spar på mat hver måned mat sunt å spise

Spar på mat hver måned 

Bruker du mye penger på mat hver måned? Men du har vel altfor mye hver dag som er til overs og du må kaste? Vil du spare mer penger hver måned? Ser du hva vi får til? Gjør deg selv og verden en tjeneste!

Du kan spare månedlig ved å være mer fornuftig med mat. Du kan bruke noen nyttige tips i denne forbindelse?

Hvordan kan du spare penger på mat?

spar penger på dagligvarer

Slik sparer du til din neste ferie

spar på mat hver måned og dra på ferie

Samvittigheten din blir bedre

Du kjenner også de mange bildene fra den tredje verden, der mennesker dør av sult, ikke sant? Ja, maten du sparer vil sikkert gå til disse menneskene. Men har sløsing med ressurser her noe å gjøre med sult i Afrika? For å dekke vårt behov for shopping, har det blitt utviklet mange mekanismer som tømmer ressurser og mennesker i disse regionene for dårligere godtgjørelse. Ved å slippe vår shoppingavhengighet for overflødig mat, deltar vi mer eller mindre i denne urettferdigheten.

Bærekraftig livsstil

spare på mat hver måned som lever bærekraftig

Hvis du sparer på overflødige dagligvarer hver måned, vil du kunne investere i dyrere og kvalitetsprodukter. Først tar du vare på helsen din. For det andre protesterer du mot billige varer ved bevisst å handle, noe som for det meste gjøres ved å utnytte den fattigste delen av verdens befolkning.

Sunn ernæring for lite penger

spare på dagligvarer hver måned

Så du bør handle dagligvarer for å spare månedlig

Før du handler, bør du ta en titt på skapene og kjøleskapet. Gjør en god vurdering av ressursene dine. Unngå å kjøpe for mange produkter to ganger. For å forhindre at ting blir ødelagt, bør du utvikle en vane med å se på utløpsdatoen for alle varer.

å kjøpe dagligvarer

spar på dagligvarer hver måned kjøp dagligvarer

Plasser alltid produktene, hvis utløpsdato er i ferd med å utløpe, foran deg, i øyehøyde. Da ville du også bruke dem raskere.

Ferske produkter i kjøleskapet

spar på mat hver måned Matlaging hjemme

Lage en liste

Få mest mulig ut av reklamebrosjyrene også. Bruk dette til å lage en liste over ting du virkelig trenger. Dette hjelper deg også med å unngå unødvendige kjøp.

Lag en handleliste

spar på dagligvarer månedlig handle handleliste

Spar månedlig med godt planlagt matlaging

Hold deg til oppskriftene når du handler. Sjekk hvor mye av den spesielle osten du trenger til salaten din. Bare la så mye av det kutte deg av. Hva trenger du mer til??

Hold deg til oppskriftene når du handler!

spar på dagligvarer på shopping

Du kan planlegge matlaging uke for uke. Så du kjøper produktene i begynnelsen av uken, og det er usannsynlig at de ikke blir brukt opp eller blir ødelagt.

Lage deilige retter selv: noen sunne oppskrifter

spar på mat hver måned sunt kosthold

Når vi spiser ute

Ja, du kan også bestille mer fornuftig i restauranten og dermed spare månedlig. Bare prøv å ta inn så mye du faktisk kan spise. Du kan alltid omorganisere ikke sant? Det er best å ha restene pakket sammen for deg hjemme.

Bestill pizza eller ikke?

spar på mat hver måned spis pizza

Alt som er oppført her er gjennomførbart, ikke sant? Fordelene som følger er gode for helsen vår, for det månedlige budsjettet og også for hele verden.