I verden av avansert teknologi er vi forståelig nok forberedt på innovasjoner og interessante nyheter hver dag. Alle disse små eller store gadgetene tjener et enkelt formål, nemlig at de ønsker å gjøre hverdagen vår enklere og bedre. De lar oss jobbe raskere og ikke kaste bort tid på unødvendige ting. Vi vil presentere deg i dag med en supermoderne enhet for lagring og sikkerhetskopiering av alle bildene dine. Har du hørt om PhotoStick? Det vil hjelpe deg med å finne dyrebare digitale bilder og videoer på datamaskinen din raskt. Deretter lagres disse i organiserte mapper på pinnen. Du har lett tilgang til den til enhver tid.

 En PhotoStick er alltid nyttig og må holdes tilgjengelig.

PhotoStick moderne enhet for fotolagring

  • Hvorfor trenger enhver moderne person en PhotoStick?

Du kjenner sikkert situasjonen: Du har det travelt, men ønsker å få et bilde ut av PC -en din veldig raskt og finner det ikke i noen mappe. Bildet er sikkert forbundet med gode minner for deg, ikke sant? Eller du vil virkelig vise det til en venn, fortelle henne noe om det og så kanskje få det skrevet ut.

Oppløsninger, men alt dette går i vannet fordi du ikke finner bildet du vil ha. Det kan drive deg til fortvilelse, ikke sant? Det er bedre å være rolig, fordi slike situasjoner er en ting fra fortiden. I en tid med moderne teknologi kan dette ikke skje fordi vi har PhotoStick.

PhotoSticks er nå tilgjengelig for mobiltelefoner og andre mobile enheter.

PhotoStick for mobiltelefoner eller andre mobile enheter

  • Hvordan fungerer en PhotoStick?

 PhotoStick ser ut som alle andre USB -pinner, men den kan endre enhver forestilling om hvor dyrebare bilder og hjemmevideoer lagres. Alt du trenger å gjøre er å koble den til datamaskinen din, og den begynner automatisk å oppdage bilder og videoer. PhotoStick søker på PC -en din, skanner alt på den og lagrer deretter hvert eneste foto og hjemmevideo. Du kan nå spare mye tid og nerver ved å lete etter favorittbildene dine. PhotoStick gjør det for deg på få sekunder!

 Ikke mer å kaste bort tid på å lete etter et bestemt bilde eller video.

PhotoStick sparer tid ved å søke etter et bestemt bilde eller en bestemt video

Når alle bildene og videoene dine allerede er lagret og organisert på PhotoStick, kan du ta den lille USB -stasjonen med deg og løpe til nærmeste fotobutikk. Der må du sette PhotoStick inn i datamaskinen igjen og velge og skrive ut bilder. Denne prosessen har aldri vært så lett!

 Favorittbildene dine lagres på den med bare noen få klikk.

PhotoStick noen få klikk Bildene dine lagres

Ekstra tips: Hver PhotoStick er egnet for både Windows -datamaskiner og Mac -PCer. Det er til og med modeller for iPhones. Prisen er slett ikke høy, slik at pinnen er absolutt tilgjengelig for alle som er interessert. Takket være den nyeste teknologien kan du nå raskt og sikkert overføre bilder og videoer fra forskjellige enheter til PhotoStick og dermed beholde dine beste minner godt bevart.

Det er noe som alle trenger.

PhotoStick liten enhet til stor bruk

PhotoStick til mobiltelefonen din! Stor innovasjon for alle som liker å ta bilder!

PhotoStick for mobiltelefonen Innovasjon for fotofans