Høsttrend deler av sesongen

Akkurat i tide til 22. september var det begynnelsen på høsten igjen i år. Ikke bare ser landskapet ut som om det er høst, men også som alltid, visningen av motebutikkene. Motedesignere sender modellene sine ut på catwalken i varme klær, og skaper grunnlaget for fasjonable og fremfor alt høsttekstilvariasjoner, som gjør jakker og co. Bærbar for hver kvinne av moteindustrien, som hele tiden påvirkes av endringene årstider. Men hva er trendene i den fasjonable høstsesongen?

Hvite klær på fargerike kleshengere? Høstens mote sesong sørger for at trendfarger som rosa, rødt, oransje eller khaki lander på plaggene

motetrender høstmote 2016 tips

Moteffekter helt uavhengige av trender

Selvfølgelig bestemte trender spesielt moteverdenen og garderobene til de som elsker mote. Trendene imponerer med sine spesielle farger, snitt, mønstre eller materialer. Men ikke alle kvinner går med hver trend, som, avhengig av plaggets design, ofte kan være mer flatterende enn å pakke seg inn i hver motetrend. Fordi med mote kan ikke bare ens egen personlighet eller trendbevissthet – i ordets egentlige betydning – bæres til omverdenen. Skjørtets lengde, formen på halsen eller kontrasterende farger og utskrifter, alle disse tingene kan sikre at brede hofter eller smale ankler blir distrahert eller at en lang hals ytterligere understrekes av en V-utringning. Beskriv de fasjonable triksene som smigrer de forskjellige figurformene billedlige fremstillinger av vanlige figurtyper, din egen kroppsform kan enkelt sammenlignes med disse og dermed bestemmes. Mens X-typen har en liten midje og normal hoftebredde, kan kvinner med smale skuldre og ben og en kropp som er uttalt til sidene regnes som O-typen. Med kunnskap om egen kroppsform kan mote deretter brukes bevisst til å understreke og forme kroppens konturer. Anbefalinger for V-typen inkluderer bukser med rett snitt, mens X-typen støttes av skreddersydde topper. På grunn av den fasjonable variasjonen, som kan fåes fra 10 til flere hundre euro, er det ikke lenger et problem når du velger trendbitene hovedsakelig på spesielle snitt og design som smigrer din egen kroppsform. I tillegg til høsttrendene i inneværende sesong beskrevet nedenfor, skinner kurvene også. Fordi trendy klær og feel-good-faktoren på ingen måte utelukker hverandre, fordi det kommer i forskjellige snitt og former.

På den gyldne høsten kan pelsen ofte fortsatt brukes åpen. Omslagsfrakken er en av trendstykkene som enkelt kan lukkes med stoffbelte på kjøligere dager og fremhever midjen

motetrender høst mote 2016 tips frakk

IT -delene om høsten: vikle strøk eller flossede jeans

Selv om det fortsatt var lett å forlate huset i korte shorts om sommeren, er lange bukser tilbake på høsten. Spesielt jeans nyter stor popularitet hvert år – og har vært siden oppfinnelsen. Blant annet kan du finne “frynsete jeans” i butikkene denne sesongen. Fokuset her er på nedre kant, som er flosset eller til og med usydd. Det brukte utseendet vandrer dermed fra hull i bukselommer, knær eller på lårene nær anklene. En mørk nyanse som står i kontrast til de lysere jeansene, fremhever også falden om høsten. Tilsynelatende handler jeans i høst hovedsakelig om kantlinjen og kontraster. Fordi sistnevnte er å finne på “tofarget eller lappebukser”. Disse kontrasterer med hverandre i en mørk eller lys form og settes ut på sidesømmene eller i en veldig iøynefallende og slående form som individuelle rektangler på jeansens forside og bakside. I tillegg gir lette vasker, som legger til visuelle aksenter til den faktiske fargen på jeansen, jeansen variasjon på enkelte steder om høsten. Bentrendene som er nevnt er tilgjengelige i den brede, smale eller rettskårne formen. På denne måten kan hver kroppstype fremheve sine former på høsten på en trendbevisst måte og blant annet leke seg rundt sterke lår med det løse kjærestesnittet. På toppen kan nesten alt kombineres med jeans, det være seg en koselig genser eller en langermet skjorte med trykk. Hva som bæres da, avhenger av temperaturene om høsten, for som en overgangstid til kald vinter kan solen gi varme og andre dager kan overraske med kjøligere temperaturer eller regn. Det er ikke uten grunn at det er både tykke og tynne jakker å velge mellom. Som i forrige sesong er ponchoen populær, som stort sett er laget av lette, men varmende stoffer for overgangsperioden. Kvinner hvis kroppsform tilsvarer den avrundede O-typen, bør stole på tynnere stoffer, rolige farger og åpne ponchoer. Det strekker figuren optisk. A-typen kan derimot bruke mønstre og kortere, lukkede ponchoer virker figurflatterende på smale kroppsformer. Det samme gjelder kapper, som enkelt kan lukkes med en brosje. Trendbrikkene kan avrundes moteriktig med et belte. Denne høsten av mote inkluderer også omslagsfrakken, som tar med seg sitt eget belte. Dunjakken kan deretter brukes til de kaldere og første vinterlignende dagene. Dette har for lengst gått fra å være en ren funksjonell jakke til en dekorativ trendjakke for daglig bruk. Dunjakken er tilgjengelig i butikkene i røde, blå eller pulverfarger, helt opp til versjonen med hette og innsats i fuskepels på kragen.

