stress på arbeidsplassen, sliten og ufokusert

Lær å håndtere stress på arbeidsplassen

Det er ubestridt at det er stor urettferdighet i denne verden. Men ofte undervurderer du ditt eget ansvar for mye. Dette kan også sies når det gjelder stress på arbeidsplassen. For hvis du skulle undersøke din egen motivasjon og holdning nærmere og kritisk, ville det vise seg at det er mye plass igjen til mobbing og kunstig eksponering utenfra.

På samme måte, hvis du alltid har en følelse av at du blir utnyttet altfor mye på arbeidsplassen, er denne artikkelen et flott tidspunkt å lese denne artikkelen. Da vil du sannsynligvis kunne vurdere mer realistisk hva din “inntjening” og hva “feilen” til sjefen og teamet representerer.

Overvinn frykten for sjefen din

stress på jobben frykt disiplin sjef

Vurder din styrke realistisk?

Er det mulig at du vurderer deg selv som for urealistisk? Ja, det er tider når du kan jobbe utrolig effektivt. Men det fungerer ikke alltid. Du bør også forvente de ikke så store fasene og realistisk formidle til de andre hva du kan levere i arbeid av god kvalitet og hva som faktisk ikke kan. Under normale omstendigheter er dette ikke en ulempe. Fordi du blant annet viser at du har evnen til å kommunisere åpent og konstruktivt, samt å lage realistiske planer. Er ikke dette egenskapene til en leder? Vil du ikke vise at du har egenskapene til en slik stilling?

Selv om sjefen ikke umiddelbart skulle svare entusiastisk på at du nektet å gjøre noe på kortest mulig tid, ville han, hvis han er fornuftig, sette pris på det. Fordi arbeidere som jobber med pålitelig kvalitet også er veldig viktige. Du bør også forstå det enkle prinsippet om at alle trenger variasjon og avslapning. Ellers, selv med den beste viljen i verden, ville du ikke kunne jobbe effektivt i det lange løp.

Øv meditasjon også på arbeidsplassen

stress på jobb avslapningsteknikker meditasjon

Lær også å si “nei” til kollegene dine

Vi bruker mye tid på jobben og ser kolleger oftere enn familiemedlemmer. Det er derfor forståelig at det er veldig viktig for oss å bli godt forstått av dem. Men som i et normalt liv, gjelder det samme her: Man skal ikke bli offer for ønsket om å bli likt. Du er bare til hjelp for alle når du har det bra. Ved å overbelaste oppgaver som er en fordel for andre mennesker, har dette en tendens til ikke å fungere.

Føl deg ansvarlig for alt?

Er du stresset på jobben fordi du føler deg ansvarlig for alt? For noen mennesker er dette virkelig tilfelle, og er ikke forestilt, men ofte er det bare en følelse. Det er mulig at du også tar for mye ansvar i livet. Enten du endrer denne holdningen eller den virkelige situasjonen er for det meste opp til deg. Hvis noen pålegger deg ansvar, bør du prøve å bruke logiske argumenter for å fraråde dem det. Hva ville skje hvis du ikke kunne gå på jobb i morgen av private årsaker? Ingen tjener på når alt ansvaret henger igjen. Noen må være klare til å ta over dette.

Moderne, mobil kommunikasjon er ofte overveldende

stress på jobben ringe mobiltelefon

Resultatene av stressstudien av den tekniske helseforsikringen for 2013

stress på jobb statistikk teknisk helseforsikring

Stress gjør oss aggressive

stress på jobben aggresjon kalkulator hammer

Hovedårsakene til og vurdere strategier mot stress

stress på jobben jobb stress forårsaker strategier

Arbeid under press forårsaker kronisk smerte

stress på jobben hodepine kalkulator

Ofte er vi også plaget av alvorlige søvnforstyrrelser

stress på jobbkontoret tretthet

Stress er vår største fiende på arbeidsplassen

stress på jobben nerver balanse

Overbelastning og fortvilelse spredte seg

stress på arbeidsmappeoppgaver

En myk antistressball kan hjelpe noe

stress på jobb anti stress ball

Samtidig kommunikasjon og lite tid

stress på jobben

Bedøvet og helt forvirret

stress på jobben overbelastet tretthet

Tidspress og nervøsitet er dine usynlige kolleger

stress på jobben ny kommunikasjonsteknologi

Til slutt gir du bare opp

stress på arbeidsplassen blir rotet av uorden

Stress på jobben kan til og med føre til depresjon

stress på jobben fortvilelse overbelastning

De beste måtene å slappe av – hva med en massasje?

Presentert av Vel