Ferietid er den beste tiden på året, vi hører ofte våre venner og kolleger si det. Ja, det er sant, men på en betingelse! For at ferien skal gå bra og huskes lenge, må den planlegges i god tid. Jeg er sikker på at du er enig, ikke sant? Vil du også tilbringe en luksusferie på et eksotisk sted hvor du virkelig kan slappe av? Så kom med meg! I dag inviterer vi deg til å fordype deg i en verden full av luksus og komfort, hvor du kan flyte på skyer! Vi har valgt ut noen fantastiske villaer rundt om i verden som du kan leie. Noen ligger rett ved sjøen og lover mye bademoro på ferie, andre ligger høyt oppe i fjellet, hvor du kan gå lange fjellturer. Men overalt kan du oppleve avslapning og avslapning på et høyt nivå. I tillegg vil du ikke ha noe imot å se området rundt fra badekarets komfort, ikke sant?

Du kan leie en førsteklasses eiendom og ha en luksusferie!

Luksus feriehus utleie førsteklasses eiendom

Bare ikke tro at du vil sette føttene opp på ferie og slappe av hele tiden! Nei, definitivt ikke! Det handler om en luksusferie med glamorøse strandturer for eksempel i Barbados eller Kanariøyene. Eller kanskje du vil tilbringe en luksusferie i Bali? Phuket Island i Thailand tilbyr også et begivenhetsrikt opphold.

Vi presenterer førsteklasses villaer til leie på disse stedene. Du kan også tilbringe en unik ferie i de sveitsiske alper eller i Aspen, Colorado og gå på lange fjellturer. Overalt har du også fantastisk utsikt som definitivt er veldig forskjellig fra de vanlige fra vinduet ditt.

 Villa Bonita, Barbados, venter på gjestene!

Luksus ferie villa Bonita Barbados

  • Luksusferie med bademoro

Vi starter vår virtuelle omvisning i villaer av topp kvalitet til leie for en luksusferie i Saint James Parish, Barbados. Villa Bonita er det perfekte stedet for en flott strandferie. Der kan du oppleve mye bademoro og utforske de hvite sandstrendene på Platinum Coast of Barbados. Dette nylig fullførte hjemmet tilbyr morsomme ferierende seks soverom og rikelig med boareal. Luksusvillaen ruver over Prospect Bay, så du har alltid en fantastisk panoramautsikt over bukten. Dette elegant innredede hjemmet har luksuriøse bad som faktisk tilhører de fire av alle seks soverommene. Gjestene kan også ligge ute under de store parasollene og beundre de fantastiske solnedgangene. Strandområdet i Villa Bonita er 1700 m2 og har sin egen kino og treningsstudio, også med en fantastisk utsikt over bukten.

 På Villa Bonita, Barbados finner du luksusen du bare har drømt om til nå.

Villa Bonita Barbados

 I Karibia kan du unne deg en luksusferie i denne private villaen.

Luksus karibisk ferie privat villa

Nå skal vi til Karibia, hvor vårt neste stopp er. Vår destinasjon er Necker Island, en øy i British Virgin Islands -gruppen. Her er Cliff Penthouse tilgjengelig for solsøkende reisende. Dette tilfluktsstedet ligger på østenden av øya, som er privateid av den britiske gründeren og filantropen Richard Branson. Villaen er innbegrepet av luksus i ordets rette forstand. Det glamorøse interiøret tilsvarer de siste trendene innen interiørdesign og har utsikt over det rolige, turkise vannet i Oil Nut Bay. Glassveggene fra gulv til tak gir en fantastisk utsikt over havet og klippene. Det eneste stresset på din karibiske tur kan bare være avreise fra dette paradiset.

 Badekaret gir en fantastisk utsikt over det turkise havet.

Luksus ferie badekar fantastisk utsikt turkis hav

 Har du noen gang vært på Saint Bartholomew Island i Karibia??

Saint Bartholomew Island i den karibiske luksusferien

Vi bor på de karibiske øyene en stund, fordi vi også ønsker å introdusere deg for St. Bart’s Luxury Villa. Her vil du oppleve en luksuriøs ferie i retrostil med hjemmekomforten. Den praktfullt møblerte villaen ligger på Flamands Beach, en hvit sandstrand som du må se minst en gang i livet ditt. Stuen og utendørs soverommene gir utsikt over den blå himmelen, og fra den store terrassen kan du se det turkise sjøvannet i flere timer. Du vil også finne et topp moderne media-rom, soverom med køyesenger og et stilig utendørs spiseplass for 12 personer. Alt dette gjør dette hjemmet ideelt for en luksusferie med familie og venner.

