Stylingtips motetrender 2016 2017

Stylingstips i tråd med dagens motetrender for 2016-2017

Damene vil alltid se stilig og elegant ut. Det ville være flott hvis de kaldere dagene ikke stoppet oss. Selv denne vintersesongen vil vi gjerne ha stilige klær og sko.

Nytt år, nye trender

Stylingtips motetrender 2016 trendfarger nøytral palett

Etter de enkle trendene fra de siste årene, ser det ut til at 2016-2017 vil tiltrekke seg oppmerksomhet igjen. Vi får dette inntrykket av klær og tilbehør på de beste designerfora. Og det er nettopp disse som definitivt vil avgjøre vår holdning til mote i årene som kommer.

Slående farger og trykk

Styling tips motetrender 2016 bilder

Samlingene for 2016-2017 er ekstremt dristige i valg av teksturer, nyanser og mønstre. Ingenting kan være kjedelig. Selv klassiske kombinasjoner som svart og hvitt tolkes i en veldig leken form.

Mye farge

Stylingtips motetrender 2016 designermote

Fargemiks for å bli forelsket i: Delpozo blander farger veldig dyktig 

Styling tips motetrender 2016 delpozo mode

Farger som inspirerer til livet

Til tross for det store fargevalget, er “fargerikt” ikke det rette begrepet for klærnes karakter som vi opplever på catwalken. Nyansene velges i henhold til spesielle kriterier. Disse nyansene er sterkt representert, noe som gir oss spesiell vitalitet og styrke. Disse er f.eks. Rød og blå. Vi opplever dem i deres kraftigste varianter.

Pantone trendfarger 2016 – rosa og lyseblå

Stylingtips Motetrender 2016 Trendfarger Pantone

Rødt er også veldig trendy

Styling tips motetrender 2016 trend farge rød

Må-ha: blå kjole

Styling tips motetrender 2016 trend farge blå

Omfortolkning av Art

Stylingtips motetrender 2016 trendfarger monokrom

Nøytrale fargenyanser er på ingen måte kjedelige

Stylingtips motetrender 2016 trendfarger svart og hvitt

Bilder fulle av karakter

Mønstrene har vært super-up-to-date i mange sesonger. Men de er på en eller annen måte forskjellige i denne. De er spesielt sterke og fulle av karakter. Vi opplever hele billedkunstverk på klærne.

Motley geometriske mønstre

Stylingtips motetrender 2016 fargerik designermote

Mye mer respekt for de forskjellige kvinnelige karakterene

Det lyse og karakteristiske utseendet er ikke bare for modellene. Mangfoldet av kvinners skjønnhet feirer i år. Kjolelinjene blir mer og mer varierte. De gir damene muligheten til å understreke sine helt individuelle fordeler.

Den naturlige skjønnheten vektlegges

Stylingtips motetrender 2016 brede snitt i svart og hvitt

Du må alltid se oppskalere

Det burde ikke være det minste snev av et billig utseende i stilen din i år. Alt du bruker skal se veldig sofistikert og sofistikert ned til minste detalj. Dette er ikke en lett oppgave gitt de glade bildene og mønstrene som er fasjonable i år.

Eleganse og ekstravaganse 

Styling tips motetrender 2016 bilder trend farge rød

Fiolett, corral og mange edelstenenyanser er inne i dette året.Hvordan får du de riktige målene for valg av klær med alt dette? I denne forbindelse kan vi bare anbefale at du ser på mange vellykkede eksempler og derigjennom utvikler din smak for et stilig utseende.

Elegant damemote i dagens trendfarger

Styling tips motetrender 2016 trend farge blå fargenyanser

Fotografiske utskrifter – alt raseriet i bedriftsklær

For de mer modige blant dere, er det mange nye ting innen forretningsklermote i de kommende sesongene. Mange designere har peppet opp kvinnedrakter med fotografiske mønstre. Fargene er også veldig dristige. Mange drakter er i rødt.

Inspirert av naturen

Stylingtips motetrender 2016 farger og trykk

Designertaske fra Chanel

Stylingtips motetrender 2016 Chanel -veske

Landskaper og naturbilder

Denne sesongen finner du mange bilder av naturen og til og med skildringen av hele landskap på hverdagslige så vel som offisielle og forretningsklær.

De moderne motetrendene vender seg bort fra det vanlige og ser masse ut i år. De viser at hver person er et kunstverk av naturen.

Fargerikt mønster

Styling tips motetrender 2016 fargerike mønstre

Strøm Missoni mote

Stylingtips motetrender 2016 fargerike designerutskrifter Stylingtips motetrender 2016 trendfargerStylingtips motetrender 2016 herremoteStylingtips motetrender 2016 trendfarger svart og hvitt op art Styling tips motetrender 2016 trend farge oransje Stylingtips motetrender 2016 trendfarge røde kjoler