til Schweiger tysk skuespiller i begynnelsen av karrieren

Den mangesidige karrieren til Til Schweiger

 Til Schweiger er utvilsomt en av de mest populære tyske skuespillerne og kjendisene. Han er også en talentfull regissør, manusforfatter og produsent. Han ble født 19. desember 1963 i Freiburg im Breisgau, men han har allerede hatt en rik filmkarriere. Noen av oss husker fortsatt hans første filmer, som Manta, Manta og The Moving Man på begynnelsen av 90 -tallet.

Andre har kjent ham spesielt siden hans første film med eget manus – Barefoot ble vist på kino. I 2007 klarte han en av de mest suksessrike produksjonene i Tyskland med Keinohrhasen. To år senere bygde Til Schweiger videre på den store suksessen med toørede kyllinger.

Maskulin sjarm og ren eleganse

til Schweiger skuespillerregissør eleganse

Produsentselskapet heter Til Schweigers Barefoot Films, det var der hans neste produksjoner kom. I 2011 fulgte Kokowääh med datteren Emma Tiger Schweiger. I begynnelsen av 2012 laget han filmen Guardian Angel, som han byttet sin tidligere kjente sjanger romantisk komedie til actiondrama med. Her regisserte han igjen og spilte med sin eldste datter Luna. Med den andre episoden av Kokowääh og med den tragiske komedien honning i hodet, begeistret Til Schweiger oss igjen og skuffet ikke våre forventninger.

Til Schweigers suksessrike karriere som skuespiller, regissør og manusforfatter er ubestridt. Men i dag vil vi konsentrere oss om en av de mindre kjente sidene. Han regnes ikke bare som den tilfeldige hjerteknuseren, men han har en veldig raffinert og umiskjennelig stil. I begynnelsen av 2015 begynte han å jobbe med en Ebay -kolleksjon for menn under navnet Ce’Til. Han ble støttet av modellen Eva Padberg og designeren Katja Will. Hans motekolleksjon for den kommende sommeren vil være til salgs online fra slutten av april.

Den romantiske typen fra enørede kaniner

til Schweiger tysk skuespiller keinohrhase film

Til Schweiger i begynnelsen av karrieren

til Schweiger tysk skuespiller i begynnelsen av karrieren

Eldre og maskulin

til Schweiger tysk skuespiller forfatterprodusent

Et av de mest populære tyske sexsymbolene

til Schweiger tysk skuespiller mann sjarmerende

Til slutter ikke å overraske oss. Siden 2014 har han også gjort karriere innen interiørdesign. I nettbutikken Barbeint liv du kan allerede finne mange stilige hjemmetilbehør og møbler som er inspirert av de mest kjente filmene av Til Schweiger. Ideen til dette kom da Til Schweiger møtte interiørarkitekt Carde Reimerdes. Det handler om en livsstil med glede og velvære. Samlingen består hovedsakelig av spisebord og stoler, håndblåste lamper, håndheklede tepper, sengetøy laget av naturlig lin og håndlagde keramiske serviser. Du kan føle den skandinaviske og mallorcanske innflytelsen nesten overalt.

Fordyp deg i barbeint livsstil og finn dine egne personlige hjemmeartikler fra de mest kjente filmene av Til Schweiger!

Talentfull regissør og manusforfatter

til Schweiger, tysk skuespillerregissør, manusforfatter

Til som det brydde seg om

tilman Schweiger tysk skuespiller charme charisma

Nonchalance av en spesiell art

tilman Schweiger tysk skuespiller manusforfatter

Med datteren hans i Kokowääh

til Schweiger tysk skuespillerfilm

Beskyttelsesengelen

til Schweiger tysk skuespiller film schutzengel

Til Schweiger i Inglourious Basterds

til Schweiger inglourious basterds

En av de morsomste scenene fra Kokowääh

tilman Schweiger tysk skuespiller kokowääh film

Den romantiske komedien Keinohrhasen

til Schweiger keinohrhase skuespiller

Forførende karisma og et sensuelt utseende

tilman Schweiger skuespiller sjarmerende