Levekomfort å bli forelsket i

Luksusferie i Karibia Levende komfort å bli forelsket i

Nå flyr vi til Thailand, nærmere bestemt til øya Phuket. Den luksuriøse Villa Horizon står der og venter på besøkende. Det er omgitt av frodig grønt og tilbyr en utrolig vakker utsikt over Andamanhavet. Villa Horizon er fullt utstyrt og tilbyr sine gjester mye komfort. Selvfølgelig bestemmer du selv hvordan du planlegger og bruker tiden din på ferie. Kanskje du vil svømme ute i bassenget eller nyte et deilig måltid tilberedt av din private kokk? De nærliggende hvite strendene og det rolige, krystallklare havet kan sees enten fra stuen eller fra treningsrommet, men også fra det luksuriøse badekaret på masterbadet.

Phuket Island har mye å tilby turister.

Private villaer førsteklasses anlegg luksusferie Phuket øya Thailand

 Denne villaen lover en avslappende ferie for familier og forelskede par.

Avslappende luksusferie Bali Indonesia mye komfort i badet, fantastisk utsikt utenfor

Vårt neste stopp i Fjernøsten er Bali, Indonesia. Villa Bayuh Sabbha ligger der. Det ligger i en privat eiendom kalt House of Breezes. Denne førsteklasses villaen har fem soverom hvorav det ene har flott utsikt over fantastiske solnedganger.

Hvis du leter etter en annen drømmeøy som reisemål for din neste ferie, kan du surfe på nettstedet vårt eller klikke her.

 Uendelig basseng inviterer alle gjester til å dvele ute lenge.

Infinity pool hage blomster solsenger paraplyer grønt blått hav i det fjerne

 En luftig holdning til livet setter inn i de sveitsiske alpene.

Luksusferie i de sveitsiske alper Zermatt Leilighet hus luftig livsstil

  • Luksusferie på fjellet

Men hvis du ikke liker å feriere ved vannet, kan du leie en luksuriøs villa til familie og venner på fjellet. I det følgende gir vi deg smarte tips om nøyaktig hvor du kan gå og unne deg en uforglemmelig luksusferie.

Vårt første forslag gjelder Heinz Julen Penthouse i Zermatt, Sveits. Dette luksuriøse leilighetshuset tilbyr et boareal på 260 m2 i sine tre etasjer og plass til 8 personer. Herfra kan du vandre gjennom fjellet om sommeren og tilbringe en herlig skiferie om vinteren. Hvis du elsker naturen, er dette det rette stedet. I alle årstider tilbyr den luksuriøse penthouse fantastisk utsikt over det nærliggende stedet og skogene.

Den myke tre nyansen utstråler mye varme i dette luksuriøse badet.

Luksus ferie luksuriøst bad mykt tre nyanser mye varme

 Her vil du oppleve mye komfort i en rustikk stil.

Luksus ferie USA Wyoming rustikk komfort

Men hvis du er ute etter en veldig nær kontakt med uberørt natur, så anbefaler vi å leie en villa i landlig stil i USA. For eksempel ville Philips Ridge Cabin i Jacksonhole, Wyoming være det perfekte valget for dette. Dette er også det ideelle utgangspunktet for skiløpere, fjellvandrere, syklister, sportsfiskere, svømmere og kanopadlere.

Et annet luksusalternativ er i Aspen, Colorado. Aspen Ultimate Luxury Retreat venter på sine gjester som ønsker en luksusferie i fjellet. Den rustikke atmosfæren i dette huset er brakt til et høyt nivå, hvor du er omgitt av mye komfort og luksus.

 I Aspen vil du oppdage den merkelige følelsen av å bo midt i naturen og nyte mye komfort.

Luksus Aspen Colorado Vacation Comfort midt i naturen

Bade i jungelen? Hvordan finner du ideen?

Badende luksusferie Queensland Australia i jungelen

Reisentusiaster som ønsker å slappe av i jungelen, besøker Queensland, Australia. Villa Wanggulay Too Treetops ligger midt i Carin -skogen. Her ser grensen mellom innsiden og utsiden ut til å forsvinne helt. Etter en lang dag full av forskjellige aktiviteter, kan du unne deg førsteklasses avslapning i utendørs badekaret og se tropiske fugler og sommerfugler på nært hold. Vil du gå glipp av denne unike muligheten??

Har du allerede valgt et bestemt reisemål for din neste luksusferie??

Det er verdt å bare tilbringe noen dager her!

Luksus ferie Phuket Island Thailand badekar mye komfort, fantastisk panoramautsikt

I utendørs badekaret kan du glemme alt daglig stress og hverdagslige problemer.

Luksus ferie full av avslapning utendørs badekar luksus stil komfort

 I Wyoming får alle naturelskere pengene sine!

Luksus ferie badekar sidebord blomster frukt drikke fantastisk natur mye komfort

 Her vil du garantert glemme alle problemene dine.

Luksus ferie Aspen Colorado badekar masse komfort høyt nivå