om mani padme hum mantra syngende effekt som praktiserer yoga

Hva skjer når du synger mantra

Sakte men sikkert kom det til at alle visste hva ordet “mantra” betyr. Situasjonen var veldig annerledes enn for ti år siden. Det må fortsatt forklares. På grunn av den utbredte språkbruken bruker flere og flere bare dette begrepet mer eller mindre riktig.

Syng mantraer og meditere

Syngende Gayatri Mantra -effekt

Noen forstår dem som en slags konspirasjon, andre tenker på monotone sang som har noe utenomjordisk over seg. Faktisk kan mantraer være noen av disse. Men også mye mer.

Syng “Om” -mantraet

om mantra sangseffekt som praktiserer yoga

Hvor lenge er et mantra?

Sangmantra er spesielt mulig hvis det er et langt dikt. Men det kan også bare være et ord eller et ordtak. Tanken er at alt har en vibrasjon. Dette er forskjellig for alle. Lyd er en form for energi, og det kan påvirke hjernen vår på en eller annen måte. Ordet mantra er basert på denne kunnskapen og prøver å bruke den adresserte energien på en positiv måte. Bevis på at det er en bevisst bruk av det er også oversettelsen fra sanskrit, som betyr “instrument for hukommelse”.

Fra sanskrit betyr ordet “mantra” minneverktøy

om mantra sang effekt yoga meditasjon

Ro sinnet

Mantrasang i Vesten har en mye mer begrenset karakter enn i landene hvor denne tradisjonen kommer fra. Hovedmålet her er å frigjøre vår sjel, sanser og kropp fra de negative følelsene og minnene som har samlet seg i dem. Man vil gjerne komme til den såkalte rene tilstanden. Dette er blant annet ytringene fra lydene fra det kosmiske minnet. Vi mener lydene fra naturen som gir oss glede og trygghet. Tenk på havet, vinden, fuglesangen. Et av de mest kjente mantraene er “OM”. Forskerne som jobber med Big Bang -teorien sier at dette høres ut som lyden som spredte seg gjennom rommet den gangen.

Ta alle 7 chakraene i balanse

Syng mantraeffekt indisk kultur påvirkning meditere

Utviklingen av mantrasang

Mantraene var bare lyder i begynnelsen. Bønnene og salmene kommer på et senere tidspunkt i utviklingen. De var ikke religiøse. Mange har fremdeles ingen mening i det hele tatt. De kan ganske enkelt etterligne en prosess i kroppen vår. I det spesifikke eksemplet handler det om å puste. For å skape de spesifikke helbredende vibrasjonene må man fokusere på den monotone gjentagelsen av mantraet. Slik markedsfører vi mantraene våre. Du våkner sakte og begynner å fungere på en bedre måte.

Helbredende lyder

Sangmantraeffekt indisk kulturpåvirkning

Hvordan synger du mantasene?

Det er i utgangspunktet ingen streng regel om hvordan man skal synge et mantra. I mange tilfeller kan ordene også uttales som en hvisking. Du kan bare høre dem eller gjenta dem i ditt eget sinn. I motsetning til mekling krever ikke mantrasang stor konsentrasjon. Hvis hukommelsen vår er rotete og forvirret, bør vi la den gå gjennom disse tankene. Du skal under ingen omstendigheter være sint på denne tilstanden. Det ville bare gjøre det mer alvorlig.

I motsetning til mekling krever ikke mantrasang stor konsentrasjon

Syng mantraeffekt indisk kultur påvirker meditasjon

Syng mantraer og meditere midt i naturen

Sangmantra i naturen påvirker indisk kulturpåvirkning

Håndbevegelser kalt “mudras”

Chant mantra -effekt indisk kultur påvirker mala yoga

Et av de mest kjente mantraene er “Om”

om mantra sang effekt yoga som praktiserer meditasjon

“Om Shanti” -mantra

om shanti mantra sangeffekt som praktiserer yoga

Tidlig morgen mantra chanting