En av skotrendene i høst – i tråd med det ganske inkonsekvente været – er støvler som ofte er løst snørt

motetrender høstmote 2016 tips uformell damemote

Høstens sko trender

Mens jakker og topper hovedsakelig er i fargene rosa, bær, khaki, oransje eller rødt om høsten, skinner eller fanger fottøyet opp en av jeanstrendene med to forskjellige kontrastfarger. Uansett om platå, støvler, ankelstøvler eller flate loafers, er høsten hovedsakelig i hvitt, sølv, bronse, dekorert med blomstermønstre eller dekket med fløyelsaktige materialer. I løpet av dagen blir trekkingskoene omgjort til fasjonable støvler med slitebaner og metalliske detaljer for daglig bruk i skobutikkene. På kvelden kan du gli inn i “Two-Tone-Slingpump”. Chanel lanserte Pumpen, som er åpen i hælen, og som har en justerbar festestropp som sikrer at foten er sikker, tilbake i 1957. Det tofargede utseendet fikk også skoen til å skille seg ut fra andre modeller. I høstsesongen vil tofarget utseende også bli implementert på støvletter eller støvler. Ankelstøvler skinner blant annet med metallspisser eller svarte pumps med hvite lakkspisser.

Høsttilbehør: vesker og hatter

Mens trend tredemøllene hovedsakelig er utstyrt med pels for å sikre varme nedenfra, sørger en lue for at varmen ikke slipper rett opp igjen. Samtidig er hodeplagget et trendbevisst, fasjonabelt blikkfang om høsten. Når du velger riktig modell, bør du ikke bare vurdere dine egne fargeinnstillinger. Fordi disketthatter med en feiende rand raskt kan få hodet til å se større ut med et avrundet ansikt. Disse kvinnene med et hjerteformet ansikt ser bedre ut. Generelt, jo rundere ansiktet, jo mer oval hatten skal være og jo mer oval ansiktsegenskapene, desto rundere må hatten eller hatten være. I denne høstsesongen skal spesielt den halvmåneformede skuldervesken bæres over hatten og hodet. Begrepet “halvmånepose” brukes ofte om dette. Høstlooken kan også avrundes med Sminketrender for årets høst / vintersesong.

Rosa er en av de absolutte trendfargene denne høsten – på jakker, gensere og co. Aksenter er gitt av mørkere skinnhansker eller skjerf

motetrender høstmote 2016 tips motetilbehør

Cross-klærne høsttrender

Kort sagt, som i hver sesong, er det visse trender i høst som kan bli funnet fra bunn til topp på motestykkene på de forskjellige kroppsformene. En absolutt favorittfarge for designere er rosa. Nyansene spenner fra subtile naken- og pulvertoner i gammelrosa til lyse rosa toner og er blant høstens trendfarger 2016. I tillegg har kuttene om høsten, enten det er strøk eller gensere, en tendens til å være lengre enn de korte sommerjakkene. Ulike lengder på cardigan, vest eller pels gjør det enkelt å style det trendy og praktiske lagdelte utseendet med de svingende høsttemperaturene. Trendstoffene som utgjør de enkelte høsttrendstykkene inkluderer plysj, Nikki, fløyel og strikk.

Bilder:

Figur 1: © Svetlana Fedoseeva– fotolia.com (#119656188)

Figur 2: ©teksomolika –Fotolia.com (#94586488)

Figur 3: © BigLike -bilder – fotolia.com (# 117990097)

Figur 4: © victoria_fox – fotolia.com (# 94976712)