Sommeren er den fantastiske tiden på året når vi drar på lange eventyrreiser, utforsker nye steder rundt om i verden og tar bilder overalt. Da vil vi sørge for at vår Facebook -gruppe eller Instagram -venner også kjenner disse stedene. Men hva bør du gjøre hvis ferien er for kort for lange reiser? Ikke alle kan holde seg borte fra kontorpulten om sommeren. For disse menneskene er det imidlertid en flott måte å tilbringe hyggelige timer utendørs med venner og familie. I dette tilfellet er lørdagspiknik på et pittoresk sted i området! Sol, gress og god mat – disse kan være det nærmeste til en drømmeferie. Men for de som ønsker å unnslippe det raske tempoet i hjemmemetropolen, tilbyr vi en oversikt over noen av de vakreste piknikstedene i verden. Fordi der kan du slappe av med en piknik og virkelig lindre stresset i hverdagen. I tillegg kan du prøve lokal mat og drikke. Flott rett?

For alle reiseentusiaster presenterer vi de vakreste stedene for en piknik. På dette bildet kan du se Hampstead Heath, London.

De vakreste stedene for piknik verden over Hampstead Heath London

  • De vakreste rasteplassene i Europa

Med sine grønne skoger og enger, Hampstead Heath, danner London en behagelig vill kontrast til de velstelte hagene i den engelske hovedstaden. Denne enorme gresslisten strekker seg fra Hampstead til Highgate, og dekker 320 dekar. Du vil også finne vakre lekeplasser, små innsjøer og mangfoldig flora på piknik.

Denne enorme parken er imidlertid bebodd av forskjellige ville dyr, noe som faktisk gjør den enda mer attraktiv. I de varme sommerdagene dypper du føttene i det varme vannet i de små hagedammene før du drar til Parliament Hill for noen fine britiske delikatesser mens du ser byens silhuett foran deg. Uansett bør du nyte denne fortryllende utsikten!

 Fra Parliament Hill i Hampstead Heath kan turister beundre byens silhuett i den britiske hovedstaden mens de tar en piknik.

Piknik på Hampstead Heath London Citys skyline fra Parliament Hill -turist i forgrunnen

København. Louisiana museum for moderne kunst

Louisiana Museum of Modern Art København Danmark de vakreste stedene for piknik i verden

Selv om de fleste reisende besøker Louisiana Museum of Modern Art i København for de samtidige mesterverkene som vises, vil piknikvenner nesten helt sikkert bli fascinert av skulpturhagen på bakre utgang. For her er det et unikt samspill mellom landskap, kunst og arkitektur. Verk av Alexander Calder er spredt rundt museets eiendom, mens den skrånende gresslisten i hagen skråner ned for å tilby gjestene en vid utsikt over Öresund -gaten. Så finn et bortgjemt sted for deg og din partner eller dine piknikvenner, legg smørrebrød og bakevarer i lommen og finn fred og ro i denne vakre parken under den danske himmelen. Og hvis været samarbeider, pakk badedrakten din: det er en bortgjemt strand hvor turister kan bade.

Ta en piknik midt i naturen? Ja, i Boboli Gardens, Firenze

De vakreste stedene for piknik midt i naturen Boboli Gardens Firenze

Alle som allerede har besøkt Firenze, vet nøyaktig hva denne italienske byen har å tilby sine mange gjester. Selv om de viktigste severdighetene i Firenze, inkludert Uffizi -galleriet, mange kunstgallerier og museer, ligger på den ene siden av elven Arno, er Boboli -hagene vel verdt å se, og hver turist må planlegge nok tid til dette grønne paradiset. Boboli -hagen representerer byens botaniske arv, som dateres tilbake til 1500 -tallet og nå er et kulturelt knutepunkt i seg selv. I hagen finner du romerske antikviteter og renessanseskulpturer som tar pusten fra deg.

Stil og sublim landskapsdesign i Boboli -hagen, Firenze

De vakreste stedene for piknik verdensomspennende Florence Boboli Gardens

Og som et av de beste friluftsmuseene i verden, er denne italienske parken ideell for de som ønsker å kombinere stressfri sightseeing med uteservering. Med andre ord lar den store mengden skyggelagte områder deg slippe unna den brennende italienske solen og ta en lur. For å gjøre det enda mer behagelig å slappe av, legger rosehekkene og de beroligende fargene på løvet noen smakfulle detaljer til hele landskapet som skaper den idylliske atmosfæren.

