Tips om A.Å rydde opp etter en fest – hvordan fungerer det?

Å holde en fest i ditt eget hjem er alltid en god idé – i hvert fall til rengjøringen er på plass. Fordi jo mer vellykket festen er, desto mer må du rydde opp dagen etter. Så kommer de virkelige festofrene frem: der hvor kjøkkenet pleide å være, er det nå bare en slagmark, gulvet er helt klissete, det er på veggen ubestemmelige flekker å se. Hvordan fungerer normal opprydding etter en fest??

Når gjestene etterlater skitt, søppel og uorden, vil du gjenopprette stedet (leilighet, hus og hage) til sin opprinnelige tilstand så raskt som mulig. BAUFIX viser hvordan du fjerner sporene fra i går kveld som kule tips for opprydding i den nye kampanjevideoen.

renover huset 4 Uten tittel-4

“Når katten er ute av huset, danser musene på bordet!” Klassisk situasjon: kvinnene kjører bort og mennene benytter anledningen til å holde en fet fest. I bakrus -stilen demonterte imidlertid festgjestene huset til en av mennene. De fire festdyrene klarer imidlertid å redde situasjonen og reparere skadene i god tid før konene deres kommer hjem.

Gulvpinner etter en fest?renover hus 2

Huset eller leiligheten har blitt ødelagt etter en fest? Baufix tilbyr det riktige tipset for situasjoner der manuelle ferdigheter kreves. Akkurat som når du feirer, gjelder forutsetningen: “Hvis, så gjør det riktig!” Gjelder for Kampanjemikroside og det er også noen praktiske applikasjonsvideoer på YouTube -kanalen. De viser hvordan du får det største rotet under kontroll og pisker alt tilbake i form, hvis…

– veggene er skitne – parkett og laminat er sterkt skitne – det er oppdaget sprekker i veggen – festgjester har perforerte vegger – skader på tapetet må repareres – radiatorene trenger et strøk med maling – skadede fliser må byttes ut etc..

Baufix filmkonkurranse 

Uten tittel-1

Det er også en kortfilmskonkurranse hvor flotte premier kan vinnes. Deltakerne bør skyte klipp selv, i tråd med mottoet “If, then do it right!” Og last dem opp til Baufix Facebook -side innen 31. mars 2017. Innholdet i videoen er helt opp til deg og trenger ikke nødvendigvis å være relatert til en stor fest.

Flotte premier å vinne

Uten tittel-2

Author