sminketips for briller som bruker ideer ansiktsform

Sminketips for folk som bruker briller

Hei, kjære briller! Dette innlegget er spesielt for deg. Jeg bruker også briller, og jeg spør meg ofte om jeg skal sminke meg eller ikke, og hvilken farge på øyenskyggen jeg skal velge – en lys nyanse eller en mørkere nyanse, kanskje?

Derfor begynte jeg å lete etter mer informasjon om emnet. Og her er resultatet av min forskning. Følgende Sminketips for folk som bruker briller Jeg synes det er spesielt nyttig.

Fokuser på din feilfrie hud

Nøkkelen til å se perfekt ut ligger i feilfri ansiktshud. Så legg vekt på primeren! Velg en foundation i riktig nyanse, påfør ansiktspulver, også i riktig farge for deg. Om nødvendig, dekk til flekker og rødhet med en korrigeringspenn. En jevn hudfarge er det perfekte grunnlaget for videre sminke.

Unngå inntrykket av at du ganske enkelt har satt brillene på ansiktet ditt uten å ha prøvd å oppnå det perfekte utseendet på forhånd.

Naken look for leppene dine

Det nakne utseendet er raseri, og de nakne leppene er perfekte for de som bruker briller, spesielt de av dere hvis rammer er mørke eller for store.

Leppeglans i stedet for rød leppestift

sminketips for brillebærere ideer stjerner eksempler jenifer aniston

Marker øynene – flere øyevipper!

Bare fordi du bruker briller, betyr det ikke at du bør klare deg uten øyesminke. Men her gjelder andre regler. Det ville være bedre hvis du legger øyeskyggen til side og markerer vippene. Blekk vippene dine kraftig og skap et enda mer dramatisk utseende ved hjelp av en dyp svart eyeliner.

Iøynefallende bør være øyenvippene og ikke øyelokkene

sminketips for brillebærere ideer stjerner eksempler skuespillerinner med briller

Hvis du har på deg briller uten ramme, kan du legge til litt farge på dem. Nøytrale nyanser som beige og ferskenfargede øyenskygger er veldig anvendelige i dette tilfellet. I kombinasjon med de nakne leppene ville du oppnå et helt subtilt og samtidig imponerende utseende.

Mascara og eyeliner i bruk

Sminketips for briller som bruker ideer til briller uten ramme

Forførende lepper

Hvis det nakne utseendet ikke er noe for deg, strekker du deg etter den røde leppestiften. Dette er selvfølgelig ikke forbudt. Enhver leppestiftfarge kan kombineres med briller med rammer i en nøytral nyanse som svart eller lysebrun.

Forførende rosa lepper i kontrast til den svarte brillestammen

sminketips for brillebærere ideer elegant med briller

Velg leppestiftfarge avhengig av brillestellet

sminketips for brillebærere ideer ansiktsform hipster stil

Farget øyenskygge

Øyesminke for brillebrukere kan også inkludere fargede øyenskygger. Men vær forsiktig med fargene og blandingen. Vær oppmerksom på fargenyansene på klærne dine og selvfølgelig glassrammen. Nå må du matche leppestiftfargen til øyenskyggen. Naken utseende lepper er et perfekt supplement i dette tilfellet.

Lag fargetoner gjennom øyenskyggen

Tips for sminke for ideer til briller

Forhåpentligvis var disse Sminketips for folk som bruker briller Hjelper deg. Prøv å bruke dem i hverdagen.

Finn også ut om strømmen Makeup-trender 2014 informere.