo våknet hennes lidenskap for dans igjen. Takket være hans selskap bestemte hun seg for å fortsette å danse.

En lidenskapelig danser

Euro Dance Festival 2012 motsi mabuse hot

Den felles karrieren til Motsi og Timo

Det var et løft i deres felles strålende historie etter deres felles opptreden på Schwarz-Weiß Club Pforzheim. De ble Tysklands mestere i kategorien latinamerikansk dans i 2009 og 2010. Etter ti år med vellykkede karrierer trakk de seg fra scenen. De gjorde det fra scenen, men ikke fra dans.

Motsi Mabuse har deltatt i “Let’s Dance” siden 2011 og er nå i juryen. Og hun smider sikkert nye planer for fremtiden!

“Let’s Dance” jurymedlem

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse og Joachim Llambi

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse og Joachim Llambi     

Motsi Mabuse dessingstars kjendiser

10 poeng for Motsi

Let s Dance - RTL -danseshowet Motsi Mabuse

En sjarmerende og veldig talentfull dame

den vakre motsi mabuse danser

Elegant stylet

Motsi Mabuse Christian Augustin / GALA

I en romantisk lilla kjole

Motsi Mabuse- 'The Raffaello Summer Day 2012'

Trygt foran kameraet

kjendiser motsi mabuse hot

Motsi og Sylvie

Jurymedlemmene Sylvie van der Vaart og Motsi Mabuse

Jurymedlem Motsi Mabuse