På begynnelsen av det nye året ventes de astrologiske prognosene for 2021 utålmodig. Spesielt etter at vi har opplevd vanskelige tider i 2020, håper vi nå på noe bedre. Som vi forklarte i den første delen av vårt årlige horoskop 2021, vil vårt private og profesjonelle liv i stor grad bli styrt av planetene Jupiter og Saturn i år. Mens Jupiter står for vekst, optimisme, selvtillit og rettferdighet, bringer motstanderen Saturn mer pliktfølelse, måtehold og orden inn i hverdagen. Møtet mellom de to gigantene i solsystemet 21. desember 2020 lar astrologene snakke om ny energi. Spesielt etter planetkonstellasjonen i midten av januar (16. januar) blir det virkelig spennende. Jupiter og Saturn sier farvel, det samme gjør Venus. Men for dette vises Merkur og Mars er høyt på stjernehimmelen. I denne forbindelse forventer astrologer lykkelige levekår, utvikling av nye krefter og uregelmessige prosesser i politisk og sosialt liv i det årlige horoskopet 2021.

Årlig horoskop 2021: På nyåret bør alt være annerledes, privat, sosialt, politisk, økonomisk!

Årlig horoskop 2021 alt vil være annerledes lykkelige øyeblikk for alle stjernetegn i dyrekretsen

Vi er i begynnelsen av en ny æra.

Årlig horoskop 2021 menneskeheten er i begynnelsen av en ny æra

 Årlig horoskop 2021: Hva er stjernene for seks stjernetegn i det nye året??

Vekten (09/24 – 10/23)

De som er født i Vekten, har opplevd mye det siste året. Nå er det på tide å tenke på hvordan du vil fortsette å leve. Du bør definitivt ikke gruble, men utvikle en visjon. Gjør det typisk for vekten, veid igjen og igjen! Savnet etter det nye vil følge Vekten -folket hele året. I tillegg utvikler de en sterk selvbevissthet og viser mer ekstravaganse i seg selv. Skjønnhet stimulerer dem og Vektenes liv vil vise seg i all sin prakt i 2021.

Libra horoskop 2021: Et uventet møte i september gir gode sjanser for et langsiktig partnerskap.

Årlig horoskop 2021 Uventet møte i Vekten i september gode sjanser for et langsiktig partnerskap

Årlig horoskop 2021: De skorpionfødte satte mer fokus på seg selv i det nye året.

Årlig horoskop 2021 De skorpionfødte satte mer fokus på seg selv i det nye året.

Skorpionen (10/24 – 11/22)

På nyåret må skorpionene stoppe kjedsomheten! I januar kan du ha sommerfugler i magen igjen og oppleve en varm flørt. Også faglig ser tingene fortsatt opp i begynnelsen av året. De skorpionfødte må jobbe nesten non-stop, fordi det kreves mye av dem. Først i slutten av 2021 kan de se frem til en rik høstsesong og se de gode resultatene av arbeidet. Under slike dynamiske omstendigheter bør den skorpionfødte også tenke på jogging eller yoga, slik at de bedre og lettere kan bekjempe stress på jobben.

Skytten må vise mye tålmodighet på nyåret.

Årlig horoskop 2021 Skytten viser mye tålmodighet ung kvinne som nyter panoramautsikt ved sjøen

Skytten (11/23 – 12/21)

Det er mange nedturer og høyder i Skytten-født 2021 horoskop, både personlig og profesjonelt. Det viktigste for denne dyrekretsen ville være å alltid være tålmodig og ikke haste noe! I 2021 vil du oppleve mye bevegelse i hverdagen, utvikle gode ideer og møte mange nye mennesker. På området kjærlighet og lidenskap opplever Skytten hyggelige overraskelser, og ifølge det årlige horoskopet for 2021 burde ingenting stå i veien for hans kjærlighetslykke. Skytten står også overfor nye utfordringer i jobben, men han har vokst godt og tar tappert veien på veien mot hans videre utvikling. Kort sagt, det nye året blir veldig variert for dette stjernetegnet!

 For Steinbukken vil en etterlengtet karrieredrøm endelig gå i oppfyllelse i 2021.

Årlig horoskop 2021 Steinbukken gode sjanser for en bratt profesjonell karriere lykke til

Steinbukken (22.12 – 20.01)

Etter det turbulente året 2020 begynner nå nye, dype prosesser med Steinbukken-fødden, hvorved en ny bevissthet utvikler seg. Det er derfor Steinbukken knapt kan forvente stille tider, fordi livet hans utvikler seg noe med stormskritt. I tillegg til den sterke innflytelsen fra Jupiter og Saturn, føler de som er født i Steinbukken også effekten av Pluto. Denne planeten står for dype endringer og kraften i det psykiske potensialet. For Steinbukken betyr det bare en ting: en bratt profesjonell karriere, som dette stjernetegnet lenge har drømt om. Steinbukken utvikler et nytt synsfelt og bygger en bro over fortiden. Nå ser ting bare opp, personlig og profesjonelt!

 I følge det årlige horoskopet for 2021 har Vannmannen de beste betingelsene for stor lykke!

Aquarius årlige horoskop 2021 beste forhold for et godt år

Vannmannen (01/21 – 02/19)

Alle som er født Vannmannen vil oppleve sin største lykke på nyåret! Stjernetegnet blir forelsket i februar og svever på sky ni hele året. Imidlertid liker Vannmannen å holde på friheten, så han tør ikke ta radikale beslutninger i privatlivet. Som en Vannmann bør du derfor være forsiktig, kanskje vil kjærligheten krasje midt på året. Men du er sikker på å ha en heldig hånd i økonomi og karriere. Vær rolig og modig, alt vil fungere perfekt for deg innen slutten av desember 2021! Dette er definitivt ditt heldige år!

 Fiskene er romantikerne i dyrekretsen.

Årlig horoskop 2021 Fiskene de største romantikerne i dyrekretsen gutten panoramaoppgang

Fiskene (20/02 – 03/20)

Ingen tvil om at Fiskene er veldig følsomme og romantiske. På nyåret er det på tide at hun også har det bra. Venus, planten av kjærlighet og erotikk, overrasker deg med dype følelser av kjærlighet de første ukene av det nye året. Det fortsetter alltid så følelsesmessig, bare mellom slutten av mai og midten av juli kan fisken ha visse problemer. Når det gjelder arbeid og økonomi, vet de nøyaktig hva de vil oppnå. Dette hjelper dem med å nærme seg målene sine med full styrke. Merkur støtter også deres entusiasme for arbeid, slik at de som er født i Fiskene kan score poeng med kreativitet og nye tiltak i jobben sin i 2021. Men du må hele tiden ta deg tid til å klassifisere tankene dine før du tar det neste trinnet.

 Nå vet du i det minste hva stjernene betyr for deg!

Årlig horoskop 2021 planeter i solsystemet hvordan er stjernene

Ekstra tips: Alle stjernetegn må huske det nære stjernebildet Jupiter og Saturn. Ifølge astrologene utløser samspillet mellom de to planetene utviklingen som vil være med oss ​​i 20 år til. Nå er det en god sjanse for at vi vil endre måten vi tenker og gjør.

 Det årlige horoskopet for 2021 kan være din gode guide i løpet av de neste 12 månedene.

Årlig horoskop 2021 en god guide for de neste 12 månedene