Vi er alle glade for at vi sa farvel til det gamle året 2020 for 10 dager siden. De siste 12 månedene har ikke vært enkle. Men tvert imot! De ga oss bare ubehagelige opplevelser og negative følelser og presenterte nye hindringer og utfordringer. Det store spørsmålet nå er å korrekt forutsi hva du kan forvente på nyåret. Det årlige horoskopet for 2021 gir oss et glimt inn i fremtiden. I følge horoskopet er det definitivt hyggelige overraskelser for alle stjernetegn. Litt mer: i 2021 kan du oppnå det du har drømt om i årevis, uansett om det handler om personlig kjærlighet og lidenskap eller om arbeid og karriere. I dag presenterer vi det årlige horoskopet 2021 for de seks første stjernetegnene. Disse kan betrakte seg selv som de virkelige heldige på tvers av dyrekretsen. I det følgende vil vi avsløre hva som venter på de enkelte stjernetegnene.

 Årlig horoskop 2021: Er du nysgjerrig på å se på fremtiden??

Årlig horoskop 2021 vakre overraskelser for alle tegn på dyrekretsen kodet i stjernene

Hyggelige overraskelser i det årlige horoskopet for 2021 er kodet i planetkonstellasjonen

Astrologer sier at stjernene i det nye året 2021 vil være under Saturnens tegn. Denne planeten står for bedre struktur, lov, god samvittighet, sterk utholdenhet og ansvar. Det betyr at Saturn hjelper oss å overvinne vanskelige situasjoner fra det siste året og for å håndtere Corona -krisen bedre.

Men det nye året er ikke bare påvirket av Saturn. Kongeplaneten forstyrrer og støtter den positive innflytelsen fra Saturn. Den største planeten i solsystemet gir oss også optimisme og mer selvtillit. Så nå er tiden inne for å reflektere over året som har gått og gjøre status. Og så å se på fremtiden med mye mer optimisme.

Året 2021 er Saturn -året!

Årlig horoskop 2021 nytt år Saturnår planeten påvirker livet vårt

Hva forutsier det årlige horoskopet for 2021 for de første 6 stjernetegnene i dyrekretsen?

Væren (03/21 – 04/20)

Takket være Jupiter og Saturn vil livet til alle Værfødte endre seg til det bedre. Begge planetene gir godt humør og velvære. I januar vil de oppleve de første store overraskelsene. Kanskje de har en varm flørt eller til og med møter en stor kjærlighet. I tillegg støttes Væren også av planeten Mars om sommeren. Etter det litt kaotiske året 2020, vil de ha nye mål og til og med oppnå dem i de varme sommermånedene. Vårt råd til de som er født i Væren er: prøv meditasjon i 2021 for å bringe kropp og sjel i balanse!

Væren vil ha nye suksesser i jobbene sine senest i august.

Årlig horoskop 2021 Væren i august nye suksesser på jobben

 

 “Hvis du ikke tør, kan du ikke vinne”, burde oksenes motto i 2021.

Årlig horoskop 2021 Taurus ung mann på en stein Ser inn i det fjerne som tør vinner årets motto for Taurus -mennesker

 

Tyren (04/21 – 05/20)

I begynnelsen av året, nærmere bestemt i midten av januar, vil de Tyrfødte oppleve sin heldige dag. Du ser frem til en stor suksess i jobben din, noe som vil sikre deg en god karriere de neste 12 månedene. I tillegg bør oksene være forberedt på visse endringer. I november har de muligheten til å finne akkurat det de har lett etter lenge. Jupiter støtter alle nye prosjekter av dette stjernetegnet, slik at Tyren viser mye initiativ i 2021 og til og med kaster seg ut i nye eventyr.

 

Årlig horoskop 2021: Nå er det på tide at Gemini legger nye planer.

Årlig horoskop 2021 Tvillingene finner ny kjærlighet, legger nye planer

Tvillinger (21.05-21-06)

Utvilsomt er de største kommunikasjonstalentene født i stjernetegnet Gemini. De kan velge de riktige ordene for å overbevise, formulere sine intensjoner og oppnå mål. Det årlige horoskopet 2021 sørger for varme flørter for alle Tvillinger og kanskje et langsiktig partnerskap for singlene. På jobben er representantene for dette stjernetegnet påvirket av de to gigantene blant planetene. Det er derfor de sprudler av energi og har gode ideer, slik at suksess er uunngåelig for tvillingene. De bør også trene mer og spise mer sunt i år. Dette gir tvillingene mental likevekt og god helse senest til høsten.

 

 Årlig horoskop 2021: Alle tegn peker på flaks for de som er født med kreft!

2021 årlig horoskop Kreft to hender nært personlig forhold Tegn representerer flaks

Kreft (06/22 – 07/22)

En følelse av en ny begynnelse og lyst til handling blir merkbar hos kreftfødte i det årlige horoskopet 2021. Du får energi med ny energi og veldig initiativrik. I tillegg lykkes de med alt, enten det er personlig eller profesjonelt. I 2021 vil kreft endelig komme til rette med seg selv. Takket være den lykkelige planeten Jupiter, vil de finne sin sjelevenn i midten av året og begynne en ny periode i livet full av harmoni. De er også veldig kreative og entusiastiske på jobb og liker det de gjør. Det beste er at det er enda litt stress for kreft i det årlige horoskopet i 2021! I år er de blant de heldige i hele dyrekretsen!

 

 I følge det årlige horoskopet for 2021 er de som er født i Leo fulle av energi!

Årlig horoskop 2021 Leo får mye energi ekstra kraft gjennom Saturn

Leo (07/23 – 08/23)

Leuven hadde et tøft år i 2020, ettersom de er ekstremt omgjengelige og initiativrike. I denne forbindelse er sosial isolasjon og andre korona -tiltak ikke de mest passende for dem. Men nå endres alt til det bedre igjen. I følge det årlige horoskopet for 2021 er fokuset igjen på de som er født i Leo, men de må vise mer tålmodighet. For dette vil de bli belønnet fra midten av året. Snart er løven på sky ni. Men Saturn hjelper ham å forbli realistisk. I august får Lions en stor overraskelse, denne gangen på jobb. Det er planlagt endringer der som er til fordel for løven. Han har ekstra kraft fra midten av året og kan oppnå mye i jobben.

For Jomfrufødte handler året 2021 om kjærlighet og familie.

Årlig horoskop 2021 Jomfru, et år under tegn på kjærlighet og familie heldige mennesker i dyrekretsen

Jomfruen (08/24 – 09/23)

Det er velkjent at Jomfrufødte er en typisk familiefar. For disse menneskene er nyttår også preget av kjærlighet og familie. Du vil opprettholde perfekte romantiske partnerforhold og kanskje oppleve en hyggelig overraskelse når det gjelder familieplanlegging. Singlene i dette stjernetegnet har størst sjanse til å komme under panseret i andre halvår. Du må også være forberedt på dype, men positive endringer i jobben din. I følge det årlige horoskopet for 2021 er disse planlagt for årets siste måneder. Frem til da må jomfruene jobbe mye og bare forvente gode resultater av arbeidet sitt fra november og utover. Vårt råd til alle Jomfrufødte er: Prøv å unngå stress fra arbeidet og definitivt unne deg en fin ferie, helst ved sjøen!

Hvordan liker du det årlige horoskopet for 2021? Nå vet du i det minste hva stjernene har i vente for deg!

Årlig horoskop 2021 Saturn -året hva stjernene er nysgjerrige på å finne ut