Teen Choice Awards -arrangementet fant sted 12. august. Stedet var den fantastiske Hermosa Beach i California. I denne artikkelen vil vi gi deg informasjon om hendelsen. Deretter fokuserer vi på de forskjellige fasjonable antrekkene som ble vist på den røde løperen. Så det er verdt det på mange måter hvis du blir hos oss.

Zendaya viser at et elegant antrekk kan være veldig enkelt

Teen Choice Awards - Yellow Outfit

Teen Choice Awards: Noen av høydepunktene!

Som alltid var Teen Choice Awards -arrangementet i 2019 noe virkelig flott! Surfere har sirklet rundt Hermosa Beach i California og skapt spenning og godt humør. Dette showet ble organisert av Lucy Hale og den velkjente Youtuber David Dobrik.

Høydepunktene var opptredenen til Jordan McGraw, OneRepublic og Sarah Hyland. Blant vinnerne var Naomi Scott for rollen i Aladdin, Josephine Langford for rollen i After, Laura Marano – The perfect date. Du kan se hele listen over vinnere på dette tidspunktet i Wikipedia se.

Megalyn Echikunwoke i et grønt antrekk

Teen Choice Awards - flott grønn kjole

Stjernen til stjernene

Som alltid viste stjernene frem fabelaktige antrekk på den røde løperen. Den provoserende kvinneligheten var i forgrunnen for nesten alle kvinner. Den inkluderte både korte antrekk og lengre dresser med provoserende utringninger og detaljer. Laura Morano hadde for eksempel en kort kjole, og de mest slående lange antrekkene var sannsynligvis Chloe og Hally Berry. Fargene viste livsglede, der Megalyn Echikunwoke og Laura Murano, samt Emilia Osment med sine grønne og rosa antrekk er spesielt gode eksempler på de nåværende fargetrendene. Mennene har kombinert enkle draktantrekk med hverdagslige T-skjorter og tilbehør. Dette fikk damene til å skinne enda mer. Ta en titt på bildene av kjendisene vi er på den nåværende utgaven av Elle har funnet!

Laura Morano inspirerer til korte, moderne antrekk

Pink Dress - Teen Choice Awards

Monsta-X i typisk stil for dette arrangementet 

flere menns ungdomsvalgpriser

Noah Centineo – nøytralt antrekk

Teen Choice Awards - antrekk for menn

Emily Osment viser seg i et klassisk antrekk i moderne farger

Teen Choice Awards - Rosa og hvit kjoleshorts

John Stamos – original t -skjorte under den klassiske hvite drakten

Teen Choice Awards hvit drakt

Chloe – venstre og Hally Bailey – høyre

Flott antrekk - fantastiske Teen Choice Awards

Brittany Snow med en original kombinasjon av to klassiske stykker 

Flott kjole - Teen Choice Awards