Happy dates, numerologi og overtro for bryllup 2016

Hvordan vil du definere “bryllup”? Fra et bestemt synspunkt kan denne festivalen kalles bursdagen til en ny familie. Alle drømmer om en lykkelig og harmonisk sameksistens i familien. Noen er overtroiske og andre er avhengige av astrologi og numerologi for å få hjelp til å velge riktig dato for bryllupsfeiringen.

Ifølge eksperter på dette feltet spiller summen og dynamikken i de enkelte tallene en vesentlig rolle for fremtiden. Er det sant? Sannsynligvis ja, hvis du tror på det.

Planlegger et bryllup – 2016 er et godt år for din kjærlighet

Bryllupsplanleggingsfakta numerologi bryllupsdag

Kan du engang gifte deg i 2016??

“Kan du til og med gifte deg i 2016?” – det er et spørsmål som sikkert høres veldig aktuelt ut for den overtroiske. 2016 er et skuddår, og det fører med seg mange spesielle omstendigheter og utfordringer. Vi vil berolige de som er plaget av slike bekymringer: Ja, du kan gifte deg i et skuddår.

Gifter du deg i et skuddår?

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi 2016 skuddår

Ifølge noen gamle overtro, bør du imidlertid ta hensyn til visse særegenheter. Sprangår er veldig dynamiske og er alltid forbundet med store transformasjoner og endringer. Du må være oppmerksom på dette og tilpasse deg deretter. Med andre ord, de bør forberede seg på en dynamisk sameksistens etter et bryllup i 2016 eller et annet skuddår. Det trenger ikke å være dårlig, men du bør være oppmerksom på det.

Rørende øyeblikk

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi brudebukett

Fyr løs!

Bryllupets karakter bør være underordnet årets dynamikk. Legg mye vekt på underholdning, danseforestillinger, belysning og andre spesialeffekter. Bryllupets design skal se uvanlig, fancy, dristig ut. Det burde være litt drama der. Så du kan allerede se et variert liv i ansiktet. Du mister frykten for hindringene og endringene og tilpasser deg dem innad.

Ved et bryllup i år må du planlegge så mange overraskelser du kan!

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi hagefest

Etnisk stil

Energien fra 2016 passer for bryllup med etnisk tema. Disse feiringene er i utgangspunktet lastet med symbolikk, som virker mot onde krefter og for å gjenopprette harmonien.

Hvis du liker det eksotiske, vil vi sterkt anbefale et bryllup med afrikanske stilelementer.

Vil du organisere et bryllup med etnisk tema??

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi

Numerologi

La oss nå gå tilbake til numerologi. Sannsynligvis er dette også en moderne overtro … Men vi vil være sikre på at vi har gjort alt mulig for vår lykke, ikke sant?

Når hjertet sier “ja” …

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi bryllup ønsker

Ukedagen

Først av alt, bør du velge dagen i uken i bryllupet og tenke deg godt om. Den mest passende er fredag. Han er påvirket av planeten Venus. Vi tror det ikke er noe imot det, siden fredag ​​og lørdag er de mest passende ukedagene for alle involverte.

Lørdag er heller ikke et dårlig valg. Han er påvirket av Saturn. Dette betyr at energien i materialet i tillegg til kjærligheten også spiller en stor rolle.

På fredag ​​eller lørdag?

Bryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi Velge ukedag

Månekalender og år for den røde apen

Tror du på innflytelsen fra månekalenderen? Sikkert den ene eller den andre av dere vil føle effekten av denne himmelske kroppen på din egen helse og humør hver måned.

I så fall oppfordrer vi deg til å velge bryllupet i samsvar med innflytelsen fra månekalenderen. Dette gjelder ikke bare datoen. Med harmonien i månekalenderen kan du også bestemme menyen, antall gjester og omfanget og karakteren til hele festivalen. Hvis alt dette harmonerer med månefasen, øker du sjansene for å leve lykkelig sammen.

Feire kjærligheten din!

Bryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi Feirer kjærligheten

Den røde apekatten

Hva synes du om kinesisk astrologi??

I tillegg til månen spiller også andre faktorer en viktig rolle. I følge den kinesiske kalenderen lever vi under påvirkning av den brennende røde apen det meste av 2016. Dette dyret elsker å lage overraskelser. De kan ikke tydelig merkes som dårlige eller gode. Apen leker bare med. Han liker å se de store planene dine sprekke i siste øyeblikk.

Gift deg i året med den røde apen

Bryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi Kinesisk horoskop Monkey Red

Men det fører vanligvis til noe bedre. Den røde apen lærer oss å nyte livet uten å kontrollere det for mye.

Den røde apen viser spesiell hengivenhet for forelskede og par. Så hvis han på en eller annen måte snur opp ned – oppfatt dette som et morsomt og ikke et dårlig tegn. I verste fall vil han sette deg på prøve og vil finne ut om du blir ledet av ekte og dype følelser.

Til syvende og sist betyr uventede endringer og andre komplikasjoner at alt i ekteskapet ditt fungerer best.

Til slutt vinner kjærligheten …

Bryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi Bryllupsmottakelse

En kalender med upassende datoer

Det første trinnet i å velge en passende dato for bryllupet ditt er å eliminere de dårlige øyeblikkene. Dette er i utgangspunktet alle data med kompliserte planetariske konstellasjoner. Sol- og måneformørkelsene er fremdeles uegnet. Dager med full og nymåne er heller ikke et godt tidspunkt for bryllup.

Gifte seg i henhold til månekalenderen

Bryllupsplanlegging interessante fakta numerologi månefaser månekalender

Det beste du kan gjøre er å lage din egen kalender og skrive ned alle datoene som definitivt er uaktuelle. Les deretter vår andre artikkel om “Numerologi for bryllupet ditt 2016”.

Nygift!

Bryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi brudekjolePlanlegger et bryllup interessante fakta numerologi som organiserer et bryllupBryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi BryllupsbilderBryllupsplanlegging Interessante fakta Numerologi Fest Bryllupsdekor