Tolkningen av eventyret “Sleeping Beauty” med Angelina Jolie hadde allerede en stor suksess i den første utgaven av filmen. Så stor var den at kunngjøringen om Maleficent 2 var store nyheter. Produksjonen startet i 2018 og arbeidet med det vakte mye nysgjerrighet fra begynnelsen. Nå, med traileren som ble utgitt, kom du litt nærmere resultatene. Hva vet vi mer om filmen nå??

Mange fans forventer Maleficent 2 med stor nysgjerrighet

plakaten med Angelina Jolie

Hvem er der med Angelina Jolie??

Det kan ikke nektes for at Angelina Jolie har gjort det største bidraget til suksessen til denne filmen, så langt skuespillerne er bekymret. Imidlertid er det slett ikke å undervurdere hvem som er der foruten henne. Elle Fanning spiller sammen med Angelina Jolie – hun er her den voksne datteren til fienden hennes – Aurora.

Skuespilleren som spiller prins Philip blir erstattet i andre del. Han blir ikke spilt av Brenton Thwaites, som var første gang, men av Harris Dickinson. Filmen vil også få mange flere fans på grunn av det faktum at Michelle Pfeiffer er blant skuespillerne. Chiwetel Ejiofor, som ble nominert til en Oscar, er også blant skuespillerne, og det er til og med rykter om at han er den nye kjæresten til Angelina Jolie. Det er også Ed Skrein, som har blitt spesielt populær takket være Game of Thrones.

Ed Skrein fra Games of Thrones vil være der

Ed Skrein og Jolie

Maleficent 2 og kampen mot stereotyper

De siste årene har Disney prøvd å demonstrere en aversjon mot stereotyper gjennom filmene den har produsert. Traileren til Maleficent 2 viser at dette også vil være tilfelle denne gangen. I stil med den første filmen vil man utforske kjærligheten og temaet tap her. Fordi alt i denne verden har gode og dårlige sider, og til og med dårlige handlinger har sine dype årsaker. Å forstå dette kan føre til å overvinne mange problemer. Dette er nøyaktig det som vil skje i Maleficent 2, for der vil Maleficent og Aurora slutte seg til sine krefter mot det onde. Vi vil lære mer i oktober i år, da filmen allerede vil bli vist på kino.

Er Chiwetel Ejiofor den nye kjærligheten til Angelina?

jolie sammen med Brenton Thwaites

Aurora spilles av Michelle Pfeiffer, og det vil garantert gjøre filmen enda mer populær

michele pfeiffer - aurora

Mange stereotyper blir utfordret i filmen

jolie - flott illustrasjon - grønn farge

Vi forventer filmen i oktober 2019

jolie -scene med grønt lys