Kosmetisk børstesett for sminke

Slik kan du sette sammen et sminkepenselsett riktig

Den perfekte sminken er basert på noen få hovedprinsipper som krever nøye justering. Fordi selv den perfekte sminken ikke ville se bra ut hvis den ikke ble valgt for riktig type og hvis den ikke ble påført med riktig teknikk.

Kosmetiske børster for profesjonell sminke

Makeup børste sett pensel sett profesjonell sminke

Alle sminkebørstene du trenger

sminke tips sminke børster sminke pensel sett vidalux

Matchende børste

Det naturlige håret er stort sett valgt for påføring av pulverprodukter. Dette er for eksempel pulver, skygger under øynene og rødme. Du kan bruke den til å påføre pigmentene veldig tett. Sjelden kommer noen elementer av støvet utenfor den ønskede sonen. De dyreste produktene av denne typen er laget av bearbeidet revehår. De er de mildeste, inkludert når de berører huden. Ulempen deres er at de ikke er like vedvarende. Når du bruker dem, er det mange små hår igjen i ansiktet ditt. Imidlertid kan de bare brukes med pulverprodukter. De som har flytende konsistens, vil holde seg fast og kan ikke påføres. Grevling og ponni er dyrene for de riktige børstene. Strukturen i pelsen deres er rett og slett for fast.

Er kosmetikkposen din full av sminkebørster også??

Sminketips for sminkebørste

Alt du trenger er et komplett sett med børster

Make-up børste sett sminke børste sminke tips

 Hva slags sminkebørster er det? – Øyebørste

Make-up børste sett sminkebørster med navn

Prøv kontakten med huden

Det er veldig viktig å prøve hudkontakten når du velger de riktige børstene. Hvis børsten føles for hard eller for skånsom, er den ikke riktig passform. Den gylne regelen er at jo kortere håret er, desto mer produkt vil det etterlate på huden.

Kontakt med huden

sminketips skjønnhetstips vakker hudprimer

Rengjøring av makeup -børstesettene

Rengjøring av makeup -børstesettene er like viktig som å kjøpe dem. Disse skjønnhetsinstrumentene skaper en god atmosfære for utvikling av bakterier. For å beskytte deg mot dem trenger du bare såpe og vann. Påfør noen rengjøringsprodukter på børsten en gang i uken. Hvis det er laget av naturlig hår, bør du bruke sjampo. Vask akkurat som håret ditt … for det er det det er! Finn et egnet, sterilt sted hvor de kan tørke.

Sminkebørste ren

Make-up børste sett sminke børste for primer

Alternativt kan du også bruke en hårføner for å gjøre disse klare til bruk umiddelbart!

Pensel for pulver

Sett med sminkepensel påfør sminkepenselsett pulver

Hvordan skal du i det hele tatt sette sammen sminkebørstesettene?

Du bør finne ut nøyaktig hvilken type sminkesett du trenger. Spør deg selv om du skal bruke pulver eller flytende sminke. Om vinteren bør det være mer det første, om sommeren – det andre. Du bør også bytte settene for sminkebørste kanskje to ganger i året.

Sett med pensel sette sammen

sminke tips øyne leppestift sminkebørste

Du bør også bestemme den nøyaktige mengden og antallet børster. Noen ganger kjøper du altfor mye, og det hjelper ikke hvis du vil være praktisk. Det er noen brukbare metoder som er effektive for å gjøre dette. For eksempel kan du lage en liste over alle sminkehandlingene du gjør. Så list opp produktene også. Skriv ved siden av hvert kosmetisk produkt hva slags børste du trenger. Da har du praktisk talt alt.

Elegant børstesett fra Mac

Make-up børste sett mac make-up børste

Eller du kan ta en mellomstor sminkepose. Spør deg selv hva som passer inn der. Vanligvis er det akkurat det du faktisk trenger! Dette er en sikker regel som forhindrer deg i å kjøpe for mye unødvendig materiale.

Kosmetisk børste av Sonia Kashuk

sminketips sminkebørster sminkebørste sett Sonia Kashuk

Sett med 10 sminkebørster

sminke tips øyne velger riktig sminkebørste

            Hvilke sminkebørster trenger du?

sminketips børstesett velg riktig sminkebørste

Pulverbørster fra forskjellige merker

Make-up børste sett sminkebørster for pulver

Fullt utstyrt

Sett med børste sett med sminke

 Topp 5 sminkebørster

Author