solbeskyttelse hud naturlige produkter oljer sunt

Solbeskyttende hud – sunn kosmetikk basert på naturen

På en eller annen måte, uten at vi virkelig legger merke til, skinner den milde vårsolen sterkere og sterkere, og strålene kan lett brenne vår sensitive hud. Konsekvensene er stort sett ubehagelige. Huden blir veldig rød, den eldes raskere, og hudsykdommer kan også oppstå.

Den vakre brune fargen på huden vår må heller ikke oppnås til en slik pris?

Med andre ord er det på høy tid at solbeskyttelseskosmetikk blir satt i spill. Flere og flere kvinner stoler imidlertid stadig mindre på de dyre solkremkremene. Du leter etter sunne og naturlige alternativer for solbeskyttelse av huden din.

Vi vil gjerne vise deg noen av disse, men du må være tydelig: beskyttelsesfaktoren er ikke veldig høy. Så det er vanskelig for deg å gå på stranden med den. De er mer sannsynlig å bli brukt i hverdagen, om morgenen eller om ettermiddagen.

Vær ekstra forsiktig med ansiktet ditt

solbeskyttelse hud ansiktspleie kakaosmør

Faktor mellom 2 og 5

Det er noen mettede oljer som har en faktor mellom 2 og 5. For det meste er de nøtter fra tropiske trær. Kokos og kakao er blant annet veldig effektive i denne forbindelse. Slike er i fast tilstand ved romtemperatur. Dette er muliggjort av det høye innholdet av aminosyrer.

Kokosolje for perfekt hudpleie

solbeskyttelse hud kokosnøttsmør naturlige produkter

På grunn av den tykke konsistensen har de også andre fordeler. De absorberes ikke helt av huden, fordamper ikke raskt og skaper dermed et beskyttende lag på huden mer effektivt.

De fleste absorberes lettere av huden. Et unntak er kakaosmøret, som trenger rundt 34 grader for det.

Kakaosmøret gjør underverker

solbeskyttelse hud kakao belger kjerner kakaosmør

Men ikke la denne lille tingen snakke deg ut av å bruke kakaosmør.

Denne typen smør vil hjelpe deg med å oppnå en fantastisk hudfarge

solbeskyttelse hud naturlig kosmetikk

Hvis du vil at det skal være lettere å påføre, kan du blande det med en annen type smør gjennom et vannbad.

Smør for huden, som også fungerer som antioksidanter

Forstår du egentlig hvorfor solstrålene skader huden din? De er skaperne av frie radikaler. Det er nettopp disse som er kilden til mange forskjellige problemer. Så hvis du er klar over det, vet du også at du kan nøytralisere effekten ved hjelp av forskjellige metoder. Du kan bruke produkter som er kraftige antioksidanter. Dette er hva det handler om nå.

Forbered din egen solbeskyttelse!

solbeskyttelse hud naturlig betyr solkrem

Sesamsmør

Sesamsmør inneholder et hovedsubstans som nøytraliserer frie radikaler. Så hvis du legger sesamolje på huden din før du går ut, vil du redusere den dårlige effekten på huden med opptil 30%.

Det er imidlertid viktig å vite at kaldpresset sesamsmør har en for påtrengende lukt. Av denne grunn trenger den bare å brukes i kombinasjon med andre stoffer.

Oppdag de fordelaktige effektene av sesam!

solbeskyttende hud sesalmolje

Druekjerner

Dette er en av de kraftigste antioksidanter som finnes i naturen. Disse kan også meget vellykket beskytte huden mot frie radikaler. Smøret har ingen lukt og er veldig lett. Det er veldig enkelt å påføre ansiktet.

La bare ren natur på huden din

solbeskyttelse hudpleie sunn natur

Plantesmør, som gir huden solbeskyttelse med en veldig høy faktor

Sannheten er at ifølge naturlig forskning er det bare naturlig smør som kan konkurrere med industrielt smør. Det handler om olivenkjerneoljen.

Verdifull olje fra oliven

solbeskyttelse hud olivenkjerneolje

Ifølge tester i Australia varierer solbeskyttelsesfaktoren mellom 28 og 50. Denne typen smør er avgjørende for sensitiv hud, inkludert barnehud. Det er også preget av antiseptiske egenskaper.

Beskytt dine nærmeste for sterk solstråling

solbeskyttelse hudpleie barn sensitiv

Trekk din styrke fra naturen!

solbeskyttelse hud naturlige oljer smør

Myk hud fortjener skånsom, naturlig pleie

solbeskyttelse hud ren naturlige produkter omsorg

Nyt sommeren på en sunn måte

solbeskyttelse hudstråling byttedyr omsorg natur