sandeltre olje avslapningsteknikker aromaterapi

Sandeltreolje og dens sannsynligvis ikke så kjente egenskaper

Sandeltreet er et eviggrønt parasittre. Den har det særegne at røttene trenger inn i de andre plantene. Den når en høyde på opptil 9 meter og har en brungrå pinne. Grenene er glatte og veldig tynne.

Bladene er veldig vanskelige å rive fra hverandre. Treet når modenhet mellom 30 og 60 år.

Spisepinner av sandeltre

sandeltre oljepinner dufter aromaterapi

Sandeltre er utbredt på Sri Lanka, Hawaii i Sør -India og i mange deler av kysten av Stillehavet. Den har vært i bruk i mer enn 4000 år. Mange templer i Asia ble laget av dette treverket. Bruken av sandeltreolje stammer fra denne tiden. Mye ble brukt i ritualene for balsamering.

Duftlys av sandeltre

sandeltre olje duftende lys aromaterapi avslapningsteknikker

Møbler ble også laget av sandeltre.

Ulike typer sandeltre og olje

Det er et tre som kommer fra Vest -Australia. Sandeltreolje er hentet fra den, som fungerer som en erstatning for denne oljen fra India.

Det er også den østindiske arten. Dette sandeltreet finnes i fjellområdene i Sør -India. Det er her den mest verdifulle variasjonen av sandeltreolje trekkes.

Dyrebar sandeltreolje

lag sandeltreolje selv aromaterapi slappe av avslapningsteknikker

Det er også afrikansk sandeltre. Oljen hentet fra den er også verdsatt veldig høyt.

Sandeltreolje kan også utvinnes fra et amerikansk tre. Men denne har de minst verdifulle egenskapene.

ingredienser

De mest verdifulle ingrediensene i sandeltre er harpiks, essensielle oljer og pigmenter.

Aromaterapi med sandeltreolje gjør sandeltreolje selv aromaterapi slappe av

oppdrag

Et modent tre brukes hovedsakelig til utvinning av sandeltreolje. Dette fungerer med dampdestillasjon. Treet må være mer enn 60 år gammelt.

Jo større treet er, desto rikere er det i oljer, som igjen er mer aromatiske. Sandeltreekstrakt i form av pasta eller olje brukes også i kosmetikk. Utvalget av produkter er veldig stort. Men alle kjenner også de beroligende aromatiske spisepinnene, ikke sant??

De aromatiske pinnene virker beroligende

sandeltreolje aromaterapi og avslapningsteknikker

De fordelaktige effektene av olje og andre sandalholprodukter

Den antiseptiske effekten av sandeltreolje er veldig uttalt. Det kan også brukes som desinfeksjonsmiddel. Effekten er også beroligende, tonende, hypointensiv og kan være nyttig for separasjon av sekreter. Det kan hjelpe mye med sykt tannkjøtt.

  Flekker og arr med Sandeltreolje dekke til

sandeltreolje vakker hudaromaterapi

Sandeltreolje er en fantastisk måte å berolige huden på. Du kan bruke den til å skjule flekker og arr. Denne praksisen har vist gode resultater innen østlig medisin i århundrer.

Gunstig effekt 

sandeltre olje såpe gjør deg selv til aromaterapi

 Sandeltreolje og såpe

sandeltre oljesåpe gjør deg til aromaterapi avslapningsteknikker

Sandeltreolje antas også å være et av de beste naturlige rettsmidler for avslapning. Den kan brukes til å roe muskler og tarm. Dette er en god måte å fjerne gasser. Det har antiinflammatoriske effekter på hele mannlige og kvinnelige tarmsystemet.

La deg slappe av!

sandeltre olje såpe gjør det selv til aromaterapi velvære

Du kan bruke duften av sandeltre for å holde forskjellige insekter og mikrober unna. Derfor kan det også brukes som et forebyggende middel mot forkjølelse og influensa om vinteren. Sandeltre -dråper kan tas av personer som har høyt blodtrykk. Det hjelper mot angst, nervøsitet og stress. Konsentrasjon gir deg veldig fine tanker.

Sandeltreolje er derfor et veldig nyttig middel for hverdagen vår.

Eterisk olje for kontemplativ avslapning Lag sandeltreolje selv aromaterapi lavendel

Kanelstang og stjerneanis

sandeltre olje aromaterapi stjerneanis kanelsandeltre sandeltre olje aromaterapi kanelstang

  Sandeltre som pulver

sandeltre oljepulver aromaterapi

Pulveret kan også være rødt

sandeltre olje rødt pulver aromaterapi