månefaser avtagende måneskyer fotokollasje

Månefasene og kvinnelig helse

Er det fortsatt mennesker som synes det er irrasjonelt at månefasene og menneskers helse ikke er direkte relatert? Tiden er lenge siden disse tingene på en eller annen måte hørtes eksotiske ut. Mange mennesker vet allerede av praktisk erfaring at det tydeligvis er en sammenheng mellom de to.

Månens og vannets faser

Man kan tydelig se at de forskjellige fasene på månen også er knyttet til bevegelsen av vann i sjøen. Som organismer består vi av opptil 70% vann. Så det er ikke ulogisk at månefasene også påvirker oss.

La oss prøve å bruke det til vår egen fordel. På dette tidspunktet vil jeg si til skeptikerne: Hva kan du tape på dette??

Stigende måne over havet

månefaser måneoppgang vann

Full og nymåne

Dette er de to fasene på månen som vi og naturen føler mest. En nymåne er når månen ligger nøyaktig på linjen mellom solen og månen. I yoga blir dette øyeblikket sammenlignet med øyeblikket med utpust. Dette er den enkleste tiden å bli kvitt gamle og unødvendige ting. Så alle slags strenge dietter og prosedyrer for rensing av kroppen er helt riktig for øyeblikket. Det sies at det er mye lettere å gå ned i vekt på dette tidspunktet enn vanlig.

Mystisk perfeksjon

månefaser fullmånehav

Halvmånen asana

månefaser moon yoga asana

Fullmåne er øyeblikket da jorden er mellom solen og månen. Det ville være innånding, høyt vann i havet og havet, overflod. For eksempel sies det at vi på denne tiden kan gå opp i vekt veldig enkelt. Men den gode siden er at effekten av stoffene som skal helbrede oss nå er mye større enn vanlig.

Våre mentale evner

De mentale evnene er sannsynligvis også veldig nært knyttet til månesyklusene. Nymåne bringer oss alltid til en dyp indre kontemplasjon. Vi tenker nøye over våre egne følelser og personligheter. Vi er ekstremt følsomme i denne perioden. Vi er også mer utsatt for alle slags sykdommer. Reaksjonene våre er tregere: så vær våken og kjør veldig forsiktig!

Månemeditasjon

månefaser yoga meditasjon helse

Fasen av den avtagende månen

Denne fasen er gunstig for alle typer aktiviteter som krever høy effektivitet og nøyaktighet. Vi mener til og med husarbeid. Du kan også spise litt mer. Du får mindre vekt.

Avslapning og rensing

månefaser avtagende måne

Fasen av den voksende månen

I det hele tatt kan man si at dette er fasen med utfordringer. Men det har også blitt funnet at flere barn blir født på dette tidspunktet.

Ny begynnelse

måne faser voksing månen pyramider

Et overblikk over alle månefaser

månefaser avtagende økende kalender

Månekalender 2015 fra Kalender-Uhrzeit.de

månefaser månekalender 2015

En magisk planet

månefaser planet astronomisk bilde

Månelandskap med utsikt over jorden

månefaser månelandskap jord

Stor skjønnhet

månefaser fullmåne elv skog natt

Asiatisk romantikk

månefaser fullmåne bartrær øy asiatisk

Skinnende inspirasjon i ørkenen

månefaser fullmåne ørkenlandskap kaktuser