Ansiktspleie fra innsiden – sport og naturlige beskyttelsesprodukter i stedet for kosmetikk

På den ene siden utfolder sommeren vår skjønnhet. Vi er lykkeligere fordi vi har mer sol og vi er varme. Vi tilbringer også lang tid ute. Det forsterker vår positive karisma. Huden vår blir brun og det gjør oss vanligvis også mer attraktive. Det er den ene siden av medaljen. På den annen side er sommeren ganske farlig for øynene våre. Solens stråler er en aggressiv faktor som akselererer aldringsprosessen i kroppen vår.

Fine hudtips

Ansiktspleie Orkideer Beauty Skin Care Tips

Hvordan finner vi den gylne middelvei? Hvor er hun egentlig? Hvordan ser vi solbrune og blide ut om sommeren, og hvordan holder vi oss unge samtidig? Det går gjennom riktig hudpleie.

Fortsett med intensiv pleie, gjør det til en vane og følg noen spesielle regler for sommersesongen.

Til tross for din høye alder kan du se yngre ut enn du faktisk er.

Skjønnhet fra naturen

Ansiktspleie uten kosmetiske produkter vakre hudtips

Alt starter med god hydrogenering

Vi har alle hørt at god hydrering er nøkkelen til god helse og ser ungdommelig ut. Men vet du egentlig hva det betyr? For det første bør du drikke nok vann. Men det er ikke nok. Du bør bruke rikelig med vann i barnehagen for kroppen din. I tillegg til rengjøringsprodukter, bør du vaske ansiktet ditt rikelig med vann en eller to ganger om dagen. Spis mat som også inneholder mye vann, for eksempel frukt og ferske salater.

Reduser saltmengden fordi den forstyrrer assimilering av vann i kroppen.

Drikk mer vann for å være passe og vakker

Ansiktspleie drikke nok vann sommer hudpleie

Vannet – en naturlig kilde til skjønnhet og helse

Ansiktspleie tips vann ren ansiktshud

Fjern alltid sminke før du legger deg

Hvis du sover med sminke regelmessig, kan du glemme å se yngre ut i lengden. Selv de organiske produktene tetter porene, og dette forhindrer at de regenererer. Ved regelmessig å fjerne disse overfladiske skjønnhetsproduktene fra ansiktet ditt, vil du se yngre ut. Hvis du ikke gjør det, vil sminken din på et tidspunkt ikke hjelpe deg med å se veldig frisk ut heller.

Glem aldri å fjerne din daglige sminke

Ansiktspleie fjerner vakre hudpleietips

Ikke undervurder UV -beskyttelsen

Du bør definitivt bruke produkter som beskytter hud og hår mot UV -stråler. Noen mennesker stoler ikke på kosmetikkindustrien. De kjøper ikke en UV -beskyttende lotion eller krem ​​fordi de ikke vil behandle kroppen sin med kjemikalier. Det er bra, men det er mange andre alternativer, og du bør velge ett av dem hvis du vil få det ungdommelige utseendet. Det er mange essensielle oljer som kan spille denne rollen.

UV solbeskyttelse 

Ansiktspleie sommer hudpleie UV melkekrem

I tillegg bør du bare bruke solen ansvarlig. Ikke gå til stranden eller ligg på terrassen eller plenen uten parasoll i varmt vær, gjør det tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen.

Bruk hodeskjerf og hatter. Dette vil holde huden din frisk og unngå farene forbundet med overoppheting og hudforbrenninger.

Bruk hatt på solskinnsdager!

Ansiktspleie sommer hudpleie iført UV -melkekrem

Tren mye

Den virkelige skjønnheten kommer innenfra. Med det mener vi selvfølgelig en sunn følelsesmessig holdning til livet. Etter vår mening inkluderer dette mye mosjon og sport. Takket være dette frigjør du kroppen for giftstoffer og stopper aldringsprosessen på en helt naturlig måte. Du kan også forbedre helsen din betydelig gjennom sport og trening. De vet best hvilken mat som gir deg energi eller om du trenger mer vann. Et sunt kosthold er ikke noe du bør tvinge deg til å gjøre, det må aksepteres som noe helt naturlig.

All sport er bra for huden og kroppen din

Ansiktspleie Vanlig trening Jogging Fine hudtips

Unngå stress

Vakker hud er et tegn på at vi tar livet som det er. Vi er glade for alt det fine i hverdagen til tross for de vanskelige situasjonene vi kommer i. Rynkene er et tegn på vår bekymring. Så det er ditt ansvar at du filosofisk aksepterer livet og beskytter deg mot daglig stress.

Sannheten er enkel: Alle som klarer å se ting tilfeldig til tross for sin høye alder, ser også tilsvarende yngre ut.

Stresset kan bare få huden din til å se eldre ut

Ansiktspleie unngå stress vakker hudpleie

Få nok søvn om natten

Vakker hud uten søvn – det er ikke mulig! Vi sier ikke at du skal gi opp fest og natteliv helt. Men om natten må du sove godt og lenge. Dette hjelper regenerering som ingenting annet og får deg til å se ung ut.

Søvn, derimot, er også veldig sunt for huden din

Ansiktspleie helse og fredelig søvn vakre hudtips

Ikke vær redd for alderdom

Ta en titt rundt! Det er så mange mennesker som til tross for alderen ser yngre ut enn de faktisk er. Du kan også oppnå det med riktig tankegang. Det viktigste er å være optimistisk og positiv. Denne holdningen inkluderer også å ikke være redd for alderdom, men å nyte livet hvert øyeblikk. Dette, så vel som levestandarden, som blir bedre for hver dag takket være vitenskap, sikrer at vi ser yngre ut. Så bare ikke bekymre deg så mye og nyt livet i alle aldre!

Vakker hud i alle aldre – ikke noe problem! 

Ansiktspleie vakker hud i alle aldre

Naturlig ansiktspleie

naturlig ansiktspleie vakre hudtips

Teposer mot mørke ringer

Ansiktspleie naturlige ansiktsmasker teposer vakre hudtips

Skjønnhet fra naturen gjennom den riktige ansiktsmasken

Ansiktspleie unngå stress vakre hudpleie ansiktsmasker