Det ukjente vinker. Boboli Gardens, Firenze

De vakreste stedene for piknik verdensomspennende Florence Boboli Gardens

 Utsikt over citadellet og Muhammad Ali-moskeen fra Al-Azhar Park, Kairo

Utsikt over citadellet og Muhammad Ali-moskeen fra Al-Azhar Park Kairos vakreste pikniksteder i verden

  • Du kan også ha piknik andre vakre steder rundt om i verden

En piknik er egentlig ikke en piknik uten et flott utseende, noe som gjør det til en visuell fest, er det ikke? De fleste innbyggere i Kairo vil absolutt insistere på at Al-Azhar Park vil tilfredsstille interessen og nysgjerrigheten til de mange besøkende. Åpnet i 2005 av Aga Khan Trust for Culture, har stedet som en gang ble brukt som søppelhull blitt omgjort til den første store parken i den egyptiske hovedstaden. Imponerende utsikt over Salah El-Din citadell og Sultan Hassan-moskeen vil vekke fantasien din. Mange attraksjoner som El Genaina friluftsteater og bijou-kafeene venter på turister her. Darb al-Ahmar-distriktet er også verdt å se, da du vil oppdage de pågående utgravningene av Ayyubid-murene her. Dette er definitivt et syn for arkitekturelskere.

 Al-Azhar Park, Kairo har mye å tilby sine mange turister og piknikvenner.

Al-Azhar Park Kairo de vakreste stedene for piknik venner og turister

Singapore botaniske hage er definitivt en av de vakreste piknikstedene i verden.

Singapore botaniske hage de vakreste stedene for piknik rundt om i verden

Nå går vår virtuelle reise til Fjernøsten, til Singapore. Et absolutt høydepunkt på denne turen er den botaniske hagen, som er av stor interesse for alle natur-, blomster- og planteelskere. Denne 158 år gamle tropiske regnskogen ligger i utkanten av handlegaten Orchard Road, og er en urbane utopi som tilbyr et pusterom fra Singapores aktiviteter i sentrum. Et av høydepunktene i besøket i denne naturparken er National Orchid Garden. Her finner du en samling av tusen arter og 2000 hybrider av de vakreste blomstene. Det er også en innsjø hvor besøkende kan mate de svarte australske svanene. Du kan deretter ta en fredelig piknik på det grønne gresset i Palm Valley. Ikke bare er den enorme engen omgitt av enorme trær på alle sider, men ved foten av den svakt skrånende skråningen kan du ofte høre Singapore City Symphony Orchestra hilse på besøkende med myke melodier.

De vakre blomstrende japanske kirsebærtrærne tiltrekker alles oppmerksomhet i Rikugien Park, Tokyo.

Ser på i Rikugien Park, Tokyo

Vårt neste stopp er den pulserende hovedstaden i Japan. I Tokyo er det ofte vanskelig å finne et sted hvor du kan unnslippe kaoset og finne fred. Heldigvis for innbyggerne i Tokyo er det en overflod av zenlignende uterom i hjemlandet som utstråler ro. Førsteklasses pikniksted Rikugien regnes for å være det vakreste bakteppet i byen. Dette er faktisk en 300 år gammel hage som gjenskaper 88 scener fra den berømte Waka -poesien. Med vannstrømmer, gangveier som strekker seg over små åser og steinbroer, en sentral dam omgitt av skogkledde områder med japansk kirsebærblomst og et nettverk av stier som forbinder hele parken, er Rikugien et naturskjønt sted å slappe av. For å tilbringe ettermiddagen borte fra den virkelige verden, gå til et av hagens tehus og nyt en kopp matcha -te, en varm drink som varmer kroppen og jubler stemningen.

I vårt bildegalleri kan du beundre andre vakre rasteplasser rundt om i verden. Har du allerede valgt ditt neste reisemål??

Louis Valentino, Jr. Park and Pier, New York City, står langt fra de vanlige turistsvermer i den amerikanske storbyen.

Wendy's Secret Garden i Sydney

Wendy’s Secret Garden i Sydney er en visuell symfoni av naturlige former og farger

Louis Valentino, Jr. Park og Pier

Nysgjerrige piknikvenner kan helt glemme stresset i hverdagen her ved å utforske tusenvis av svingete stier i Parc des Buttes Chaumont, Paris.

Nysgjerrige piknikvenner

København, Museum for moderne kunst.

København

Parc des Buttes Chaumont, Paris – mye eksotisme i hjertet av den franske hovedstaden.

 Parc des Buttes Chaumont, Paris

Grønt landskap for piknik i Ali-Azhar Park Kairo

Grønt landskap Picnic Place Ali-Azhar Park Kairo

Piknikfans vil få pengene sine i Hampstead Heath Park i London.

Hampstead Heath Park London vakreste steder for piknik verden over

Et hagehus i den botaniske hagen i Singapore inviterer deg til piknik.

Hagehus i det grønne landskapet i Singapore botaniske hage

Tropiske planter vil overraske deg med sine former og farger i Botanisk hage, Singapore.

Singapore botaniske hage tropisk plante som bueformet hagesti