Moderne damekåper 2016

Damekåper er alltid verdt å kjøpe. De tilhører de veldig viktige kvinnestykkene som aldri mister sin relevans. Det interessante her er dette: hver sesong dukker det opp nye modeller i samlingene. Du går egentlig ikke av moten, selv om du blir presset litt tilbake av mer moderne ting.

Vinterfrakker for motebevisste kvinner

Damekåpe lang svart vintermote damer

Originale snitt

2016 gir oss mye variasjon i kuttene. I praksis betyr dette at selv gamle strøk kunne gjøres mer oppdaterte med litt fantasi.

Vintermote fra catwalken

Damekåpe vinterfrakk rosa catwalk mote vinterdamer

Selv en tilleggsbehandling er ikke alltid mulig. Du kan være kreativ med både detaljene og slitestilen Kåper for kvinner bypass. Det er det viktigste for denne sesongen.

Klassiske kappemodeller – jakkeslag i mørkeblå

Damekåpe vinter svart oversize kåpe vintermote damer

Nyheter fra den klassiske perioden

Først, her er noen klassiske variasjoner som fortsatt er aktuelle denne sesongen. Dette er sjekkene på strøk. Alle prøvestørrelser er nåværende. I dette mønsteret ville de klassiske duoene svart-hvitt, grå-hvitt se bra ut, men også de nåværende fargene som myk gul, lys rosa og blå.

Stor revers krage

Damekåpe mørk grå vintermote damer ullfrakk

La du også merke til at denne sesongen er kontrollerte mønstre kombinert med andre mønstre? Dette gjelder damekåper og mange andre klesplagg.

Fasjonabel lengde: legglengde

Damekåpe lang brun vintermote damer oversize frakk

Brede kapper med belter

Damekåpe lang grå vintermote damer

Den overdimensjonerte stilen

Med den overdimensjonerte stilen viser designere at dagens trender overraskende lett kan overføres til yttertøy. Damekåper er et virkelig sofistikert plagg som er helt avgjørende for vårt image.

Den overdimensjonerte kappen – må -ha for vinteren

Damekåpe ullfrakkemodeller vintermote damer

Den overdimensjonerte trenden er veldig aktuell i år. Du kan finne flere og flere damekåper akkurat i dette designet. De viser nostalgi for 80 -tallet som har blitt så tydelig merket på motepallene i flere år.

Oversize kåpe i brun

Damekåpe vinter knelengde brun vintermote damer

Her er også noen regler som beskytter deg mot å gjøre feil når du bruker overdimensjonerte damekåper:

  • Velg enkel farge- og mønsterdesign.
  • Velg rett snitt.
  • Ikke bare stol på volum, men på den interessante formen som understreker dynamikken i kroppen din.
  • Se etter originalitet i de enkelte detaljene, f.eks. I de bredere og asymmetrisk skreddersydde ermene.
  • Prøv forskjellige modeller til du finner hvilken som best understreker fordelene med figuren din.

Stilig på farten

Damekåpe vintergrå ullfrakk vintermote damerDamekåpe vinter lys grå vintermote damer

De mest moderne nyansene

Vi har allerede nevnt de generelt trendy fargene i motetrendene i 2016: myk gul, lys rosa og blå. Det er noen flotte tillegg til kappene og yttertøyet generelt. Disse er oransje, sitrongul, rød og dypblå. Det er også mange andre lyse nyanser. Pastellkollegaene deres er også populære.

Ha en damekåpe i rosa på ønskelisten din

Damekåpe vinterrosa vintermote damer

Hvite damekåper

Du lurer sikkert på hvordan det ser ut med de hvite damekappene. De er spesielt relevante de siste årene. Ja, disse er fortsatt fasjonable denne sesongen. Det er viktig at de kombineres med mer iøynefallende, litt mer moderne tilbehør.

Eksklusiv eleganse i hvitt

Damekåpe lang hvit vintermote damer

For hver nye sesong blir stoffene i de hvite damekappene lettere å ta vare på. Dette er bare en grunn til å legge disse til garderoben vår.

Hvit betyr også lettstelt!

Damekåpe ullfrakk hvit vintermote damer Damekåpe vinter lang svart vinter mote kvinnerDamekåpe street fashion vintermote kvinner Damekåpe vinterbeige kashmirfrakk vintermote damer Damekåpe vinterbrun oversize kåpe vintermote damerDamekåper modeller street look vintermote kvinnerDamekåpe vinterbeige vintermote kvinner Damekåpe vinterbrun midjefrakk vintermote damer Damekåpe vintergrå oversize kåpe vintermote damer Damekåpe vintergrå vintermote ullfrakk damerDamekåpe vinter lang brun vintermote damerDamekåpe vinter hvit oversize kåpe vintermote damer Damekåpe street look frakk vintermote kvinner