sminke tips sminke ideer hvordan bruker jeg sminke riktig

Sminketips for konvertering fra daglig til kveldssyn

I mange tilfeller etterlater de uplanlagte opplevelsene de vakreste minnene. Men er du alltid godt forberedt på å få mest mulig ut av det? Hvordan vil du føle deg når du blir invitert på en date etter en lang arbeidsdag?

Vil du kunne se bra ut når du gjør det?

Et kompromiss med utseendet kan ødelegge møtet … Det er nok til at du ikke vil føle deg trygg, ikke sant?

Frisyre og sminkeideer for ansiktsformen din

sminke tips øyne ansiktsform frisyrer sminke

Men for det meste kan noe gjøres. Du kan friske opp håret med en tørr sjampo. Bruk den riktige kjolen også, som alltid ser bra ut og ikke trenger en stor stryking … du har en av dem, ikke sant? Hvis ikke, bør du kjøpe en så snart som mulig.

Hvordan sminker jeg riktig?

sminke tips øyne lepper hud neglelakk

Hva gjør du med sminken?

Vi ønsker å svare på dette spørsmålet, som dukker opp raskt i slike situasjoner, med sminketipsene nedenfor. Du har vanligvis ikke nok tid til å sminke deg igjen. Du er så stresset at dette uansett ikke kan fungere bra. Ved å bruke dagens øyesminkeinstruksjoner, vil vi lære deg hvordan du forvandler en hverdagsvisjon til en kveld!

“Å være vakker” er kunst, ikke si det?

sminketips skjønnhetstips vakker hudprimer

Hvor mange sminkebørster trenger du egentlig?

sminke tips øyne leppestift sminkebørste

 Hva er funksjonen til hver sminkebørste?

sminke tips øyne velger riktig sminkebørste

Primeren

Hvis du allerede har påført primer om morgenen, bør du friske den opp nå. Enten tilsett litt pulver til det kremete laget eller tilsett et annet fundament av samme type. For ellers ser du for blek ut på kvelden. I tillegg ser de lyse øyenskyggene for øynene og leppestiften ikke så fine ut hvis du ikke oppnår en helt jevn hudfarge.

Primerens viktige rolle

sminketips, skjønnhetstips, primer, vakre hudtips

Sminketips for øyne legger til øyenskygge

Påføring av pulver – tips og triks

sminketips hudpleie primer pulverbørste

Sminketips for øynene

Hvis du bare hadde mascara i løpet av dagen, kan du raskt legge til øyeliner også. Du kan også understreke øynene. Gjør dette ved å legge til en perleskygge på ytterkanten av øyenbrynbuen og en mørkere øyenskygge på øyelokkene. Velg de riktige fargene avhengig av form og størrelse på øynene.

 Ulike øyeformer

sminke tips øyne forskjellige øyeformer

 Den perfekte øyesminke 

sminke tips øyne øyevipper øyenskygge blå

Påfør mascara

sminke tips øyne mascara leppestift glans

Når du søker, følg tipsene for øyeformen din og når du velger nyansene – sesongens trender. For de mindre bør du stole på lysere farger med mer glans, og for de større – på mørkere.

Øyenskygge i alle fargenyanser

sminke tips øyefarget øyenskygge

Profesjonell øyesminke for catwalken

sminketips øyne sminke farget øyenskygge

Lepper

Sminketips for kvelden sier noe mer merkbart. Balsam bør også være på den slik at du kan se vakrere ut. Hvis du allerede har leppestift, bør den bare legge til glans og ingen ekstra nyanser.

Bruk en matchende blyant for leppene

sminke tips lepper leppestift rød

Mesteparten av tiden forsømmer damene dette aspektet til resten av sminken. I de fleste tilfeller er det godt å understreke leppene godt nok med leppestift og leppestift samtidig. Kinnbeinene bør definitivt vektlegges med rødme om kvelden. Dette får ansiktet til å se friskt ut og vil gjøre linjene mykere.

Den røde leppestiften er et must

sminke tips lepper leppestift velg røde nyanser

sprøyte

Vi ble overrasket over å finne ut at mange kvinner ikke er klar over at det finnes en spray for sminke. Sminketips for kvelden kunne definitivt ikke utelate slikt. For ellers vil alt forsvinne, spesielt på lange date.

Sminkeinnstillingsspray

sminketips og skjønnhetstips sminkespray

Flott parfyme

Deodorant kan være flott i løpet av dagen. Om kvelden bør du imidlertid definitivt stole på en flott parfyme. En subtil duft avhengig av din smak er mye mer passende i dette tilfellet, vi vil til og med si uunnværlig.

Parfyme for kvelden

sminketips og skjønnhetstips parfymekveld